Jauns Izpārdošana
Oglekļa Šķiedras Vijoles Lociņu Pernambuco Darbības Trekns un Salds Melodiju Meistara Roku darbs Solistu MELLOR S3 Vijole Daļas Skatīt lielāku

Oglekļa Šķiedras Vijoles Lociņu Pernambuco Darbības Trekns un Salds Melodiju Meistara Roku darbs Solistu MELLOR S3 Vijole Daļas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€163.23

-10%

€181.37

Kopīgot

Vairāk informācijas

S3 ir avansa modeli augstākās kvalitātes oglekļa šķiedras priekšgala Mellor.Tās stick ir spēcīga oglekļa šķiedra kodols ar koka ādas.Šāda veida loki ir spēks, elastība, izturība, playbility un ilgmūžību.Premium kvalitātes horseahir, misiņa sakausējuma montāža, skaisti snakewood varde un skrūvi, pilnīgi roku darbs ar Maģistra līmeņa maker.Ja jums ir lokking par labu Pernambuco vijoles lociņu, bet spēcīgu stick un ātra reakcija, modelis S3 varētu būt pārsteigums jums.

14 dienu atgriešanas vai kompensācijas, kā mūsu garantija, pēc objekta ieradies.

3% kavēšanās atlaidi.Ja prece ieradās nekavējoties, lūdzu, īsziņu ar mums un piedāvāt savu Paypal kontu, mēs nosūtīsim summa.Vai 5% atlaide par savu nākamo pirkumu.

Ja prece ir nozaudēta vai pilnībā sabojāts, mēs piedāvājam pilnu naudu atpakaļ vai nosūtīt to pašu elementu nekavējoties.

Kopš preci tiek veikta ar rokām, tur var būt dažas nelielas atšķirības svara, garuma un citas daļas.Varde un skrūves ir dekorēts ar dabas abalone shell, tāpēc modelī katrs gabals ir unikāls, bet tās visas ir skaistas.Pircējs ir atbildīgs, lai mazāk ienākošie nodokļi, ja tādi ir.Saskaņā ar pārdošanas statistika, no mūsu iepriekšējiem pasūtījumiem, vairāk nekā 95% rīkojumi nav radušies pienākumus.Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas, tas ir jūsu pienākums pret savu valsti.Paldies par sapratni.

Kā jūs zināt, matu loku, ir palīgmateriāli.Visi loki ir jābūt rehaired pēc dažiem mēnešiem spēlēt.Tas ir normāli, ja viens vai vairāki matiņi break off laikā spēlēt.Bet šī varbūtība ir ļoti maza, salīdzinot ar loki citu zīmolu.

DHL 3~8 darba dienu laikā (www.dhl.com)

EMS 6-14 darba dienu laikā (www.ems.com.cn/english.html)

TNT 3~8 darba dienu laikā (www.tnt.com)

Pieejams kuģniecības metodes objekta sākotnējo cenu mazāk nekā 90USD: ePacket/ DHL, e-komercija/ HongKong Pastu. (12-25 dienas, lai lielākā daļa valstu,35 vai vairāk dienas, lai dienvidamerikas valstīm)

Mēs varam izmantot citu nosūtīšanas metodi, lai aizstātu/optimizēt metodi izvēlaties, lai ātrāk kuģošanas ātrumu un drošu transportēšanu.Parasti, izsekošanas numuru un kurjeru vārds jums tiks piedāvāts 24 stundu laikā.

Par jebkādiem jautājumiem, pirms jūs iegādāties, lūdzu, nevilcinieties Sazināties ar Tagad .Mēs atbildēsim uz jums pirmo reizi un sniegt atbildi, kā sīki izklāstīts, kā mēs varam.Ja jums ir PROBLĒMA pēc tam, kad jūs iegādāties, sazinies Tagad .Mēs dos jums pietiekami risinājums pirmajā brīdī.Ja mūsu preci vai pakalpojumu nevar nopelnīt savu Pozitīvas Atsauksmes, un ★★★★ + , vai jūs varētu lūdzu, sazinieties ar mums, lai dotu mums iespēju, lai to uzlabotu?Paldies jau iepriekš!

Tagi: vijole loku piederumi sapo, vijole, kūka tekstūra, oglekļa vijole, stīgu vijole, profesionālās vijole, priekšgala oglekļa vijole, peg vijole, pieņemšanas vijole loki, bmg cr10.

Datu lapa

Svars 61+/-1.5g
Stick Formas KĀRTA
Izmērs 4/4 (approx. 74.5cm)
Piederumi Misiņa sakausējuma
Stick Materiāla Koka, Ādas, Oglekļa Šķiedras
krāsa brūna
matu Premiun Dabas Mongolija Astriem
Modeļa Numurs MELLOR TĀ. S3
Izmantošana Vijole Izmantot
varde Snakewood ar Skaistu Fleur-de-lys
Meistarība Roku Darbs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Oglekļa Šķiedras Vijoles Lociņu Pernambuco Darbības Trekns un Salds Melodiju Meistara Roku darbs Solistu MELLOR S3 Vijole Daļas

Oglekļa Šķiedras Vijoles Lociņu Pernambuco Darbības Trekns un Salds Melodiju Meistara Roku darbs Solistu MELLOR S3 Vijole Daļas

Saistītie Produkti: