Jauns Izpārdošana
200pcs vairumtirdzniecības degvielas iesmidzinātāju remonts oring blīvējums subaru Impreze auto replaement ( AY-O2011 8*3.25 mm) Skatīt lielāku

200pcs vairumtirdzniecības degvielas iesmidzinātāju remonts oring blīvējums subaru Impreze auto replaement ( AY-O2011 8*3.25 mm)

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.45

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts o gredzeni 200pcs vairumtirdzniecības degvielas iesmidzinātāju remonts oring blīvējums subaru Impreze auto replaement ( AY-O2011 8*3.25 mm) tiks piemērota denso inžektora remonta komplekti ,der Nissan Subaru "Renault" un tā tālāk japaness automašīnas izmērs:8*3.25 mm vienības svars: 0.53 g materiāls :KAUČUKA materiāla resistent augsta temp.vairāk kā 200 Celsija,augsta nodiluma ,izturīgs degvielas un eļļas .krāsa:zaļa

Iepakojumā: Mēs izmantojam labākais iepakojums ietaupīt kravu mērķis vai drošības nolūkos . .200pcs ar polyness maisiņā,pēc tam ielīmējiet lable, ka ar daļu NĒ.un kvantitāti,pēc tam ievietot lielajā somā .pēdējā iepakojums ar kartona. .Pēc jūsu prasības paking Kuģniecības un Piegāde: ļoti svarīgi:Mēs tikai kuģu sūtījumu uz jūsu norādīto adresi pēc jūsu pasūtījuma.Pls vienmēr pārliecinieties, ka jūsu adrese un kontaktpersona nē.ir pareizi.Sveiki ,dārgie, pateicos jums par jūsu pasūtījuma 1,vispirms mums ir nepieciešams nosūtīt sūtījumu, lai Izteiktu noliktavu ,un tad Izteikt noliktavas, sakārtot gabalu, lai nosūtīta uz jūsu adresi.Tāpēc jums vajadzētu gaidīt, kas 2-9 darba dienu laikā pēc tam, kad esat veicis pasūtījumu ,un tad mēs sniegsim jūsu izsekošanas NĒ. 2, mums nav atbildīgs par maksas galamērķi. 3,Pls sazinieties ar muitas īpašu maksu, pirms lai, ja tas ir nepieciešams . **** Lūdzu, dodiet mums zināt, ja jūs joprojām nevar saņemt preci 27 dienu laikā pēc tam, kad esat samaksājis, tad mēs varētu izmeklēt Apmaksa: Lūdzu, pārliecinieties, lai apstiprinātu pasūtījumu, ja jūs saņemt preci labā stāvoklī, jo, kad jūs vieta lai, savu naudu pārvieto uz Darījumu, kas nav mūsu kontā.Paldies 1. Kredītu 2. USD KONTA 3. PAYPAL 4. Sarunu maksājumu.Lai jums : Mīļā ,mēs esam gan rūpnīcas un tirdzniecības co.SIA,spealized Auto Rezerves daļas ,laipni lūgti izmeklēšanas mums plašāku informāciju.tks jūsu pārlūkojiet!!arī mēs esam pārdošana, remonta komplekti ,pls sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams ,tks !

Tagi: parex, oring viton, sūkņa blīve ūdens, inžektora subaru legacy, impreza, Subaru, o gredzenu komplektu, kawasaki zx6r 2001 dzeltena, mehāniķis zīmogs sūknis, inžektora zīmogs.

Datu lapa

izcelsmes vieta wenzhou, ķīna
Vienuma Tips degvielas iesmidzināšana
Auto Maker Maināmie
Objekta Garumu 8*3.25mm
Zīmola Nosaukums ayounes
Materiāla Tips Gumijas
krāsa Melns,Zaļš
Izmērs 8*3.25 mm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

200pcs vairumtirdzniecības degvielas iesmidzinātāju remonts oring blīvējums subaru Impreze auto replaement ( AY-O2011 8*3.25 mm)

200pcs vairumtirdzniecības degvielas iesmidzinātāju remonts oring blīvējums subaru Impreze auto replaement ( AY-O2011 8*3.25 mm)

Saistītie Produkti: