Jauns Izpārdošana
FOXSUN Zibens HDMI Kabeli un Adapteri iPhone Lightning Digitālo AV Adapteri 1080P MHL-HDMI Pārveidotājs iPhone 8/7/6 Skatīt lielāku

FOXSUN Zibens HDMI Kabeli un Adapteri iPhone Lightning Digitālo AV Adapteri 1080P MHL-HDMI Pārveidotājs iPhone 8/7/6

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.33

Kopīgot

Vairāk informācijas

FOXSUN Zibens HDMI Kabeli un Adapteri iPhone Lightning Digitālo AV Adapteri 1080P MHL-HDMI Pārveidotājs iPhone 8/7/6

Produkta funkcijas 【Viegli Uzstādīt-Plug and Play] aicina - Viegli izmantot, plug and play, nav nepieciešams wi-fi savienojums nav nepieciešams, personal hotspot/airplay, nav nepieciešams kādu app/, vadītājam, lai padarītu to darbu, nav nepieciešams šūnu tīklu, nav jāuztraucas, tas izmanto jūsu datus vairāk, varētu pieslēgt iphone, lai parādītu, kas tieši.Tikai jāgaida aptuveni 5 sekundes, iPhone HDMI Kabelis būs savienot ar TELEVIZORU vai Automašīnu automātiski, Nav nepieciešama nekāda uzstādīšana.

【Plaši Atbalsta] aicina - Tā ir piemērota, lai izmantotu šo lightning hdmi kabeli, lai skatītos video un mūzikas koplietošana/failus ar jūsu ģimenēm/draugiem/workmate no jūsu apple mobilajām ierīcēm uz lielā ekrāna.Skatīties augstas izšķirtspējas video,ņemiet vērā, ka USB barošanas avotam jābūt līdz 5W(iPhone)/10W vai 12W (iPad), pretējā gadījumā, jūs nevarat darīt to darbu.

【1080P Augstas Izšķirtspējas] aicina - Jūs varat atskaņot mūziku, filmas, MTV, Podcast, Youtube, spēles, Tiešsaistes video/TV.Līdz 1080P izšķirtspēju, vienkārši baudīt spilgtu un asu attēlu.Baudīt filmas un koplietot mīļākā izklaides ar draugiem uz liela ekrāna reālajā laikā.

【Plaši Saderība] aicina - Savietojams ar iPhone X, iPhone 8, iPhone PLUS 8, iPhone, 7, 7, Plus iPhone 5,5 c,5s,SE,6,6, Plus,6S,6S Plus; iPad ar Retina Displeju,iPad mini,mini 2,mini 3,mini 4,Gaisa, Gaiss 2,iPad Pro(9,7 Collu) un iPad Pro(12.9-Collas); iPod Touch 5th Gen(32gb un 64GB),iPod Touch 5th Gen 16gb,iPod touch 6 Paaudzes. (Piezīme:Tas var atbalstīt YouTube/ Office/ Safari/ Chrome/ FaceTime, Bet NAV atbalsta NETFLIX / amazon Video/ DIRECTV/ hulu.Un mayn ne atbalstu, kas izmaksāts video app. )

【PIEZĪME un Garantija] aicina: Savieno tikai ar ipad/iphone oriģinālo datu kabeli.Lietotājam ir USB kabeli, piegādes jaudas HDMI pieslēgvieta. (Ja nav varas, tas nav darbs).Un USB strāvas adapteris jābūt 5V, 1A vai lielāka.( Mēs apsolām, 30 dienu Naudu Atpakaļ Garantiju un 180 Dienas Tikai Produkta Garantija.Ja jums ir kādi problēma ar jūsu produktu, Lūdzu, sazinieties ar mums, un mūsu komanda atbildēs uz jums 24 stundu laikā.)

Produkta Apraksts ▶NAV SAVIETOJAMS AR NETFLIX ▶NAV ATBALSTA IOS 11 VAI AUGSTĀKA VERSIJA ▶Svarīgs Paziņojums: Lūdzu pagaidiet 5 sekundes, kad jūs pievienojiet ierīci.Sinhronizēt savu iPhone/iPad/iTouch ekrāna, lai jūsu TV Sakarā ar autortiesību aizsardzības pasākumus, jūs nedrīkstat izmantot multi-screen mirroring ar kādu algotu saturu tostarp Netflix, Prime (video tikai), hulu, lūdzu, skatiet noteikumiem un nosacījumiem šīs lietotnes. ▶Piezīme: *Hook to uz augšu, lai varu ar ārējā 5V/1A adapteris *Tas ir ideāls, ja jūs izmantot sākotnējo lādētāja adapteri *Ja ir kāds izņēmums, kas tikai replug lightning ports, HDMI ports un USB ports(especial USB portu), un viss būs OK *Kad tas sāk strādāt, akumulatoru zīme, pēkšņi pāriet uz 100% uzlādēts.Tas ir mūsu programmēšanas valodu.Šķiet, pārmaksa, Tālruņa un izraisīt dažus pārpratumus.Bet tas doesn ' t izraisīt jebkādas briesmas, un nekad nav pazudināt jūsu tālruni Kā lietot: 1. Plug Lightning kabeli, lai jūsu Mobilais vai Tabletes tieši. 2. Pievienojiet HDMI kabeli, lai TELEVIZORAM(izvades ierīci) un pārslēgt TV(izvades ierīci) uz HDMI kanālu. 3. Iespraudiet USB kabeli, strāvas adapteri, vai TV ir USB ports(5V,1A)(ja nav varas, tas nav darbs). 4. Lūdzu, spiediet uz "uzticību", kad ierīce parādītu ziņu. 5. Pagaidiet 5 sekundes, vai arī tā, sinhronizāciju ekrānā ir pabeigta.

Paketē Iekļauts: 1*Zibens uz HDMI Adapteri

Tagi: ipad rj45, belkin cable, ipbox programmētājs, iphone zibens tv kabelis, oem lightning kabelis, hdmi ip sadalītājs, pulkstenis, temperatūras, sprieguma, šķīst, cilvēks, robots, ip kameras, hp portatīvo datoru.

Datu lapa

Komplektā Komplektā 1
Iepakojums
Izmantošana VR/AR Brillēm
Zīmola Nosaukums FOXSUN
Sertificēts FOXSUN
Modeļa Numurs Zibens HDMI Kabelis
USB Tips STANDARTA

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

FOXSUN Zibens HDMI Kabeli un Adapteri iPhone Lightning Digitālo AV Adapteri 1080P MHL-HDMI Pārveidotājs iPhone 8/7/6

FOXSUN Zibens HDMI Kabeli un Adapteri iPhone Lightning Digitālo AV Adapteri 1080P MHL-HDMI Pārveidotājs iPhone 8/7/6

Saistītie Produkti: