Jauns Izpārdošana
FLUMEVAR flumetrīns Sloksnes 10 sloksnes varroa ērcītes killer Fishbee ar Ķīnas augu izcelsmes zāles ekstrakti Skatīt lielāku

FLUMEVAR flumetrīns Sloksnes 10 sloksnes varroa ērcītes killer Fishbee ar Ķīnas augu izcelsmes zāles ekstrakti

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.51

Kopīgot

Vairāk informācijas

Fishbee 10 sloksnes FLUMEVAR

Priekšrocības: 1.importē Vācija Flumetrīns izejvielu 2.dažādas Ķīnas augu izcelsmes zāles ekstrakti 3.sinerģisti, ilgstošu atbrīvošanu pārstāvji, virsmaktīvās vielas un citas formulas 4.ātri, nogalinot ātrumu, augstu drošību un ilgstošu efektu. [PRODUKTA NOSAUKUMS] Flumetrīns Sloksnes [GALVENIE KOMPONENTI] Flumetrīns [MOLEKULĀRĀ FORMULA] C28H22Cl2FNO3

Produktu apraksts

Šo produktu pamatā ir importēta Vācija Flumetrīns izejvielas, ar dažādiem Ķīnas augu izcelsmes zāles ekstrakti, izvēlēti dažādi sinerģisti, ilgstošu atbrīvošanu pārstāvji, virsmaktīvās vielas un citas formulas, zinātniski proporcionāli.Šis produkts sasniedz ilgstošu iedarbību un drošu un lēni atbrīvot, izmantojot importa API un efektīva formula tradicionālā Ķīniešu medicīna.Ar sinerģistu var palīdzēt narkotiku ātrāk sasniegt bišu ķermeņa un pilnībā likvidētu pretestību varroa ērcītes narkotiku; sustained release aģents aizkavē ilgstošu atbrīvošanu aģents un nodrošina, ka varroa ērcītes ir nogalināti zemas devas.Šim produktam piemīt īpašības, kas ātri nogalināšanu ātrumu, augstu drošību un ilgstošu efektu.

PIELIETOŠANAS VEIDS UN DEVAS

1)Pa durvīm: Viena sloksnes katru reizi,ievietojiet zāles, pa durvīm ar 45°leņķa, savukārt, tas vairāk pēc piecām dienām, pievienot vēl vienu, pēc 15-21 dienas. 2) Karājas dažādu vieta: Izgriezt vienu joslu uz divi gabali un karājas starp ķemmes ar diagonāli ( nav savienot ar ķemmes), pievienot vēl vienu pēc 10 dienām.Ja slimība ir nopietna, pakārt vienu sloksnes 7-15 dienās, saglabāt karājas 4-5 nedēļas, jūs varat mainīt atrašanās sloksnes starplaikā. 3)Ja jums ir jāuztraucas par hurting bites, lūdzu, izmantojiet vienu ceturksnī sloksnes laikā, pievienot tās pašas deva pēc 5 - 6 dienas, četras reizes par vienu stropu.Kopējā deva nevar izmantot vairāk nekā divas sloksnes spēcīgu grupu, samazināt vāja grupa, tos veikt pēc tam, izmantojot 21-28 dienas.

Periods Ērce Ārstniecības]

Produktu var lietot visa gada laikā, un labākais laiks ir pirms pavasara pavairošana vai pēc rudens ( medus plūsmas periods) produkts ir ļoti efektīvs, ja to izmanto neviens peru laiks; ja izstrādājumu lieto, lai ārstētu ērcītes laikā peru laiku, narkotiku ilgums ir jāpagarina, jo lielākā daļa sieviešu ērcītes palikt stropu.Labākais laiks, lai dotu zāles ir rītā, labs laiks.

Uzņēmuma informācija

UZGLABĀŠANAS]Aizsargātas no gaismas un uzglabā sausā vietā. [TERMIŅA] 4 gadi. [SPECIFIKĀCIJA] 3.6 mg uz lentes.Ražotājs: Henaņa Zhenxing Uzņēmums, Zivju&Bišu Medicīnas Nozari Adrese:No. 8 Rietumu Zinātnes un Tehnoloģiju Attīstības Zona,Jiangxian Novads,Shanxi,Ķīnas Ražošanas Datums: Uz iepakojuma Tālrunis un Whatsapp &Wechat: +86 13679068977 e-Pasts: [email protected] Web: www.beesmedicine.com Kā iegūt vairāk īpašas atlaides? 1.Kļūsti Fishbee veikalā Fani,saņemt īpašas atlaides. 2.lai iegūtu daudzums, pls sazinieties ar mūsu Klientu apkalpošanas dienestu, lai saņemtu vairumtirdzniecības cenu.

Eksperimenta Rezultāti

nogalināt varroa ērcītes efektīvi

Tagi: fluvalinate bitēm, komplekts pannas, bišu ērce, varroa ērcītes sloksnes, varroa, ērce varroa, bišu varroa, ērce ārstēšana, zobu eļļa, varroa ērcītes sloksnes, nz.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums FISHBEE
parastais flumetrīns un vērtīgu Ķīnas augu izcelsmes zāles ekstrakti
Beidzies 4 gadi
Iezīme bioloģiskā medicīna
Modeļa Numurs FLUMEVAR
Funkcijas bišu ērce varroa killer

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

FLUMEVAR flumetrīns Sloksnes 10 sloksnes varroa ērcītes killer Fishbee ar Ķīnas augu izcelsmes zāles ekstrakti

FLUMEVAR flumetrīns Sloksnes 10 sloksnes varroa ērcītes killer Fishbee ar Ķīnas augu izcelsmes zāles ekstrakti

Saistītie Produkti: