Jauns Izpārdošana
Taktiskā Anti-zaglis Slēptās maksts Drošības Underarm Pleca Soma Padusē pistoli Makstī Portatīvo medību šaušanas maksts maisiņš Skatīt lielāku

Taktiskā Anti-zaglis Slēptās maksts Drošības Underarm Pleca Soma Padusē pistoli Makstī Portatīvo medību šaušanas maksts maisiņš

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.86

-44%

€19.74

Kopīgot

Vairāk informācijas

Taktiskā Anti-zaglis Slēptās maksts Drošības Underarm Pleca Soma Padusē pistoli Makstī Portatīvo medību šaušanas maksts maisiņš

Apraksts:

*600D, Izgatavots no neilona auduma, viegls un izturīgs.

*Augstas kvalitātes un ļoti labi izstrādāts, maksts ar pilnajām funkcijas, pastiprinātas šuves diegus un dubultās šuves šuves, spiediena punktus uz ilgāku izturību.

*Saspiešanu bez saspiešanas, ērti flip-flop, un automātiskā ieroča maksts regulēšana nospiediet pogu, visas kārtas ātri izdarīt un re-gun lielgabals, sadursmes, ir siksnas pievienot taktiskās lietderība jostas.

*Šajā tactical holster ietver regulējams plecu siksnas turēt stingri vietā un 2 super-lāpu ērts somas un 1 maksts nodalījums, kurā var ievietot lukturīti un citas mazas lietas, vai palīgierīces, kas nepieciešamas, papildus kabata.

*Šī soma, tostarp ātruma loader maisiņš, universālais dizains, lai ietilptu lielākā daļa tautas vidējiem un lieliem auto pistoles un revolveri.Beigās arī maksts atveras, lai ļautu papildus garo stobra revolveri, ērti lietot.

Izmērs:

23*30cm par

Iepakojums:

1* Maksts Pleca Soma , ne citas accessries

1.Mēs pieņemam DARĪJUMA-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Naudu; Bankas Pārskaitījums, Western Union. 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

Mēs piedāvājam dažādu sūtījumu pakalpojumu par dažādiem pieprasījumu, kā sekot 1.Ķīnas ziņu gaisa pasts , bezmaksas piegāde lielākā daļa valstī,bet nedaudz ilgāku laiku, jums ir nepieciešams, ir pietiekami daudz pacietības, lai gaida produktus.Parasti aizņem 18-35 darba dienu laikā lielākajā daļā valstu, 2.EMS, tā veic aptuveni 5-20 darba dienas.Tas ir ļoti labs sūtījuma veidā, iesakot jums.Bet jums nav jāmaksā par papildu sūtīšanas maksa.

3.FEDEX/DHL/UPS/TNT/NODEVU, kas ir ātrāk, bet tas ir pārāk dārgi, parasti ilgst 3-12 darba dienas, jums būs jāmaksā par papildu sūtīšanas maksa.

4.Sekošanas informāciju parasti atjauninājumus aptuveni 3-5 dienas, ja neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs PIEKRĪTU JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA .NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

100% klientu apmierinātība ir mūsu mērķis !

1.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigžņu atzinību, būs ļoti appreciated.

2.Ja ne, Mēs patiesi ceram, ka jums nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, labi izmēģināt mūsu labāko darbu, problēmām, ārā pozitīvi.Paldies.

Tagi: smith and wesson m, ierocis, pistole veste, pleca maksts, 9mm tukšo pistoli, padusē pistoli makstī, slēptais asmens, ja pistole, maksts, 1911 horizontālā pleca maksts.

Datu lapa

Iepakojums 1* Plecu Soma, Maciņš
Izmērs 23*30cm
Materiāls 600D, Izgatavots no neilona auduma, viegls un izturīgs.
Zīmola Nosaukums demeysis
Nosaukums Plecu Ieroci Soma visvairāk Pistole Glock
Modeļa Numurs Pistoles Maksts
Par Āra peintbola medību šaušanas sporta
Pistole Makstī Krāsa melns

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Taktiskā Anti-zaglis Slēptās maksts Drošības Underarm Pleca Soma Padusē pistoli Makstī Portatīvo medību šaušanas maksts maisiņš

Taktiskā Anti-zaglis Slēptās maksts Drošības Underarm Pleca Soma Padusē pistoli Makstī Portatīvo medību šaušanas maksts maisiņš

Saistītie Produkti: