Jauns Izpārdošana
Pasūtījuma vintage tapetes, sienas valstu ģeogrāfiskās detalizētu pasaules karti, tv dīvāns guļamistabā, viesistabā, kafejnīca, bārs fona Skatīt lielāku

Pasūtījuma vintage tapetes, sienas valstu ģeogrāfiskās detalizētu pasaules karti, tv dīvāns guļamistabā, viesistabā, kafejnīca, bārs fona

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€17.71

Kopīgot

Vairāk informācijas

1 Vienība = 1 Kvadrātmetru = 10.76 kvadrātpēdas

Mēs iesakām jums, lai saskaņā ar jūsu faktisko sienas izmērs.Esiet uzmanīgi, lai par 1 vienību, kas ir par 1 kvadrātmetru, tikai, kā tā ir ļoti maza izmēra.

Pasūtījuma vintage tapetes, sienas valstu ģeogrāfiskās detalizētu pasaules karti, tv dīvāns guļamistabā, viesistabā, kafejnīca, bārs fona

Materiāls: Augstas kvalitātes auduma sienas bez līmes

Pielāgot saskaņā ar jūsu sienā izmērs:

1. Pasākums jūsu sienā izmērs : Platums * Augstums = Kvadrātmetru / kvadrātpēdas

2. Izvēlieties pareizo daudzumu = virs mēra kvadrātmetru / kvadrātpēdas

e.g.Platums = 2,8 m Augstums = 1,7 m

2,8 m * 1.7 m = 4.76 m 2 noapaļošanu, 5m 2 .

Jums būs nepieciešams pasūtījuma daudzums 5.

Darīt, dod mums platums un augstums no jūsu sienā, lai mēs varam izdrukāt sienas precīzu izmēru pēc jūsu sienā izmērs.

Piezīme: Tapešu līme nav iekļauti, bet var iegādāties no jūsu vietējā datortehnikas veikalā. (Līme nav atļauts uz kuģa, izmantojot starptautiskais kurjerpasts.) Krāsu toņi var atšķirties atkarībā no monitora apgaismojums vai arī apgaismojums telpā.Zemāk produktu demonstrācijas ir tikai atsaucei.Tapetes jūs saņemsiet, iespējams, ir dažas grumbas vienā vai abos galos, bet tas neietekmē kopējo meklē pēc līmēšanas pie sienas.

Sūtījumu un Nosacījumi, kas Parasti ir sūtījumu tiks izkārtotas 5 darba dienu laikā pēc maksājuma apstiprināšanas.Pasta tranzīta laikā vislabāk novērtētās, bet nav garantēts, kā tranzīta laiku mainās.Parastā tranzīta laiku varētu būt:

ASV: 7-23 darba dienu laikā

AU: 7-23 darba dienu laikā

Eiropā: 7-25 darba dienu laikā

Brazīlija: 30-60 darba dienām

Krievija: 30-90 darba dienu laikā reizēm var būt neliela kavēšanās, muitas klīringa vai piegādi.Pircējs ir atbildīgs par atgriešanās sūtījumu.

Nodokļa: Mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Visus ievedmuitas nodokļus vai nodevas, ir pircēja pienākums.

Svarīga piezīme: Lūdzu, pārliecinieties, lai vēlreiz pārbaudiet savu vārdu, uzvārdu un adresi, pirms veicat maksājumu.Krievijas klientiem, lūdzu, norādiet savu vārdu, uzvārdu, tostarp vārds, otrais vārds un uzvārds.Brazīlija klientiem, lūdzu, jāatzīmē, ka UPS piegādes laiks ir līdz 20 dienām.Lūdzu, norādiet jūsu CPF umber jūsu pasūtījuma.Saūda Arābija klientiem, lūdzu, atstāj mūs ar kopiju no jūsu IDENTIFIKĀCIJAS karte.Vācijas patērētājiem, lūdzu, dodiet mums savu EORI numuru, ja jūs vēlētos, lai kuģa, izmantojot FedEx.

Sazinieties ar mums: Sūtījumu bojājumiem vai transportēšanas bojājumiem jāziņo 3 darba dienu laikā no sūtījuma piegādes.Jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādas neskaidrības.Mēs sniegs atbildi asap.

Atgriešanās: gadījumā, ja esat saņēmis nepilnīgu vai nepareizu preci, pasūtītājam ir līdz 7 dienām no saņemšanas datuma par kompensācijas vai apmaiņu par jaunu.Objektam jābūt atpakaļ tās sākotnējā neizmantoto stāvoklī, un jābūt tās oriģinālajā iepakojumā.Mēs neļaujam kompensācijas vai apmaiņu, jo izmaiņas domāšanā.

Atsauksmes: Mēs esam atkarīgi no klientu apmierinātības, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs augstu vērtējam jūs sazināties ar mums, pirms atstāt atsauksmes, ja jums nav apmierināt ar preci vai iepirkšanās pieredzi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt šo jautājumu.

Tagi: 3d tapetes sienām, koka pasaules, dīvāns kafejnīca, wallpap, pasaules karte, āfrikas drukāt paklājs, kartes koka, kartes national geographic, 3d karti pasaulē, paklāju adīt.

Datu lapa

Funkcijas Mitruma izturīgs
Virsmas Apstrāde Papīra Tapetes
Izmantošana Sadzīves
Materiāls Koksnes šķiedras tapetes
Stils vintage
Veids Papīra Tapetes
raksts Personalizētu pielāgojumu
Maksas Vienības Juaņa/Roll
Zīmola Nosaukums Eņģeļu Pilsēta

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pasūtījuma vintage tapetes, sienas valstu ģeogrāfiskās detalizētu pasaules karti, tv dīvāns guļamistabā, viesistabā, kafejnīca, bārs fona

Pasūtījuma vintage tapetes, sienas valstu ģeogrāfiskās detalizētu pasaules karti, tv dīvāns guļamistabā, viesistabā, kafejnīca, bārs fona

Saistītie Produkti: