Jauns Izpārdošana
QueenBee PRO CNC Mašīnu Mehāniskās Komplekts ar Lineārās Sliedes Jaunināšanas Pamatojoties uz WorkBee, Drebēt Spriedzi Sistēma, 4 Ass Graviera Dzirnavas Skatīt lielāku

QueenBee PRO CNC Mašīnu Mehāniskās Komplekts ar Lineārās Sliedes Jaunināšanas Pamatojoties uz WorkBee, Drebēt Spriedzi Sistēma, 4 Ass Graviera Dzirnavas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€493.53

-2%

€503.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

+ SEKO MUMS VAR BAUDĪT FANI EKSKLUZĪVAS ATLAIDES! ________________________________________________________________________________________________________________________________ QueenBee PRO CNC Mašīnu Mehāniskās Komplekts _______________________________________________________________________________________________________________

Beramkravu-Man 3D ir lielākais vairumtirgotājs Atvērtā koda CNC daļas world.By kam daļas, ko ražo paši, vai iegūšanu daļas tieši no rūpnīcas, mēs likvidēt vidū cilvēks, un tādējādi spēj piedāvāt labākās vairumtirdzniecības cenas tieši sabiedrībai!

Lielāko daļu-Man 3D QueenBee PRO CNC Mašīna ir lineārs dzelzceļa jaunināšanas balstīta off ļoti populārs WorkBee CNC Mašīna.Šī mašīna ir pieejama, pilnīga mehāniskās komplektā ar visām detaļām, kas vajadzīga, lai build.By likvidējot tuvo cilvēku mēs varam piedāvāt gala lietotājam ar lineāro dzelzceļa mašīnas viņi vēlas, un pie labākās vairumtirdzniecības cenas pieejamas.Vecuma veco jautājumu par flex X-Z ass uz WorkBee CNC bija kopīga tēma, apsverot uzlabojumus mašīnas.Galvenais risinājums personām, nāca aizstāja V-Riteņi ar Lineārās Sliedes, lai palielinātu kopējo stingrību un precizitāti, kā arī samazināt pļāpāšana, strādājot par metālu.

Pēc daudziem CNC īpašniekiem un kopienas locekļi vērsās pie mums, pieprasot augstas kvalitātes lineārās sliedes risinājums, lai to mašīnu par pieņemamu cenu, mūsu speciālisti strādājuši, pētot dažādas iespējas un veidi, kā mēs varam uzlabot esošo dizainu.Projekta rezultātā ir QueenBee PRO CNC Mašīna.

QueenBee ir pēc noklusējuma sūtīt Sudraba Enkurošanas , ja jums ir nepieciešams, Melns Enkurošanas , lūdzu, jāmaksā papildu maksas, izmantojot .

Lūdzu, Ņemiet vērā,: Apstrādes laikā šī jaunā mašīna ir 15 ~ 20 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Šī Mehāniskā Komplekts nāk ar visām daļām, montēt QueenBee PRO.Ja jums NAV jau ir WorkBee tiks modernizētas, lai QueenBee, tad šī ir iespēja, kas jums nepieciešams.

Ja jums ir WorkBee V1, V2 vai V2.2 mašīna, lūdzu, nopirkt ir uzlabot esošo WorkBee mašīna QueenBee.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- QueenBee PRO funkcijas QueenBee PRO ir ļoti iespaidīgs iezīmes, kas ir ieviestas.Daži piemēri: Modernizētas Plāksnes scenogrāfija visu asi.Jaunās plātnes ir daudz galvenajām funkcijām, ieskaitot;

Palielinot praktiski augstums

Sniedzot risinājumu lineāro dzelzceļa kustības

Pareizi saskaņojot svina skrūvi kustības sistēma

Anodēta biezākas plāksnes

Papildu montāžas iespējas, lai palielinātu kopējo stingrību

Gudrāki dizains, kas ļauj viegli korekcijas daļas pēc montāžas

Augstas Kvalitātes Precizitāte Lineārās Sliedes visā kustības virzienam

Modernizētas Specializētās Riekstu Bloķēt Distances

Samazina gandrīz visiem X-Z Virziens "flex" ar stiprinātu lineārās sliedes un papildu spirdzinošs

"PRO" funkcijas

Sākotnējā QueenBee dizains bija labs pamats Beramkravu-Man 3D lineāro dzelzceļa uzlabot, taču tas būtu kaut kas ierobežo līdzekļi, kas tika ignorēti.Pēc atsauksmēm, ko esam saņēmuši no iedzīvotājiem uzlabot savas mašīnas, lai lineārās sliedes, dažas iezīmes no oriģinālā dizaina, tika identificētas kā problēmas, un mēs strādājām, veidojot risinājumus, lai padarītu QueenBee PRO vēl vairāk uzticamu un izturīgu dizainu.

Daži jauninājumi, ar oriģinālu dizainu ietver:

Standoffs par ACME riekstu bloki.Oriģināls dizains, kas ir izvietoti riekstu blokus, izmantojot skrūves un standarta metriskās starplikas.Bet tas strādāja, riekstu bloki ir ļoti viegli misalign un nevēlamu kustību riekstu bloki rezultātā padeves ātrums tiek ierobežots.Ar QueenBee PRO pārvar šo problēmu, nodrošinot riekstu bloki vietu, izmantojot specializētu distances bloku.Ar mūsu jaunu specializētu drošas distances bloks nav nevēlamu kustību uzgriežņu blokiem sakarā ar paplašināto neizšķirts.

X un Z Plāksnes dizains ļauj viegli korekcijas ACME Riekstu Bloki pēc uzstādīšanas.Ja jums ir samontēti CNC Mašīna, jūs zināt, tur ir nekas vairāk nomākta, tad kam izjaukt daļas, tikai, lai jūs varētu pielāgot vienu sastāvdaļu.Mūsu jaunā dizaina ir strādājuši, lai padarītu korekcijas viegli, pat pēc montāžas.

Ekstrūzijas ievietota iekšā Y Ass-C-Starus pieņemšanas ass spēcīgāka

Tukšo telpu iekšpusē, C-Gaismas ir aizpildītas, lai veiktu super cieta taisnība 8040 profilu.

Y Ass-End Plates ir no jauna izstrādāta, lai palielinātu stingrību Y-Ass, kā arī pareizi novietojiet Rezultātā Skrūve jauno HGR Sliedes Ar HGR margas un gultņi atstarpes pārsūknēšanas portālam tālāk no ekstrūzijas ACME Rezultātā Skrūve ir gudri novietots atbilstoši.

Y-Ass Portālu Plāksnēm ir tikusi pārveidota, lai tajā iekļautu papildu montāžas pozīcijas, lai nodrošinātu X-Ass un palielināt Y uz X Ass stingrību.Spēcīgāka Y uz X Ass konstrukcija ir ieviesti, lai samazinātu iespēju, ka kādas ass 'twist".

Ekstrūzijas nodrošinātas, lai atpakaļ uz X-Ass, lai samazinātu flex un palielinātu stingrību, nosakot, presēšana, lai atpakaļ uz X-Ass kopējo stingrību ir būtiski pieaugusi.

Visas plāksnes ir paredzētas Taras-Man 3D Tirpt Nospriegošanas Sistēmu, Mūsu Tirpt Spriedzi Sistēmu, lai samazinātu svina skrūvi 'cirst' ir galvenā iezīme visos jaunu galveno skrūvi orientētu dizainu.

Tagi: nc malšanas mašīna, kvarca sildītājs, cnc komplekts workbee, cnc router, mājokļu cnc 3018 pro, geeetech gt2560, lineārā guid dzelzceļa, cnc, workbee rāmis, asv cnc router.

Datu lapa

Rāmja Materiāls 6063-T5 alumīnija
Piedziņas Sistēma ACME Svina Skrūves
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV
CNC vai Ne cnc
Posteņa Nosaukums QueenBee PRO CNC Mašīnu Mehāniskās Kit / Jaunināšanas Komplekts
stāvoklis Jauns
Izmērs 1000mmx1000mm~1500mmx1500mm
Modeļa Numurs QBP-
Zīmola Nosaukums BERAMKRAVU-MAN 3D
Precizitāte 0.05 - 0.10 mm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

QueenBee PRO CNC Mašīnu Mehāniskās Komplekts ar Lineārās Sliedes Jaunināšanas Pamatojoties uz WorkBee, Drebēt Spriedzi Sistēma, 4 Ass Graviera Dzirnavas

QueenBee PRO CNC Mašīnu Mehāniskās Komplekts ar Lineārās Sliedes Jaunināšanas Pamatojoties uz WorkBee, Drebēt Spriedzi Sistēma, 4 Ass Graviera Dzirnavas

Saistītie Produkti: