Jauns Izpārdošana
Kristāla Pērlītes Naudu Amuletu Baltā Tara Budas Kristāla Kulons Budas Kaklarota Amulets Skatīt lielāku

Kristāla Pērlītes Naudu Amuletu Baltā Tara Budas Kristāla Kulons Budas Kaklarota Amulets

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

Amulets, Kulons, Kaklarota

1. Amitabha Buda ir viena no piecām meditējot Budu. 2.Medicīnas Budas:Izārstēt visu kaišu. 3.Zaļā Tara-Galvenokārt, lai palīdzētu atrisināt saprātīgas būtnes " problēmas 4. Sakyamuni: Var atbrīvot mūs no visas šīs apsēstības un pastāvīgā modeļiem. 5. Vajrasattva :papildus problēmas, beigās visas ļaunās domas, kas dzimuši visiem nopelniem. 6. Manjusri :Manjusri ir simbols Austrumu gudrība. 7.Dzeltena dievs :Veikt visas būtnes no visiem nabadzības, katastrofas, izaugsmes visu labu metodi, bagātības un ērti.

Krelles ķēdes garums: 60cm

Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes mums ir ļoti svarīgas .Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un piecas zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu precēm un pakalpojumiem.Paldies miljons!Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu precēm vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu servisu un risinājumu.Paldies miljons!

Par kompensāciju:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus,mēs pārbaudīsim visas preces, un uzglabājiet tos labos apstākļos pirms piegādes.Mēs atmaksāsim vai atkārtoti nosūtīt preces ar jums, ja esat saņēmis preces bojātas vai nepareizi veids.Lai iegūtu kompensāciju jautājumiem,ja tie ir saprātīgi,mēs darīsim visu iespējamo, lai piedāvāt jums pieņemamu risinājumu.

Tagi: amulets, slāvu, guanyin, buda status, buda necklac, pūķis necklac, necklac, Crystal, vīrieši naudu amulets, renault talisman, grand kristāla kulons.

Datu lapa

Stils Reliģisko
Sods vai Modes Modes
Vienuma Tips Kuloni
Metālu Tips NAV
Kuloni Tips Aplis
Materiāls Crystal
Reliģisko Tips Budisms
Dzimums SIEVIETES

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Kristāla Pērlītes Naudu Amuletu Baltā Tara Budas Kristāla Kulons Budas Kaklarota Amulets

Kristāla Pērlītes Naudu Amuletu Baltā Tara Budas Kristāla Kulons Budas Kaklarota Amulets

Saistītie Produkti: