Jauns Izpārdošana
New Smart Skatīties Ūdensizturīgs Sporta Aproce par KOSPET Raptor Bluetooth 4.0 Anti-sadursmes trieciena absorbciju Smart Skatīties Skatīt lielāku

New Smart Skatīties Ūdensizturīgs Sporta Aproce par KOSPET Raptor Bluetooth 4.0 Anti-sadursmes trieciena absorbciju Smart Skatīties

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€22.17

-27%

€30.37

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Ūdensizturīgs un pretsadursmju: skatīties ar stipriem ķermeņa funkcijas anti-sadursmes un trieciena absorbciju dizains, kas ir 1,3 collu augstas izšķirtspējas izšķirtspējas ekrāns.Jums tikai nepieciešams, lai palielinātu jūsu rokas, lai saņemtu svarīgu informāciju, Ir 3 līmeņa aizsardzību (ūdensizturīgs /nepievelk putekļus/anti-sadursme), kas izturējušas stingru laboratorijas testu.

2、Plaša Saderība: Ar 230mAh akumulatora kapacitāte var ilgt līdz 10 dienām lietošanu un 30 dienas gaidīšanas režīmā, kas ļauj jums, lai saglabātu pienācīgu darba efektivitāti visu dienu.Šis pulkstenis ir aprīkots ar Android 5.1+ un ierīces IOS 10.0+ ar Bluetooth 4.0. Sāciet savu fitnesa brauciens caur APP DaFit un baudīt veselīgāku dzīvesveidu.

3、20 Sporta Veidi: Iebūvēts 20 sporta veidiem, kas ir speciāli izvēlēts vīriešu lietotājiem, piemēram, skriešana, basketbols, futbols, klinšu kāpšana, utt.Darbības tracker var precīzi ierakstīt savu uzdevumu datu-soļi, kalorijas, attālums, darbības laiks un sirdsdarbības ātrumu.Ar GPS sekošanas funkcija, savu uzdevumu, trase tiks izsekotas uz APP Da Fit.

4、Vairāk Nekā 50 UI Zvani: Pieņem sākotnējā dizaina zīmolu Kospet skalu, UI.APP DaFit ir iebūvēts tik daudz kā 50 dažādu stilu zvani, kas ļauj jums, lai mainītu vairāk zvani būs.Turklāt, jūs varat pielāgot savu unikālo skalu, lai atbilstu jūsu ikdienas ģērbšanās stilu.

5、All-in-one Smart Skatīties: smart skatīties ir vairākas funkcijas, kas var kontrolēt ienākošos zvanus un īsziņas, miega uzraudzības, pedometrs, modinātājs, laika un 24-stundu sirds ritma monitoringu .Dot vairāk ērtības, lai jūsu dzīvi.

Specifikācijas:

Zīmols: par KOSPET

Modelis: Raptor

Displeja izmērs: 1.3 collu krāsu ekrāns/ 320* 320

Bluetooth: lai Ver 4.0

Chip: NRF52832

Akumulatora kapacitāte: 230mAh polimēru baterija

Uzlādes laiks: 1-2H

Akumulatora uzlādes laiks: 8-12 dienas ikdienas lietošanai, 30 dienu laikā no gaidīšanas

RAM/ROM: RAM: 64KB/ROM: 64M

Ūdensnecaurlaidīgs reitings: IP68

Atbalsta Android vai IOS īpašo versiju: par IOS9.0 un vairāk, Android 5.1 un augstāk

Lietojumprogrammas nosaukums: Da Fit

Atbalsta atgādinājums: vibrācijas

Paaugstināt savu roku, lai atdzīvoties uz ekrāna: atbalsta

Vai displejs ir vienmēr ieslēgta: nē

Vai atbalsta Bluetooth zvaniet: nē

Funkcijas: sporta režīms, laiks, soļu skaitīšana, distances mērīšana, kaloriju patēriņa vadības, miega vadības, laika displejs, zvanu atgādinājumu, mazkustīgs atgādinājums, smart modinātājs, sirds ritma informācija push (par WeChat, par QQ, SMS, par Facebook, Twitter), laika programmu, mūzikas kontroli, kameras vadību.

Atbalstītās valodas numuru: angļu (standarta), franču, vācu, itāļu, spāņu, portugāļu, krievu, Japāņu, korejiešu, arābu, uzbeku, Vienkāršotā ķīniešu, Tradicionālā Ķīniešu

Atbalstītās valodas APP: angļu, arābu, dāņu, vācu, spāņu, somu, franču, itāļu, Japāņu, korejiešu, holandiešu, norvēģu, poļu, portugāļu, krievu, zviedru, Taju, angļu, ukraiņu, Ķīniešu, Ķīniešu, Tradicionālā.

Dial materiāls: rūdītais stikls

Siksniņas materiāls: TPU

Dial (garums + platums + biezums): par 4.7*5.2*13.3 cm/1.85*2.05*5.24 jo

Pulksteņu siksniņas (garums + platums): aptuveni 12,5*2.2 cm/4.92*0.87 gadā; 8.5*2.2 cm/3.35*0.87 in

Valkājamas diapazons: 15-22 cm

Iepakojuma lielums: par 8.6*8.6*6cm/3.39*3.39*2.36 jo

Krāsa: melna

Produkta neto svars: aptuveni 47g

Iepakojuma svars: aptuveni 130g

Iepakojuma Saraksts:

1*Skatīties

1*Siksna

1*Lādēšanas Kabeli

1*Angļu Valodas Rokasgrāmata

2*Aizsardzības Plēves

Tagi: smartwatch, kospect burvju 2, kospet ministru, plus smart skatīties, 11. jautājums skatīties, hestia skatīties, kospet optimus pro, g šoks smart skatīties, kospet skatīties, stikla kospet ceru, ka.

Datu lapa

Vienuma Tips Augstas Kvalitātes
SIM Karte Pieejama No
Pieteikumu Vecuma Grupā Pieaugušie
Zīmola Nosaukums Rondaful
Gadījumā, Ja Materiāls Citi
Mehānisms No
Vairāki Zvani No
ROM <128 MB
Akumulatora kapacitāte <120mAh
Atpakaļskata Kamera NAV
Operatīvā ATMIŅA <128 MB
Valodas angļu
Displeja Izmērs 1.3 collas
Ūdensizturīgs Pakāpe Dzīve Ūdensizturīgs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
GPS
Sistēma NAV
Tīkla Režīms NAV
Saderība Citi
Funkcijas Sirds Ritma Noteicējs
Stils Modes
Veids Citi
Band Materiāls Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

New Smart Skatīties Ūdensizturīgs Sporta Aproce par KOSPET Raptor Bluetooth 4.0 Anti-sadursmes trieciena absorbciju Smart Skatīties

New Smart Skatīties Ūdensizturīgs Sporta Aproce par KOSPET Raptor Bluetooth 4.0 Anti-sadursmes trieciena absorbciju Smart Skatīties

Saistītie Produkti: