Jauns Izpārdošana
Happy Birthday Cake Topper Puses Piegādes Radošo Dzelzs Vainags Mežģīnes Spalvu Kūka Apdare Romantisku Kāzu Kūka Apdare Skatīt lielāku

Happy Birthday Cake Topper Puses Piegādes Radošo Dzelzs Vainags Mežģīnes Spalvu Kūka Apdare Romantisku Kāzu Kūka Apdare

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.88

-31%

€4.18

Kopīgot

Vairāk informācijas

Eņģelis Happy Birthday Cake Topper 3 Skaistu Dizainu Eņģeļi ar Dzelzs Vainags Mežģīnes Spalvu Romantisku Kāzu Kūka Apdare

Iezīmes: 100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes Ievērojami palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā Ideāls Meitene Princess Tēmu Puse, Dzimšanas dienas svinībām, un viss, kas līdzīgas svinības Materiāls: dzelzs Krāsa: kā picture rādīt Lielums: kā picture rādīt Paziņojums: Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.Lūdzu, saprotiet, ka krāsas var pastāvēt hromatiskās aberācijas, kā dažādas izvietošanas bildes.

Iepakojuma saraksts: kā rādīt attēlā

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Postenis tiek piegādāti robežās 3-7 darba dienu laikā, kad maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.Ja jūs nevarat saņemt jūsu vienumus laiku,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt,mēs wil pārbaudīt un atrisināt to jums drīz.Mēs atbildēsim jūsu pasta 48 stundu laikā normāli.dažreiz ir nedaudz kavēšanās dēļ nedēļas nogalē vai brīvdienās.Ja jūs nevarat saņemt mūsu pastu pēc 48 stundām,lūdzu pārbaudiet spam vai sazinieties ar mums ar citu e-pasta adresi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu projektu.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Sekojiet mums, lai baudīt Fani Ekskluzīvas Atlaides 1.VIP cena un papildus atlaide par sekotāju 2.Uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.Zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš.

Tagi: princessedible kūka topper, elsa princese kūka topper, miku kūka topper, melnā princese kūka topper, anna kūka topper, princese persiku kūka topper, karla kūka topper, violetta kūka topper, pasūtījuma princese kūka topper, skaits princese kūka topper.

Datu lapa

Materiāls Dzelzs
Godu Jubilejas
Zīmola Nosaukums wangchao kuģiem
Veids kāzu Kūka Topper
raksts Ziedu
Modeļa Numurs DGZS-221
Izmērs 10.3*22 cm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Happy Birthday Cake Topper Puses Piegādes Radošo Dzelzs Vainags Mežģīnes Spalvu Kūka Apdare Romantisku Kāzu Kūka Apdare

Happy Birthday Cake Topper Puses Piegādes Radošo Dzelzs Vainags Mežģīnes Spalvu Kūka Apdare Romantisku Kāzu Kūka Apdare

Saistītie Produkti: