Jauns Izpārdošana
WiFi Smart Plug Bezvadu RGB Kontaktligzda Smart Life/Tuya App Bezvadu Tālvadības pults Strādā ar Alexa, Google Home Skatīt lielāku

WiFi Smart Plug Bezvadu RGB Kontaktligzda Smart Life/Tuya App Bezvadu Tālvadības pults Strādā ar Alexa, Google Home

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.58

-40%

€12.64

Kopīgot

Vairāk informācijas

WiFi Smart Plug RGB Bezvadu Kontaktligzda Smart Life/Tuya App Tālvadības pults Strādā ar Alexa, Google Home Nav Nepieciešama centrs

Ar MoesHouse

Produkta Iespējas:

1. RGB Skatuves Gaismas un Enerģijas Monitoru, pēc Izvēles: Šis spraudnis ietver dažāda veida izvēles funkcijas ar RGB skatuves gaismas un enerģijas monitoru,kas dod s jums komfortablu atmosfēru, tumsā, pielāgojot dažādas krāsas, lai apmierinātu jūsu gaumei .Bez tam,enerģijas monitors ļauj reālā laika uzraudzīt elektroenerģijas statusu pievienotajiem ierīcēm un viegli palīdz saglabāt elektrības izmaksas uz leju. (Uzmanību:ir sešas standartiem ar dažādu veidu un līdzekļu, lai izvēlētos no,lūdzu, apstipriniet, ka viens der jūsu māju pareizi.)

2. Kontroles, no jebkuras vietas : Smart Life/Tuya smart app palīdz izveidot savienojumu starp jūsu smart plug jūsu mājās 2.4 Ghz Wi-Fi.Jūs varat attālināti kontrolēt jebkuru vieglo elektroniski jebkurā vietā, kur vēlaties, ar A, pp.

3. Taimeris un Plānošana: Savukārt, lai savienotu ierīces ieslēgšana un izslēgšana izraudzīto reizes.Grafiks dzīvojamā istaba, ventilators, lai ieslēgtu rīta vai plānojiet savu bērnu lampas izslēgt, lai ļautu viņiem zināt, tas ir gulētiešanas.

4. Brīvroku Balss Kontrole : smart plug strādā ar Alexa, Google Home un IFTTT ierīces, kas atbalsta, lai viegli balss kontroli.

5. Kontrolēt ar vienu App: Smart Life/Tuya smart app darbi ar daudz gudrās mājas ierīces, kas ļauj viegli kontrolēt savu māju no Android vai iOS ierīces.Nav Nepieciešama Centrs .

Piezīme: smart plug strādā ar jebkuru nodrošināti 2.4 GHz (var ne 5 GHz)bezvadu tīklu, neizmantojot atsevišķu mezglu.

Q&A:

1.Q:Vai visiem standartiem savas funkcijas RGB un Enerģijas monitors?

A: Nē,ir dažādas iespējas ar dažādām funkcijām, lai jūs varētu izvēlēties no.Lūdzu, apstipriniet to, kas jums ir nepieciešams, lai izmantot jūsu mājā,pirms pasūtīšanas, dažādās valstīs var būt dažādas plug tipa.

2.Q:vai es Varu kontroles slēdzi, ja es neesmu mājās?

A:Jā, jūs varat attālināti kontrolēt savu spraudni un ērti ieslēgt/izslēgt jebkurā vietā,jebkurā laikā.

3.Q:vai es Varu programmu, grafiku sevi?

A:Jā,mūsu spraudnis ir programmējamas.Jums ir iespēja programma savu grafiku brīvi.Kaut kas pielāgota laika on/off, lai savu vajadzību.

4.Q:Vai tas strādās ar Google Mājās?

A:Jā,tā tas ir.Un tas ir arī saderīga ar Alexa balss kontroli.

Tagi: ios mājas automatizācijas, slēdzis tuya, smart home, multi smart plug, smart ligzda, durvju tuya smart, moeshouse slēdzis, sonoff fob, ligzda sienas, zigbee.

Datu lapa

MAIŅSTRĀVAS Frekvence 50-60HZ
App Smart life/Tuya
Bezvadu Tips WiFi 2.4 G
Zīmola Nosaukums MoesHouse
Spriegums AC 100-240V
Modeļa Numurs Smart Ligzda/Spraudnis

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

WiFi Smart Plug Bezvadu RGB Kontaktligzda Smart Life/Tuya App Bezvadu Tālvadības pults Strādā ar Alexa, Google Home

WiFi Smart Plug Bezvadu RGB Kontaktligzda Smart Life/Tuya App Bezvadu Tālvadības pults Strādā ar Alexa, Google Home

Saistītie Produkti: