Jauns Izpārdošana
Automātiskais Lietussargs Ar Atstarojošo Svītru Trīs Locīšanas Apgriezts 10 Ribām, Pretvēja Ir 2021. Jaunas Skatīt lielāku

Automātiskais Lietussargs Ar Atstarojošo Svītru Trīs Locīšanas Apgriezts 10 Ribām, Pretvēja Ir 2021. Jaunas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.80

-55%

€32.89

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas: #Mūsu apgrieztā jumta atšķiras no tradicionālajām sistēmām, kad aizvērt šo lietussargu, slapjš daļā būs iekšā, lietussargu, novērš ūdens pilēšanu, saglabājot grīdas un automobiļu sausa .To var likt visur. #LED gaismas: vieglāk saskatīt ceļu naktī .Novērst traumas. # Viens Noklikšķiniet uz Atvērt & Tuvu: Ne vairāk cīnās ar aizverot jumta, pirms kļūst jūsu auto, jo īpaši laikā, stiprs lietus.Mūsu lietussarga piedāvā inovatīvu auto open/close mehānismu , tāpēc viss, kas jums ir jādara, ir vienkārši nospiediet pogu uz roktura! # Atstarojošās Lentes, lai Saglabātu Jūs Droši no Nakts: Dizainu ar uzsvērtu atstarojošās lentes nojumes malas, lai dotu jums 3 60 grādi, augstas redzamības gaismas autovadītāju, velosipēdistu un gājēju laikā zemas gaismas un lietus apstākļos. # Pretvēja: Mūsu jumta ir bagātināts ar 10 pastiprinātas stikla šķiedras ribas, kas flex nedaudz, lai izturētu spēcīgu windwithout pagrieziena iekšpusē out.Tas ir ļoti spēcīgs! # Ātri Izvērst / Sakļaut: Getting in / out jūsu automobili lietus?Mēs saņēmām jūsu back.By pievienot augstas stiepes atspere uz ribām, mūsu jumta open & slēgt daudz ātrāk un gludāk, nekā regulāri jumta, tāpēc, ka jūs varat palikt sausa, un eleganti! # Liela Izmērs: 105cm lielu vainagu.Pietiekami liels, lai ietilptu divi cilvēki un neļauj jums droši sausa. # Perfektu Ceļojumu Izmērs: Tas ir viegli saliekams ar nelielu 30 cm garumā, tomēr tiek atvērts, lai izveidotu lielu 105cm vainagu.Tā arī sver tikai 0.35 kg.Kuģniecības Politika:

1.Mēs organizēt shippment pēc iespējas ātrāk, izmantojot drošu pārvadātājiem, pēc maksājuma saņemšanas.

2. Kopējās Bezmaksas Piegāde Loģistika: Post Parasto Mazo Pakešu & Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu var veikt 20-60 dienas, Ātrāk pārvadātājs ir pieejams, kā par savu iespēju.

3. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.jūsu apmierinātība ir mūsu veikšanu, Starptautisko loģistikas ātrumu ietekmē daudzi faktori, mēs garantējam: Nē paka parakstīts, atmaksājot pilnībā bez jebkāda iemesla dēļ.

Atsauksmes & Atgriešanās:

Ja jums patīk mūsu produktu, lūdzu, atstājiet man visas 5 zvaigznes atsauksmes (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, un piegādes laiks ir 5 zvaigznes), un fotogrāfijas, kas palīdz mums, mēs tiks atzinīgi novērtēja, ka jūs varat dalīties ar saviem draugiem uz VK , dpu.itao, Facebook vai Twitter kontu.

Ja jums nav tik izpildīti jebkurā attiecībā, lūdzu, bez vilcināšanās sazinieties ar mums, pirms aiziešanas mums negatīvas atsauksmes, man atrisinās visas problēmas jums.Lūdzu, atcerieties, pasūtījums ir sākums mūsu pakalpojumu:).

Tagi: chuva guarda, ķiršu jumta, konteinera jumta, dzīvoklis locīšanas jumta, drošības jumta, sēņu jumta, invertcukuru, jumta, guarda chuva, parachase locīšanas jumta, gudrs saulessargu.

Datu lapa

Funkcijas Visi 1
raksts Trīs locīšanas Jumta
type4 Jumta akadēmija
Veids jumta
Modeļa Numurs 359YKX
Vecuma Grupa Pieaugušie
Kontroles Pilnībā automātiska
type5 Jumta Akadēmija
type1 Parasolka
Panelis Materiāls Čičunča
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Type2 jumta lietus sievietēm
Izmērs L
Materiāls Metāla
Produkts jumta
Type3 Umbrella corporation
Nodarbošanās Piliens kuģniecība

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Automātiskais Lietussargs Ar Atstarojošo Svītru Trīs Locīšanas Apgriezts 10 Ribām, Pretvēja Ir 2021. Jaunas

Automātiskais Lietussargs Ar Atstarojošo Svītru Trīs Locīšanas Apgriezts 10 Ribām, Pretvēja Ir 2021. Jaunas

Saistītie Produkti: