Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Jaunas Sievietes Vīrieši kredītkaršu Maku Ādas RFID Seifs Milzīgs Uzglabāšanas Jauda augstākās Kvalitātes Sieviešu Somas, Portefeuille Femme

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.32

-31%

€21.05

Kopīgot

Vairāk informācijas

Sieviešu, Vīriešu kredītkaršu Maku Ādas RFID Seifs Milzīgs Uzglabāšanas Jauda

Funkcijas:

1. LIELA IETILPĪBA: 36 kredīta karšu slots, 1 pases kabatā (var ietilpt 2-3 pases), 1 čeku kabatas, 2 naudas nodalījumu divas puses uzglabāšanas nauda, mobilais(der VISIEM telefoniem).

2. RFID PRETBLOĶĒŠANAS FUNKCIJU: Mūsu maki ir aprīkoti ar modernu RFID Drošu Tehnoloģiju, var bloki RFID signālus no 10MHz līdz 3000MHz, tostarp 13.56 MHz, kurā kredītkartes darboties.

3. KONFIDENCIALITĀTES: Nāk ar rāvējslēdzēju apkārt dizaina ideāls aizsargāt savu privāto.Slota, lai jūsu mobilo tālruni, ir nodrošināti ar rāvējslēdzēju, kas ļauj tālruni droši.Jūs varat viegli fit jūsu tālruņa iekšpusē viens no šiem plaši kabatas un nezaudētu to, kā arī tad, kad esat ārpus.

4. PRAKTISKI: Lielu maku ar wristlet siksnu,tas ļauj jums viegli veikt to ar roku, vai likt to maisā.Jūs varat to izmantot visu laiku, tas ir tik viegli veikt apkārt.

5. VIENS MAKS IR PIETIEKAMI: rēķini, Id karšu, naudas un tālruni var arī organizē šo spēcīgs maku!Atstājot pietiekami Daudz Vietas, lai noturētu Visu, kas Jums Nepieciešams.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācija:

Izmērs: Pasākums 8 x 4.5 x 1.3 collas

Materiāls: āda

Slēgšanas: rāvējslēdzējs

1 x seifs Mēs Kuģis uz Pasaules (Izņemot dažas valstis un APO/FPO).Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs nosūtīsim iepakojumā, no Ķīnas pa gaisa pastu.Piegādes laiks ir atkarīgs no Nosūtīšanas Pārvadātājam, Muitas un Pasta Nosūtīšanas, galamērķa un citiem faktoriem.Lielāko daļu iepakojumiem ir iespējams saņemt 20 darba dienas (4 nedēļas).Skatīt zemāk, lai piegādes laikā savākšanas kvantitatīvo datu:

Mēs pieņemam e-Pasta pieprasījumi atdevi 7 darba dienu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos guide, pirms jūs atdot to.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.Ja prece ir ar trūkumiem, jo 3 mēnešu laikā, Mēs nosūtīsim jums nomaiņu bez papildus maksas, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir nepieciešams maksāt papildu piegādes maksa.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigžņu vērtējumu, ko ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs būsim ļoti pateicīgi, ja jūs varat atstāt savu reālā sajūta šeit.Ja jūs neesat apmierināts ar priekšmetu vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms aiziešanas nekādu atgriezenisko saiti, mēs jums atrisināt problēmu uzreiz, paldies!Lūdzu, Ziņu mums no 9:00.līdz 18:00. (GMT+8) no pirmdienas līdz sestdienai .Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, īsziņu ar mums un dod mums iespēju, lai jums palīdzētu.Visi ziņojumi tiks atbildēts 1 darba dienas laikā (izņemot Valsts svētku dienas Ķīnā).Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīt jūsu ziņu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Mēs atvainojamies par vēlu atbildi, brīvdienās (tai skaitā svētdienās).

Tagi: sievišķīga, seifs luksusa, plaša sievietes somiņā, sieviešu maki bul, 1980-to gadu retro id kartes īpašniekiem, rietumu maks vīriešiem, monēta maku, ādas vīriešu maks, maks sievietēm, rfid kartes turētāju, tcgad ādas maks vīriešiem.

Datu lapa

Dzimums Unisex
Modelis Tips Cietie
Zīmola Nosaukums baellerry
Seifs Garums ilgi
Vienuma Tips seifs
Stils Modes
Materiāla Sastāvs Ādas
Interjers Kartes Turētāju
Postenis Augstums 4.5inch
Objekta Garumu 8inch
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Galvenais Materiāls PU
Modeļa Numurs Kabatas
Oderes Materiāls Poliestera
Objektu Platums 1.3inch
Kabatas Organizators Kabatas
Apdare NAV
Postenis Svars 200g

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Jaunas Sievietes Vīrieši kredītkaršu Maku Ādas RFID Seifs Milzīgs Uzglabāšanas Jauda augstākās Kvalitātes Sieviešu Somas, Portefeuille Femme

Saistītie Produkti: