Jauns Izpārdošana
Sunnecko 5.5 Skatīt lielāku

Sunnecko 5.5" Steika Nazi vācu 1.4116 Tērauda Asmens Šefpavāra Gaļas Nazis Naži Koka Rokturi Gatavot Dāvanu Virtuves Rīku, Vakariņas Nazi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€17.44

-52%

€37.10

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūdzam "Sunnecko" Profesionālo Virtuves piederumu Veikala!Kā Tieši Rūpnīcas Ražošanas, Mums piedāvāt jums Labākos Produktus un Labāko Pakalpojumu, Vienkārši Baudīt Brīnišķīgu Iepirkšanās Šeit!

Produkta Nosaukums: 5.5 collu Steika Nazi Produkta Materiāls: Augstvērtīgs vācu 1.4116 Tērauda Asmeni, augstākās Kvalitātes Krāsu Koksnes+Kniedes Rokturi .Produkta iespējas: Zinātniski Dizains, Unikāla, Laba Rīkoties Sajūta, Smalkas Apdares, Augstas klases Izskatu, Asas un Izturīgas, Super Anti-rust.Asums: Līmenis Griešanas Spēku ar 6.0-8.0 N starptautiskā standarta Kuģiem: Ammer Stria Kalti Pārstrādes Produkta Specifikācijas: Nazis Svars-108g, Asmens Garums-5.5"/ 140mm, Asmens Garums-10"/ 254mm, Asmens Platums-24mm, Asmeņa Biezums-1.8 mm

Padomi: 1. Izmērs un svars ir manuāli mēra un tur var būt dažas kļūdas, lūdzu veikt faktisko objektu, kā standarta. 2. Sakarā ar dažādiem displeja un šaušanas gaisma un citi faktori, var būt daži krāsu atšķirība, lūdzu veikt faktisko objektu, kā standarta.Uzmanību: 1. Lūdzu, glabājiet to tālāk no bērniem. 2. Lūdzu, nav saglabāt malas un punkts nazis mērķis cilvēki. 3. Lūdzu, nav nozvejas nazis ar roku, kad nazis kritums uz leju. 4. Lūdzu, tīru un sausu nazi pēc tam, izmantojot, un novietojiet to sausā vietā. 5. Asmens ir ļoti ass, lūdzu, nelietojiet jūs pirkstu, lai pārbaudītu naža asumu. 6. Lūdzu, neizmantojiet to, lai samazinātu cieto pārtiku, piemēram, ar kauliem, saldēti pārtikas produkti, kaltēti garšaugi, utt.

Saistīto Produktu Ieteikums

APSTRĀDE:

Mēs apstrādāt pasūtījumus, kas tajā pašā dienā apmaksa ir saņemta, un mēs pieņemam daudzi apmaksas veidi, kā Alipay, Vīza, Mastercard, Western Union, utt.

PIEGĀDE:

1. Pasūtījumi tiks kuģa nākamajā dienā pēc tam, kad maksājums bija noskaidroti, un krava var būt gatavs līdz Nīderlande Pastu, Singapūra Post, EMS, vai DHL.

2. Bet citu piegādes metode atšķiras kuģniecības izmaksas, dažas var būt par brīvu, un dažiem ir citas maksas, piemēram, EMS express vai DHL.

3. Prece būs piegādāta uz kravas ekspeditors pirmo un prasīs apmēram 2 līdz 3 dienām, lai atjauninātu shipping news.

4. Lūdzu, pārliecinieties, ka jums dod mums savu vārdu, uzvārdu, ja jūsu valsts ir Krievija, un, lūdzu, uzrakstīt pareizu adresi sūtījumu, tas palīdzēs nokārtot zemes gabala veiksmīgi.

UZSKAITE:

Visiem zemes gabaliem izsūtīt no mūsu veikala būs pilnīga sekošanas informāciju, jūs varat iepirkties priekšmetus uz mūsu veikalu bez jāuztraucas.

ATSAUKSMES:

1. Jūsu taisnīgu un godīgu pārskatīšana, ir tas, ko mēs gaidām, tas palīdz mums gūt panākumus!

2. Ja jūs esat apmierināti ar mūsu precēm, lūdzu, lūdzu, dodiet mums kādu pozitīvo atgriezenisko saiti (piemēram, 5 zvaigznes).

3. Ja kāds sūdzas par preces ir saņemta, lūdzu, paziņojiet mums, un mēs piedāvājam jums labāko risinājumu.

Tagi: knive, nakiri naži, nazis, gaļas nazis, misiņa nazi, virtuves knive, virtuves nazis, ul cooking, auksti tērauds, rotaslietas nerūsējošā tērauda, sunnecko koka.

Datu lapa

Sertifikācija CIQ
Svars 110g
Asmens Platums 25mm
Asmens Biezums 2mm
Asmens Materiāls Vācijas 1.4116 Tērauda
Spēcīga Cietība 58-62HRC
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Roktura Materiāls Krāsa Koksnes+Kniedes
Preces nosaukums 5" collu Lietderība Nazis
Asmens Garums 10"/254mm
Asmens Tips Steiks Naži
Iezīme Eco-Friendly
Modeļa Numurs 00201847215
Veids Naži
Zīmola Nosaukums sunnecko

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sunnecko 5.5

Sunnecko 5.5" Steika Nazi vācu 1.4116 Tērauda Asmens Šefpavāra Gaļas Nazis Naži Koka Rokturi Gatavot Dāvanu Virtuves Rīku, Vakariņas Nazi

Saistītie Produkti: