Jauns Izpārdošana
Quick white Karikatūra Dzīvnieku Plīša Dinamisku Cepuri Bērnu Ziemas Siltais Klp Kombinētās Šalli un Cimdiem Skatīt lielāku

Quick white Karikatūra Dzīvnieku Plīša Dinamisku Cepuri Bērnu Ziemas Siltais Klp Kombinētās Šalli un Cimdiem

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.73

Kopīgot

Vairāk informācijas

Iesakām to 5 gadu vecs virs, gan pieaugušajiem.

1. Sakarā ar kameras kvalitāte un uzraudzīt diffrence, threre varētu būt daži krāsu atšķirības starp bildēm un reālā ķermeņa, lūdzu, lūdzu, jāatzīmē.Jūs laist rīkojumu nozīmē, ka jūs vienoties par šo jautājumu, un pieņemams.

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Mēs kuģis no precēm, ar 3 dienu laikā pēc apmaksas pārbaudes.

3. Mēs kuģis adreses kārtībā.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti šeit var neatbilst reālās preces, jo monitora un kameras kvalitātes jautājums, tieši jūsu atsaucoties tikai.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā vai tuvu brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī palika savā pusē, par vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoto un mēs nepiekritīs kompensāciju un nomainīt.Kuģniecības izmaksas ir beared gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru iemeslu atgriešanās un jūsu po numuru.

3. Mēs atmaksāsim saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma pēc tam, kad gan pircējam, gan pārdevējam atcelt darījumu www.winwithwow.lv sistēmu.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs patiesi ceram, ka jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, lai mēs varētu veikt atbilstošu darbību, lai jūs mainītu priekšstatu par mums.Jūs iegādāties savu preci, jūs esat mani draugi!Ir laimīgas iepirkšanās!

Tagi: zils beanie ziemas, vairumtirdzniecības dzīvnieku cepure, pieaugušo unicorn cepure, liels beanie ziemas, prievīte bārs, adīšanas mašīnu, bērnu cepure toddler, klp cūku, ziedu mežģīnes, alpakas dzīvnieku cepure, 3d auto krekls.

Datu lapa

Stils Ikdienas
Modeļa Numurs 566568270451
Vienuma Tips Skullies & Beanies
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Materiāls Trusis.
Modelis Tips Dzīvnieku
Dzimums Unisex

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Quick white Karikatūra Dzīvnieku Plīša Dinamisku Cepuri Bērnu Ziemas Siltais Klp Kombinētās Šalli un Cimdiem

Quick white Karikatūra Dzīvnieku Plīša Dinamisku Cepuri Bērnu Ziemas Siltais Klp Kombinētās Šalli un Cimdiem

Saistītie Produkti: