Jauns Izpārdošana
Tulkošanas Austiņas 33 Valodās Uzreiz Tulkot Bezvadu Smart Balss Tulkotājs Bluetooth Austiņas Tulkotāji Skatīt lielāku

Tulkošanas Austiņas 33 Valodās Uzreiz Tulkot Bezvadu Smart Balss Tulkotājs Bluetooth Austiņas Tulkotāji

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€32.40

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Informācija

Bluetooth standarts: bluetooth 5.0

Uzlādes Laiks: 1 stunda

Austiņu akumulatora ietilpība: 90mah

Mūzikas atskaņošanas laiks: 4-5 stundas

Gaidīšanas Laiks: 120 stundas

Uzlādes Line: mcro usb ligzdu

Pārraides Diapazons: 10 metri

Funkcijas: mūzikas atskaņošanai, mikrofons zvanīšanas funkciju, smart tulkot

Atbalsta Valodas: 33 Valodās u200bu200bMutual Tulkojumu, bet Ķīnā Tikai Atbalstu Ķīniešu un angļu Savstarpējās Tulkošana (angļu / Asv / gb / ca / u200bu200bau, Japāņu, korejiešu, krievu, franču, Taizemes, vācijas, itālijas, arābu, spāņu / es / asv, dāņu, zviedru, somu, holandiešu, turku, portugāļu / pg / br, čehijas, ungārijas, polijas, hindi, indonēziešu, rumāņu, grieķu, slovāku, ivritā, ķīniešu un kantonas, ne tikai tīra ķīnas citās valodās, citās valodās u200bu200bcan arī tulko viens otru (piemēram: vācu-krievu, krievu-franču, visā pasaulē).

Sastāvdaļas: 1pc Austiņas, Lādētājs Līnijas, Manuālā.

Pasaulē pirmais tulkošanas austiņas

Valoda atklāti!Atbalsta 33 valodās, smaile angļu tirgus, pieteikumu-brauc tulkošanas mašīna, vairāk funkcijas!Jūs varat izveidot sarunas logā, reālā laika tulkošana, daudzvalodu tulkošanas viens otru, laužot tikai Ķīnas un Lielbritānijas tulkojumu defektu!

Šobrīd atbalsta 33 savstarpēju tulkošanas valodas, bet ķīnā tikai atbalstu ķīniešu un angļu savstarpējās tulkošana (angļu / us / gb / ca / u200bu200bau, japāņu, korejiešu, krievu, franču, taizemes, vācijas, itālijas, arābu, spāņu / es / asv, dānijas, zviedrijas, somijas, nīderlandes, turcijas, portugāles, čehijas, ungārijas, polijas, Hindi, Indonēziešu, rumāņu, grieķu, slovāku, ivritā, Ķīniešu un Kantonas Ne tikai tīra Ķīnas citās valodās, citās valodās u200bu200bas arī var tulkot otru (piemēram: vācu-krievu, krievu-franču, visā pasaulē).

Piezīme: Ne tikai tīra Ķīniešu citas valodas, citas valodas u200bu200bcan arī tulko viens otru.Piemēram: vācu-krievu, krievu-franču, Pasaulē

Lejupielādēt peiko app, baudīt ceļu tulkot, zvanu, atjaunināšana (ota) smart.

Satura stāstīs par savu tālruni un spēlēja viens pret otru.Citiem vārdiem sakot, tiks tulkots tieši no peiko austiņas, lai jūs pēc tam tulkojumu.Ja abi cilvēki ir peiko austiņas, vienkārši pieskarieties austiņām, lai dzirdētu signālu pēc signāla, sistēma automātiski tulkot savu vārdu, lai citas austiņas.

1. Navigācijas režīms: austiņas, automātiski saņem un tulkot īsziņu (kad lūdz virzienā, informācija tiks automātiski tulkota un izmet savā austiņas).Lietošanai ārpus telpām, manuālais režīms ir ierosināts.

2. Manuālais režīms: Pieskarieties un turiet jebkur tālruņa ekrānā saņemt un iztulkot ziņu, tālrunis mcrophone, cik tuvu vien iespējams, lai balss avotu.Turiet austiņu skaļuma regulēšanas taustiņu, lai runāt, atlaidiet to, lai to varētu iztulkot un iemests jūsu tālruņa skaļruni.

3. instand tulkošanas režīmā: pieskarieties, lai izveidotu saruna vai scran qr kodu peiko app, lai iestatītu tālvadības chat.

Tagi: mi valodas tulkotājs, atbilst, indijas valodas tulkotājs, portabl smart translater, cafago, valodu tulkotājs, tekstu, Vācu valoda, portatīvo tulkotājs, bluetooth austiņas f9, M15 TWS.

Datu lapa

Veids Balss Tulkojumu
Zīmola Nosaukums Eshowee
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ievades Valoda angļu
Izejas Valoda angļu
Stils Portatīvie
Ekrānu No

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tulkošanas Austiņas 33 Valodās Uzreiz Tulkot Bezvadu Smart Balss Tulkotājs Bluetooth Austiņas Tulkotāji

Tulkošanas Austiņas 33 Valodās Uzreiz Tulkot Bezvadu Smart Balss Tulkotājs Bluetooth Austiņas Tulkotāji

Saistītie Produkti: