Jauns Izpārdošana
2020 Jaunu un Seksīgu Sieviešu Lakādas Prievīte Stulpiņi Punk Wetlook Izgriezums Sprādzes Bikses Melnā lateksa bikses pole deju apģērbi Skatīt lielāku

2020 Jaunu un Seksīgu Sieviešu Lakādas Prievīte Stulpiņi Punk Wetlook Izgriezums Sprādzes Bikses Melnā lateksa bikses pole deju apģērbi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.12

-41%

€10.55

Kopīgot

Vairāk informācijas

Šī lakādas prievīte stulpiņi ir vēss un karsts.Tā piedāvā sexy izgriezt ar kāju ar sprādzes aizdari, izdilis garās bikses un elastīgās augstu vidukļa.Pārī ar modernu sūkņu lai pabeigtu izskatu.

Funkcijas:

Izgatavoti no stretchy materiāls, comfy valkāt.

Izgriezt apdare ar prievīte jostas dizainu.

Elastīgs un ar augstu jostasvietu.

Sagriež ar bodycon fit.

Specifikācijas:

Postenis Veids: Zeķes

Izmērs: Viens Izmērs

Krāsa: Melna

Dzimums: Sieviešu

Materiāls: Poliesters

Jostasvietu: Empire

Stils: Sexy & Club

Svars: Apm. 150g / 5.3 oz

Izmērs Ziņas:

Izmērs: Viens Izmērs

Viduklis: 60-100cm / 23.6-39.4 gadā

Gurni: 72-100cm / 28.3-39.4 gadā

Kopējais Garums: 85cm / 33.5 gadā

Piezīme:

Šo apģērba izmērs informācija ir tikai atsaucei tikai, lūdzu, ļauj 1-2cm (0.4-0.8") atšķirības, manuāla mērīšana, paldies.

Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats.

Iepakojums Saraksts:

1 * Sieviešu Prievīte Stulpiņi

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

4.Mums nav atbildīgs par kavējumiem causedby muitas,Importa nodokļiem,nodokļiem vai citiem muitasmaksa.

5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: klubs valkāt lateksa, ādas žokli vīrietis, wetlook zip bikses, pole dance tekne, lateksa bikses flar, kleita wetlook, balta pvc legging, gumijas lateksa džinsi, lateksa korsešu, lateksa lingeri.

Datu lapa

Slēgšanas Tips Elastīgs Viduklis
Modelis Tips Cietie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils Jaunums
Zīmola Nosaukums ANSELF
Viduklis Veids VIDĒJĀ
Dzimums SIEVIETES
Materiāls mākslīgās ādas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2020 Jaunu un Seksīgu Sieviešu Lakādas Prievīte Stulpiņi Punk Wetlook Izgriezums Sprādzes Bikses Melnā lateksa bikses pole deju apģērbi

2020 Jaunu un Seksīgu Sieviešu Lakādas Prievīte Stulpiņi Punk Wetlook Izgriezums Sprādzes Bikses Melnā lateksa bikses pole deju apģērbi

Saistītie Produkti: