Jauns Izpārdošana
Escalus Biroja Bio Rose Gold Krāsu Sieviešu Magnētiskā Aproce Sveķu Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas Šarmu Aproces Dāvanu Aproce Skatīt lielāku

Escalus Biroja Bio Rose Gold Krāsu Sieviešu Magnētiskā Aproce Sveķu Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas Šarmu Aproces Dāvanu Aproce

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.43

-36%

€11.79

Kopīgot

Vairāk informācijas

https://www.winwithwow.lv/store/1298531

Moderns Magnētisko Nerūsējošā Tērauda Sieviešu Aproce

Aproce Krāsa: Rose Gold

Magnētu skaits : 23

Magnēts: Neodīma

Gauss Stiprumu katrā Magnēts: 3,000 gauss

Vairākas Sveķu: 23

Sveķu Krāsa: Melna

Kā apkopi jūsu aproce: to Valkā katru dienu, bet neļaujiet tai pieskarties stipras skābes, kamēr jūs peldēšana vai dušā, lūdzu, ņem nost.PAPILDUS SPĒKU, MAGNĒTI (3500 Gauss Katra): Magnētiskā terapija ir izmantota daudzus gadus, lai palīdzētu mazināt sāpes, samazina iekaisumu, un uzlabotu asinsriti.

Tas arī ir izmantota, lai mazinātu stresu & nemieru, spriedzi, uzlabo miegu, un uzlabot vispārējo līdzsvaru un garastāvokli. ☆ Kopa Bezmaksas Piegāde, Seifs .Efektīvi !

ELEGANTS & ĒRTS: Nopirkt Skaistu samta dāvanu maisu un elegantu dāvanu kastē padarīt lieliska dāvana visvairāk jebkurā gadījumā (Ziemassvētku / Ziemassvētki, dzimšanas diena, jubileja) .Nopirkt Saites Noņemšanas Rīku, lai pielāgotu izmēru, kas komforts jūsu mājās.

✓ Ar KVALITĀTES garantiju - Katra aproce ir kvalitāte jāpārbauda sevi, mēs lepojamies ar mūsu produktu un tā prezentācija, lai jūs.

"✓ Katru Saiti, ar magnētu, Viss Vakuuma Pārklājuma, Samazina Sāpes un Sāpes Delnas un Pirkstu Locītavās, ko Izraisa Pārmērīga "

Svarīga informācija

Drošības Informācija

Nelietojiet magnētiskā terapija, ja jums ir elektrokardiostimulators, defibrilators, insulīna sūkņa, vai jebkuru citu implantētu elektro-medicīnas ierīce; ir grūtniecības stāvoklī; ir saņēmis lokalizēts kortizona injekcijas laikā pēdējo 2 nedēļu laikā vairāk nekā vienā apgabalā.

Juridiskā Atruna

Tāpat kā ar visiem magnētiskā terapija produkti, neskatoties klientu atsauksmes šie apgalvojumi nav klīniski pierādīta.Rezultāti ziņoja, ne vienmēr var notikt visām personām.Šie produkti nav paredzēti diagnosticēt, ārstēt, mazināt, ārstēt vai novērst jebkuru slimību.Apraksts paredzēta tikai informatīviem nolūkiem un tā nav paredzēta, lai aizvietotu konsultācijas ar savu ārstu vai citu medicīnas speciālistu.

Pārskatu par uztura bagātinātājiem nav novērtējusi FDA, un nav paredzēts, diagnosticēt, ārstēt, ārstēt vai novērst jebkuru slimību vai veselības stāvokli.Aproce Korekcija Instrukcijas

Juvelierizstrādājumu Apkope

Izvairieties pieskarties ar comestice,smaržas,matu želeja, utt skābums vielas ,rotaslietas pazūd pacelšanās, kad peldanu ,jo tas būs oksidēts ja sazināties ar hlorīds baseins Jāņem off, kad jūs sviedri daudz, būs ķīmiskās reakcijas, kas rada melnu punktu, kas parādījās.

Iepirkšanās Process

Jūsu Pozitīvas Atsauksmes

Nosūtīt vai Kompensāciju

1. Iepriekš piegādes datums Ir tikai atsauce, dažkārt tiks aizkavēta par Svētkiem, Festivāliem, Slikti Laika apstākļi, Muitas, Utt .

2. I f jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Paldies !

Mūsu Veikalā, klientu apmierinātību, kas ir vispirms: Apskatiet, ko mūsu klienti saka mūsu atsauksmes reitingu!Tomēr, ja kādu iemeslu dēļ jūs samazinājās apmierināts ar mūsu produktu vai pakalpojumu, lūdzu, rakstiet mums uz www.winwithwow.lv ziņu.Mēs atrisinātu 100% visi strīdi, atbildot uz visiem jautājumiem un vaicā 24 stundu laikā, un garantiju, ka abas puses būs laimīgs un apmierināts.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem! 1.Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas aizņem tikai 7-15 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 2.Kā es varu izsekot manu sūtījumu?Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 3.Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Tagi: vintage rožu aproce, grupa smart, vīrieši nerūsējošā tērauda rokassprādzes, bio aproce, rokassprādze zelta sievietēm, artiscare sejas krēms, www.winwithwow.lv indijā, rose gold bracelt, aproce vīriešu magnēts, sporta aproce.

Datu lapa

Ķēdes Tips Šarnīrķēdes
Saderība Citi
Godu Jubilejas, Saderināšanās, Dāvanu, Svinības, Kāzas
Skavu Veids Pārslēgšanas skavām
Elements Magnētiskā Aproce
Sods vai Modes Modes
Funkcijas Veselīga rotaslietas
Aproces Veids Ķēdē & Saite Aproces
Stils Classic
Formas\raksts KĀRTA
Apšuvuma IPG Apšuvuma
Function1 Veicina Asinsriti
Zīmola Nosaukums Escalus
Iestatīšanas Veids Kanālu Uzstādījumu
Function2 Noņemt Sāpes
Modeļa Numurs MBS125RG
Svars 35g
Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
Vairākas Sveķu 23
Vienuma Tips Rokassprādzes
Dzimums SIEVIETES
Function3 par Artrītu
Atbalsts Vairumtirdzniecība Jā.Lūdzu, Sazinieties ar mums
Magnētu skaits 23
Materiāls Sveķu
Garums 22cm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Escalus Biroja Bio Rose Gold Krāsu Sieviešu Magnētiskā Aproce Sveķu Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas Šarmu Aproces Dāvanu Aproce

Escalus Biroja Bio Rose Gold Krāsu Sieviešu Magnētiskā Aproce Sveķu Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas Šarmu Aproces Dāvanu Aproce

Saistītie Produkti: