Jauns Izpārdošana
Enchen Elektriskie Matu Trimmeris Clipper USB Matu Griezējs Ātrās Uzlādes Vīriešu Matu Trimmeris Clipper Barbershop Mājas Lietošanai Skatīt lielāku

Enchen Elektriskie Matu Trimmeris Clipper USB Matu Griezējs Ātrās Uzlādes Vīriešu Matu Trimmeris Clipper Barbershop Mājas Lietošanai

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.42

-43%

€18.60

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lūdzu, ņemiet vērā: Šis produkts ir xiaomi ekoloģiskās ķēdes produkts.Tai nav nekādas xiaomi logo.Paldies par jūsu sapratni!

Produkta Specifikāciju

Produkta Nosaukums: enchen pārdomas matu clipper

Produkts modelis: Palielināt

Krāsa: Melna / balta

Nominālā jauda: 5W-

Nominālais spriegums: 5V

Uzlādes laiks: 120 minūtes

Izpildu standarts: GB4706.1-2005 GB4706.9-2008

Priekšrocības

1. Atslēga ar fiksētu garumu, zems trokšņu saprātīga ātro uzlādi.

2. Palielināt matu clipper ir paredzēts ar slīdni tipa pozicionēšanas ķemme.Tas var uzstājām uzmanīgi, mainot garumu.Tas nav nepieciešams, lai mainītu vietas noteikšanas ķemme bieži.

3. Kontrole ir minimāla, pat tad, ja nav Kāds ar diskontu pieredzes varat viegli iegūt sākās, pielāgot garumu, griezumu, kuru vēlaties, un samazināt to tieši.

Nano keramikas kuteris vadītājs

1. Ultra low noise vienmērīgu ātrumu bīdes

2. Cietība nano-keramikas ir 1,6 reizes lielāka par parasto, nerūsējošā tērauda, un to virsmas gludums ir daudz mazāka nekā no nerūsējošā tērauda.Tāpēc, ja mati clipper darbojas ar lielu ātrumu, keramikas griežņu galva rada mazāk trokšņu un ir mazāk pakļauti karstuma.

3. Darba troksnis ir mazāks par 55db, kas ir daudz zemāka nekā GB standarta 70db.

Mainīgas frekvences jauda

1. Piemērošanu frekvenču pārveides tehnoloģija par Boost matu clipper, apvienojumā ar spēcīgu 280 tipa motors nodrošina divu ātrumu power, lai pārslēgtos elastīgi, lai apmierinātu dažādiem matu tipiem.

2. Parastā sākuma ātrums ir 4500 apgr. / min, kas ir piemērots garu matu pagarināšanu.

3. Atslēgu var uzreiz aktivizēt, "Turbo" ātruma režīmu, ar spēcīgu jaudu 5800 apgr. / min., kas padara to viegli, lai apgrieztu biezi mati un izvairītos no apmulsums kartes.

Vairāk informācijas

Piemērota Izmantojot

Šķēres un šalle

Tagi: barbershop dekori, mājas, aut matu curler, youpin enchen palielināt, clipper matiem, vīriešu skuveklis, ierīču frizētava, kaķis matu trimmeris, skuvekli skūšanās, frizētava.

Datu lapa

krāsa balta/melna
Griešanas Garums 3-21mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 16.4*4.3cm
Materiāls ABS
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Modeļa Numurs XM00011
Zīmola Nosaukums Enchen
Vienuma Tips Matu Trimmeris
Uzlādes Laiks 1,5 h
Nominālā jauda 5W
Spriegums 110-240V
Modelis Enchen trimmeris

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Enchen Elektriskie Matu Trimmeris Clipper USB Matu Griezējs Ātrās Uzlādes Vīriešu Matu Trimmeris Clipper Barbershop Mājas Lietošanai

Enchen Elektriskie Matu Trimmeris Clipper USB Matu Griezējs Ātrās Uzlādes Vīriešu Matu Trimmeris Clipper Barbershop Mājas Lietošanai

Saistītie Produkti: