Jauns Izpārdošana
SKMEI Skatīties Vīrieši Duālais Displejs, Pulkstenis, Kompass Signalizācijas Kaloriju Aprēķināšana Cilvēks, Kvarca rokas pulksteņi relogio masculino nav Gudri 1464 Skatīt lielāku

SKMEI Skatīties Vīrieši Duālais Displejs, Pulkstenis, Kompass Signalizācijas Kaloriju Aprēķināšana Cilvēks, Kvarca rokas pulksteņi relogio masculino nav Gudri 1464

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.43

-38%

€35.13

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas

100% Pavisam jaunu!

Modes daudzfunkciju dual kvarca displejs digitālais rokas pulkstenis, pārī ar jebkuru apģērbs un iet liels ar jebkurā gadījumā!

Precīzu kustību saglabā precizitāti, ar katru otro, un uzlabota iebūvēts akumulators var efektīvi jaudas jūsu skatīties, kas kalpos ļoti ilgu laiku.

30m ūdens izturīgs dizains, justies brīvi valkāt jūsu skatīties, kad jūs esat mazgājot rokas & sejas, utt.

Pulkstenis ar elektronisko kompasu būs ērti visām āra aktivitātēm, un būs vērsta uz jūs, jebkurā laikā, kas ir ļoti populāri starp āra piedzīvojumu.

Pedometrs digitālo sporta skatīties, precīzi reģistrē nobraukto attālumu, skaits, darbības un kalorijas nodedzinātas, un var saglabāt dienās datus.

Izturīga cinka sakausējuma gadījumā, nerūsējošā tērauda siksniņa, un augstas cietības pakāpes stikla skatīties seju, padara skatīties, triecienizturīgs, nav viegli valkāt, vai atstāt skrambām.

Smart OLED displejs pasākumus, laiku, kalorijas un nobraukuma; gaismas rādītāju ļauj jums lasīt laiku vai datumu skaidri tumsā, ļoti praktiska!

Noderīgi, āra sporta vai sporta zālēs, laba izvēle, ja jums ir nepieciešams sporta partneris!

Specifikācijas

Modeļa Numurs: SKMEI 1464

Dzimums: Vīriešu, sieviešu

Stils: Modes, ikdienas, sporta

Kustība: Digitālā, kvarca

Dial Logu: Stikls

Gadījumā, ja Materiāls: Cinka sakausējums

Band Materiāls: Nerūsējošais tērauds

Sprādze: Nerūsējošā tērauda

Dial Diametrs: 48mm

Dial Biezums: 15 mm

Joslas Platums: 20mm

Skatīties Garums: 220mm

Ūdens Izturība Dziļums: 30m(3 Bar)

Funkcijas: 2 Laika, nedēļas, dienas, kompass, pedometrs, kaloriju, nobraukumu, dati, distance, themometer, hronometrs, atpakaļskaitīšanas, OLED displejs, 12/24 stundu pulksteņa.

Kam jāpievērš uzmanība

1. Lūdzu atļaut mazo izmēru novirzes, kas radušās cilvēka mērījumu.

2. 30m normāla ūdens izturīgs: mazgāt rokas, ikdienas lietošanai ūdensizturīgs, nav piemērots peldēšanai, mērcēšanas un zemūdens darbības, piemēram, dziļūdens niršana.

Paketē Iekļauts

1 x Skatīties, 1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Kuģniecības Un Piegādi: 1.Preces tiks nosūtītas ar 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu. 2.Mēs izmantojam www.winwithwow.lv Standard Shipping , tas prasīs apmēram 15-60 Dienas ierodas.(Brazīlijas un Turcijas prasīs apmēram 15-90 Dienas ierasties). 3.Dažreiz tas varētu būt garāks, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad mēs palīdzēsim jums izsekot!PS: Kad prece būs izsūtīta , tas būs neiespējami, lai mēs varētu palīdzēt jums mainīt adresi vai citu informāciju par jūsu pasūtījumu, tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu pasūtījuma informāciju, kad veicat maksājumu!Atsauksmes & Sazinieties ar mums: 1.Ja preces ir kādas problēmas, un jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.Jums apmierinošu atbildi.Lūdzu, neatstājiet mūs, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite. 2 .Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, paldies!

3. Liels lai atlaide: Ja jums ir nepieciešams, lai lielo pavēli, kas ir vairāk nekā max daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu īpašu atlaidi, un mēs atbalstām vairumtirdzniecība.PS: Mēs cenšamies atbildēt pēc iespējas ātrāk.bet, lūdzu, ļauj, lai aizkavētu reakciju, kas nav darba laiks.Mēs būsim priecīgi atbildēt uz jebkuru jautājumu.Ir kādi jautājumi sazinieties ar mani.

'

Tagi: smartwatch, smael skatīties, aliang mens watch, smartwach sieviete, hronogrāfs skatīties, skmei skatīties, iwow26, paletes, smart skatīties, vīriešiem skatīties.

Datu lapa

Dial Logu Materiāla Veids Stikla
Funkcija-1 vīriešiem skatīties
Iepakojuma Svars 0.15kg (0.33lb.)
Iepakojuma Lielums 11cm x 9cm x 8cm (4.33in x 3.54in x 3.15in)
Dial Diametrs 48mm
Funkcija-4 hronometrs
Funkcija-3 Nedēļas Displejs
Modeļa Numurs SKMEI 1464
Joslas Platums 20mm
Funkcija-6 trauksmes colck
Vienības Veids gabals
Vienuma Tips Kvarca Rokas Pulksteņi
Gadījumā, Ja Materiāls SAKAUSĒJUMA
Kastes & Gadījumos Materiāls Nē pakete
Iezīme Signalizācija
Gadījumā Biezums 15mm
Kustība KVARCA
Zīmola Nosaukums Skmei
Band Materiālu Veids Nerūsējošā Tērauda
Funkcija-2 3 reizi
Funkcija-5 Kaloriju aprēķins
Gadījumā, Ja Forma KĀRTA
Ūdens Izturība Dziļums 3Bar
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils Sporta
Funkcija-7 duālais displejs skatīties
Joslas Garums 22inch
Skavu Veids Aizdare Aproce

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

SKMEI Skatīties Vīrieši Duālais Displejs, Pulkstenis, Kompass Signalizācijas Kaloriju Aprēķināšana Cilvēks, Kvarca rokas pulksteņi relogio masculino nav Gudri 1464

SKMEI Skatīties Vīrieši Duālais Displejs, Pulkstenis, Kompass Signalizācijas Kaloriju Aprēķināšana Cilvēks, Kvarca rokas pulksteņi relogio masculino nav Gudri 1464

Saistītie Produkti: