Jauns Izpārdošana
2 komplekti/Daudz Ātri Permas Mini Skropstu Komplekts Skropstu paceliet Skropstas veido Perming Celšanas Izaugsmes Apstrādes Sukas Kluči, Skaistums, Instrumenti, Skatīt lielāku

2 komplekti/Daudz Ātri Permas Mini Skropstu Komplekts Skropstu paceliet Skropstas veido Perming Celšanas Izaugsmes Apstrādes Sukas Kluči, Skaistums, Instrumenti,

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€28.55

-29%

€40.78

Kopīgot

Vairāk informācijas

Jaunās Tehnoloģijas Strauji Permas Skaistumkopšanas Salons Skropstas Lifts, skropstu perming komplekts

Salons vai Personas Izmantošanu.Kērlings un Barojošu Skropstu.

IDEĀLS SKROPSTAS NEKAD NAV BIJIS VIEGLĀK!!

Iedomājieties waking up, lai perfekti krokainajām skropstas ikdienā nav nepieciešams, lai pastāvīgi saglabātu tos.Šī Skropstu Celšanas Komplektu, izmantojot silikona spilventiņus, lai ilgviļņi skropstām, nevis tradicionālo rullīti.Viņi vieglāk strādāt un padarīt mazāk putru.Šī Profesionālā Skropstu Celšanas Komplekts ir viss, kas jums ir nepieciešams, lai VIENMĒR būtu skaisti krokainajām skropstas bez curler, skropstu pieaudzēšana, vai skropstu tuša. ★ 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 10 Gab Skropstu Celšanas Komplekts ★ Skropstu ilgviļņi ir ātri, efektīvi, higiēnisks un izturīgs.Izmantojiet to, lai izveidotu skaistu viļņotas skropstas bez skropstu curler. ★ Sniedz jūsu acīm vilinošu mirdzumu un apburt skaisti viļņotu skropstas!Padarīt acis lielākas un vairāk skaista. ★ Piemērotas profesionālai un privātai izmantošanai. ★ Varam apgalvot, ka mūsu produkti ir testēti un sertificēti.Mūsu skropstu liftings, kas satur maigas sastāvdaļas, tomēr, tas vienmēr ir ieteicams veikt alerģijas testu 24 stundas iepriekš.Ja jums ir kādi jautājumi, nav jāuztraucas, un lūdzu, sazinieties ar mums tieši.Mēs jums apmierināts risinājumu.Piezīme: Izmantojot risinājumus, aizvērtu acu nepareizi, var izraisīt kairinājumu.Ja risinājumiem nokļūst acīs, izskalojiet ar vēsu ūdeni, 5 minūtes vai līdz brīdim, kad pagājis.Ja problēma saglabājas, iet uz profesionālo.Labella nav atbildīga par nepareizu vai zaudējumiem, ko radījis šo produktu.Lūdzu, sargāt no bērniem, kas ir visu laiku.

Par Dropshipping:

1. Ieteiktu jums Darīt Dropshipping par šo produktu,Karsti Pārdot par Visiem STP,jūs varat meklēt "Skropstu lifts",Daudzi Blogeri un Tiešsaistes Slavenība to veicina.Upgrated Versija ietver VISUS Instrumentus.Ja arī jūs atbalstīt to uz jūsu STP Chanel un tīmekļa Vietnē,Jūs varat saņemt daudz pasūtījumu! 2. Nav Noliktavā,ASV, LIELBRITĀNIJĀ,Austrālijā,Vācijā,Krievijā.Piegādāt laiks ir 1 līdz 4 Darba dienu laikā! (UK var sūtīt uz visām ES valstīm,Piegādāt laiks ir 3 līdz 7 darba dienu laikā!) Jūsu Klienti var Saņemt paku ļoti ātri!

Jaunās Tehnoloģijas Strauji Permas Brīnišķīgi Skropstu Lifts Komplekts:

Mini Komplekts,Viegli Pārvadāt.1 Mini Komplekts Ietver visi Perming Rīki.Jaunas Tehnoloģijas,Ātri Permas Materiālu,Salīdzināt ar citiem Permas Komplekti,var Ietaupīt 60% līdz 70% laika, lai Paceliet Skropstas!!Ieteikt Profesionālo Skropstu pieaudzēšanas Speciālists,Ar šo Ātri Permas Komplektu,var ietaupīt laiku,un jūs var darīt vairāk, Pacelšanas Skropstas uz jūsu Woring Dienas!!Pēc Perming,skropstas var Saglabāt Celšanas 3 mēnešiem!Piemērots Salons Konference,Ar šo Permas Komplektu,Jūs Varat Dalīties Savā Pieredzē ar Citiem.Parādīt citiem, Kā Permas Skropstas Pacelt!Uzlabotu Savu Uzņēmējdarbību,ir Ļoti svarīgi Kosmētikas Produktu Jūsu Uzņēmumu vai Veikalu,Perming Lahes Celšanas tagad ir ļoti Populārs visā pasaulē!Veicināt to, lai Jūsu Studentiem vai Iesācējiem,labs veids, kā uzlabot Savu Izpratni.Profesionāla Skropstu Tehniķis,1 komplekts var darīt par 12 līdz 15 cilvēki!

Specifikācijas:

1. Lifts Spilventiņi: 5 pāriem(SS,S,M,L,LL) 2. 2 Heands Y-formas Perming Sukas: 3 gabali 3. #4 Tīrīšanas līdzeklis:1 pudele (5ml) 4. #1 Perming aģents: 1 pudele (5ml) Ātri Perming Materiālu #1,par to: Biezas Skropstas,mēs Recomemend jūs Permas 4 līdz 5 Minūtes.Plānas Skropstas,mēs Recomemend jūs Permas 2 līdz 3 Minūtes.Lūdzu, Kontrolēt laiku,pretējā gadījumā tas būs ievainots jūsu skropstas!! 5. #2 Nosakot aģents: 1 pudele (5ml) Ātri Perming Materiālu #2: Biezas Skropstas,mēs Recomemend jūs Permas 4 līdz 5 Minūtes.Plānas Skropstas,mēs Recomemend jūs Permas 2 līdz 3 Minūtes.Lūdzu, Kontrolēt laiku,pretējā gadījumā tas būs ievainots jūsu skropstas!! 6. #3 Lashes Pārklājums: 1 pudele (5ml) 7. Krēms Viltus Skropstu Līme: 1 pudele (10ml) 8. Celšanas Spilventiņi: 10 Gabalus 9. Mikro Sukas: 10 Gabaliem 10. Birstes: 5 Gab 11. OEM/ODM:Akceptēt 12.Iepakojums:Visu mazo komplektu vienā poly spilvenu,ietaupīt vietu un piegādes izmaksas.

Lietošanas Noteikumi

1. Izmantot tīrīšanas līdzeklis, lai noņemtu putekļus un grima atliekas. 2. Likt acu spilventiņi uz apakšējo plakstiņu. 3. Uzklājiet plānu kārtiņu līmes uz augšējo plakstiņu vienas acs gar skropstu līniju.Pagaidiet 3 sekundes.Pieteikties lifts pad gar skropstu līniju.Atkārtot uz otru aci. 4. Uzklājiet līmi uz lifta pad un lietot skropstu ķemme pacelt skropstas formu saknes uz lifta pad, līdz visas skropstas ir pievienots, un pēc tam izmantot tīrīšanas stienis piemērot #1 Permas Losjons.Vāks ar iesaiņojamā plēve atstāj 2-5 minūtes (Biezas Skropstas 4 līdz 5 Minūtes,Plānas Skropstas 2 līdz 3 Minūtes). 5. Noņemt permas losjons ar kokvilnas pumpuru.Attiecas #2 Labojums Losjons, lai skropstas un pārklāj ar piekļauties filmu par 2-5 minūtes(Biezas Skropstas 4 līdz 5 Minūtes,Plānas Skropstas 2 līdz 3 Minūtes). 6. Noņemt #2 Labojums Losjons ar kokvilnas pumpuru.Izmantot tīrīšanas līdzeklis, lai noņemtu visu atlieku.Noņemt lifts pad un ķemmēt skropstas. 7.Attiecas #3 Skropstu Pārklājumu ar skropstu birste.

Tagi: grims, goth grims, skropstu lifts komplekts, beuty sievietēm, silikona spoolie suka, pagarināšana, skropstu komplekts, baisidai skropstu celšanas komplekts, skropstu, skropstu serums, skropstu lifts.

Datu lapa

Kvalitāte 100% Labs
Iepakojums 2 komplekti/daudz
NETO MASAS Kopā 30ml 1 komplekts
Veids Skropstu Augšanu Ārstēšanu
Sertifikāts BKAS
Labā KĒRLINGS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa Krēms,Skaidra
Izmērs Iepakojuma Kaste 16*12*2 cm
OEM&Taras cena Laipni lūdzam
Forma Krēms&Šķidrums
Derīguma Termiņš 18 mēnešus, neatverot
Modeļa Numurs SK-003(Skropstu Perming Komplekts)
Valsts Piegādātājs Ķīna
Katalogs Skaistumkopšana Un Higiēna
Sastāvdaļas Perming Šķidrums
Svars 150g for 1 set
Zīmola Nosaukums ICONSIGN
Funkcijas Skropstu Lifing&Skropstu Kērlings
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
Izmērs Full Size

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2 komplekti/Daudz Ātri Permas Mini Skropstu Komplekts Skropstu paceliet Skropstas veido Perming Celšanas Izaugsmes Apstrādes Sukas Kluči, Skaistums, Instrumenti,

2 komplekti/Daudz Ātri Permas Mini Skropstu Komplekts Skropstu paceliet Skropstas veido Perming Celšanas Izaugsmes Apstrādes Sukas Kluči, Skaistums, Instrumenti,

Saistītie Produkti: