Jauns Izpārdošana
Izglītība, Zinātne Eksperiments Rotaļlietas Inerces Spēku Gaisa Balonu Auto Rotaļlieta Puzzle Fun Inerces Spēka Automašīnu Balonu Rotaļlietas Bērniem Dāvanu Skatīt lielāku

Izglītība, Zinātne Eksperiments Rotaļlietas Inerces Spēku Gaisa Balonu Auto Rotaļlieta Puzzle Fun Inerces Spēka Automašīnu Balonu Rotaļlietas Bērniem Dāvanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.52

-30%

€16.47

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Drošs Materiāls: Izgatavots no videi aizsardzības ABS materiāla, rotaļlietu loka konstrukcija, bez asumiem, ļoti draudzīgs ar bērniem.Bez BPA sastāvdaļas, netoksiskas un bez smaržas.

2、Boutique Auto Rotaļlietu-bērnu balonu auto rotaļlieta ir lieliska DIY rotaļlieta.Tas izmanto principu, aerodinamika, lai push auto uz priekšu.Tas ir viegli lietojams un viegli spēlēt.Līdz ar to bērni var iemācīties dažas zinātne un fizika.Tā var mācīt jūsu bērnam dažas noderīgas zināšanas.

3、Divi Veidi, kā Spēlēt: ir auto režīmā un palaišanas režīmā.Saskaņā ar divām dažādām daļām, rotaļlietas (automašīnas un sākt tornis), lai nodrošinātu izklaides bērniem.Auto režīmā, tā pilnvaras automašīnas uz zemes; jo palaišanas režīmā, tas raida raķetes vai astronauti gaisā.

4、Praktiskā Funkcija: Atvērtu jumtu un instalējiet to ar gaisa balonu.Novietojiet piepūšamās kronšteinu un uzstādīt automašīnā.Nospiediet uz leju uz inflācijas sviru, lai piepildītu balonu ar gaisu.Nospiediet start pogu, lai vadīt automašīnu.

5、Uzlabot Sportisko Spēju: rotaļlietas var uzlabot bērnu sporta iespējas.Tas ir nepieciešams, lai savāktu DIY samontēti modeli, rotaļlietas, pirms montāžas, kas ir ļoti piemērots kā dāvana bērniem vai mazbērniem.Šī ir lieliska dzimšanas dienas un svētku dāvanu par savu bērnu vai bērniem, ģimeni un draugiem.

Funkcijas:

1. Izgatavots no ABS videi draudzīgu plastmasu, netoksiskas un drošas.

2. Rotaļlieta ir īpašības, kritums-pierādījums un nodiluma izturīgs.

3. Pieņem aerodinamisko principiem, lai vadīt automašīnu uz priekšu, kas ir ļoti ērti spēlēt.

4. Šī rotaļlieta ir piemērota bērniem, kas vecāki par 2 gadiem.

5. Šī ir lieliska dzimšanas dienas un svētku dāvanu jūsu bērnam vai jūsu bērnu, ģimenes un draugiem.

Specifikācija:

Materiāls: ABS

Krāsa: kā rādīt attēlā

Izmērs: par 11.5*11.5*22.5 cm/4.53*4.53*8.86 collas

Iepakojuma Saraksts:

1*Balona Inflācijas Ierīce

2*Balonu Dzinēju Automašīnas

1*Krabju Formas Automašīnas

1*Atspēriena

1*Astronauts

1*Raķešu

12*Baloni

Piezīmes:

Kā spēlēt:

1. Atveriet jumta automašīnas un nodot balons par to.

2. Novietojiet gaisa ieplūdes un automašīnas.

3. Nospiediet inflācijas sviru, lai uzpūst balonu.

4. Nospiediet "Start" pogu un auto sāk sprinta.

Tagi: mazulis zinātne, bērnu rotaļlietas, plīša, baloon auto, balonu auto rotaļlietas, mīkstās rotaļlietas, eksperimenta balonu auto, auto powered balonu, balonu transportlīdzekļa, jauda baloone auto.

Datu lapa

Vecums 2-4 Gadi
Veids Citi
Modeļa Numurs Puzzle lelle komplekts
Sertifikācija CE
Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Izglītība, Zinātne Eksperiments Rotaļlietas Inerces Spēku Gaisa Balonu Auto Rotaļlieta Puzzle Fun Inerces Spēka Automašīnu Balonu Rotaļlietas Bērniem Dāvanu

Izglītība, Zinātne Eksperiments Rotaļlietas Inerces Spēku Gaisa Balonu Auto Rotaļlieta Puzzle Fun Inerces Spēka Automašīnu Balonu Rotaļlietas Bērniem Dāvanu

Saistītie Produkti: