Jauns Izpārdošana
Reiyin APK Optisko Koaksiālie USB digital uz analog RCA un 3,5 mm Bass audio konvertors 192kHz 24 biti dekoderi Skatīt lielāku

Reiyin APK Optisko Koaksiālie USB digital uz analog RCA un 3,5 mm Bass audio konvertors 192kHz 24 biti dekoderi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€25.30

-24%

€33.73

Kopīgot

Vairāk informācijas

192 kHz / 24 bitu DAC

Atbalsta 192 kHz / 24 bitu augstu izšķirtspēju

Ievadi Optisko/Koaksiālo/USB audio

Audio ieejas kārtībā: 1. Pirmais: Optiskā/Koaksiālā audio ieejas.Otrais: USB audio ieeja. 2. Optiskās ieejas un koaksiālo ievadi nevar pievienot vienlaicīgi. 3. USB ievades nevar izmantot, ja ir optiskās ievades vai koaksiālo ieeju. 4. Gadījumā, ja optiskās ievades vai koaksiālā ieeja, lūdzu savienot ar ārējiem USB DC 5V strāvas padeve, piemēram: USB strāvas padeve strāvas adapteri / smartphone lādētājs

Izejas RCA un 3,5 mm audio

Izejas RCA un 3,5 mm audio tajā pašā laikā, vai izejas atsevišķi.

Pēc Izvēles Bass Boost

Bass Boost, kas ir ideāli piemērots, lai skatīties filmas, klausīties mūziku, spēlēt spēles.Ja jūs vēlaties vairāk Basu, jūs varat izvēlēties, Bass.

Piesardzības pasākumi

Par Optiskā un Koaksiālā digitālā ieeja 1. Šis produkts atbalsta tikai audio formātā, PCM, neatbalsta Dolby, DTS u.c.Lūdzu, iestatiet izvades formātu audio izvades ierīcēm (PS4, DVD, utt.) PCM.Par USB digitālā ieeja Lūdzu, pārliecinieties, ka viedtālruņu atbalsta OTG, un uzstādītu jaudu viedtālrunis OTG.Dažādu smartphones, tas ir nepieciešams, lai savienotu dažādus kabeļus uz darbu. 1. Par Android phones ar Type-C interfeisu, lūdzu, izmantojiet kabeli, bez OTG. 2. Android telefoniem ar Micro USB interfeisu, lūdzu, izmantojiet OTG kabeli. 3. IPhone ar Zibens interfeiss, lūdzu, izmantojiet Lightning USB kameras adapteri. 4. Tāpēc, ka USB ligzda TV ir gandrīz ieejas interfeisu, tas nevar izejas audio, tāpēc šis produkts nav pieejams, kad tā ir savienota ar USB TV.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Specifikācijas

Atbalsts Audio Formāts: PCM S/N: 105dB Stereo Izolācija(1kHz): 88dB Frekvenču diapazons: 20Hz – 20kHz THD: ≤ 0.005% Paraugu ņemšanas biežums: 32kHz ~ 192kHz Bitu pārraides Ātrums: 16 ~ 24 biti Max Izejas Jauda: 125mW Slodze: 16 Ω~300Ω Jauda: 3.5 ~ 5.5 V Korpusa Materiāls: Alumīnija Sakausējuma Izmērs: 2.56 * 2.86 * 1.44 collas

Vai tā atbalsta 5.1 kanālu?

Šis produkts atbalsta tikai audio formātā, PCM, tikai atbalsta dual channel.

Vai šo darbu ar pasīvajiem skaļruņiem?

Šis produkts nav diska ar pasīvajiem skaļruņiem, jums ir nepieciešams papildus jaudas pastiprinātāju.

Tas darbosies ar TV?

Jā, tā būs.Lūdzu, pievienojiet to uz TV, Optisko vai Koaksiālo audio izejas ports, nav pievienojiet to USB ligzdu, jo USB ligzda TV ir gandrīz ieejas interfeisu, tas nevar izejas audio.

Vai ir nepieciešams akustisko vidi?

1.Kad tas DAC darba ar DATORU, aparatūras tiks automātiski atpazīts ar sistēmu.Ja rokasgrāmata ir nepieciešams, lūdzu, iestatiet [Playback Device] uz [REIYIN AUDIO]. 2. Tas ir nepieciešams, lai manuāli iestatītu pēc tam pievienojiet to USB ligzdu ar Mac datoru.a) Iet uz [system Preferences (Sistēmas Preferences], izvēlieties [Skaņa].b) Izvēlieties [Output] cilni, izvēlieties [REIYIN AUDIO]. 3. Lūdzu, iestatiet izvades Android viedtālrunis OTG.

Kas ir Iekļauts

1. DA-Super APK 2. USB-vīriešu Tipam-C vīriešu Kabelis 3. Optisko Kabeli 4. Quick Start Guide 5. Garantijas Karte

Tagi: es9038q2m valde, apk usb, melns papildināšanas, ak4493 dual, usb dac 32bit 384khz ios, ak4493, ak4493 papildināšanas apk, apk, smsl su9, stick usb.

Datu lapa

Materiāls Metāla
PCM paraugu Ņemšanas biežums 192 kHz
Ievades Formāts PCM
Izmēri (W x H x D) 65*60.5*37mm
Rezultāti 3.5 mm
Modeļa Numurs DA-Super
Sertifikācija NAV
Bluetooth No
DSD paraugu Ņemšanas biežums NAV
Veids Portatīvie
Ieejas Koaksiālie
PCM Vārda Garums 24-bitu
USB Savietojamība osx
Zīmola Nosaukums Reiyin
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Wifi No

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Reiyin APK Optisko Koaksiālie USB digital uz analog RCA un 3,5 mm Bass audio konvertors 192kHz 24 biti dekoderi

Reiyin APK Optisko Koaksiālie USB digital uz analog RCA un 3,5 mm Bass audio konvertors 192kHz 24 biti dekoderi

Saistītie Produkti: