Jauns Izpārdošana
3 Soļi Suns Kāpnes Putu Pet Perona Kāpnes, Kaķiem, Suņiem Viegli Solis Viegls Pet Kāpnes P7Ding Skatīt lielāku

3 Soļi Suns Kāpnes Putu Pet Perona Kāpnes, Kaķiem, Suņiem Viegli Solis Viegls Pet Kāpnes P7Ding

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€25.88

-39%

€42.43

Kopīgot

Vairāk informācijas

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-svars: 700; } 3 Soļi Suns Kāpnes Putu Pet Perona Kāpnes, Kaķiem, Suņiem Viegli Solis Viegls Pet Kāpnes P7Ding

Funkcijas:

1. Izmanto : Šis produkts ir domāts mājdzīvniekiem un kaķiem.To var novietot blakus dīvāns, gulta, utt.Tas ir ērts maziem mājdzīvniekiem, lai uzbraukt uz augšu un leju, lai izvairītos no kuriem un uz ko attiecas.

2. Perfekta kvalitāte: Mūsu pet kāpņu ir ideāls piederums, lai palīdzētu jūsu kucēns vai kaķēns, kas skar augstā gulta vai dīvāns.Ar neslīdošu apakšu padara suņa, suns lounge ļoti spēcīga, mūsu pet tempu nes, lai jūsu maz pūkains draugam Labu saķeri.Ieteicams suņiem, kaķiem un kucēniem 13.72 kg vai mazāk.

3. Premium materiāla un viegli tīrīt : Šo suni kāpņu segu audums ir ļoti mīksts un izturīgs, ar poliamīds (PA), un šie (LB).To ir ļoti viegli izjaukt, jūs varat mašīna mazgāšana / rokas mazgāšana, gaisa mitruma.

4. Viegli salikt: Šo mazo dzīvnieku pet kāpnes var komplektēt ar rokām izšūšanas bez instrumentu montāža.Viegli izmantot, maza izmēra, viegls svars, viegli pārvadāt un uzglabāt.

5. Viegls un pārnēsājamo: Ja jūs stick ar gaismas kāpnēm, tas ir gudrs izvēle, ļoti viegls, bet ļoti spēcīga.Jūs varat pārvietot iekštelpās, kā nepieciešams.Visvairāk spēcīgs punkts šo suni, kāpņu, ir ļoti ērti, doties ceļojumā, Tas ir ļoti vienkārši.

Apraksts:

Kategorijas: Pet Kāpnes

Materiāls: Augstas atsitiens atbalstu kokvilnas

Izmērs: 60*45*37.5 cm

1 X Suņu Kāpnēm

Tagi: suns kāpņu, suns perona, velosipēds austiņas, gultu kaķis, suns baseina kāpnes, pasūtījuma par meiteni, reizes kāpnēm, anti suns, Pet Kāpņu, sega krēslā suns.

Datu lapa

Modeļa Numurs Suns Kāpnēm
Materiāls Citi
Vienuma Tips Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3 Soļi Suns Kāpnes Putu Pet Perona Kāpnes, Kaķiem, Suņiem Viegli Solis Viegls Pet Kāpnes P7Ding

3 Soļi Suns Kāpnes Putu Pet Perona Kāpnes, Kaķiem, Suņiem Viegli Solis Viegls Pet Kāpnes P7Ding

Saistītie Produkti: