Jauns Izpārdošana
Hella 3R H7, D2S D2H Bixenon Projektoru 3,0 collu LED, HID Lēca Halogēna Lukturu Regulēšana, Auto Piederumi Gaismas Pārbūvēt Full Metal Skatīt lielāku

Hella 3R H7, D2S D2H Bixenon Projektoru 3,0 collu LED, HID Lēca Halogēna Lukturu Regulēšana, Auto Piederumi Gaismas Pārbūvēt Full Metal

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€23.72

-26%

€32.06

Kopīgot

Vairāk informācijas

Automašīnas ir pārsteidzošs!Un viens no visvairāk apbrīnojamo lietām, par viņiem ir, lai pārbūvēt par auto lukturu, lai padarītu tos pievilcīgākus.XKM7, kā Amerikāņu zīmols, un tā mērķis ir dot savu auto vai motocikla priekšējo lukturu unikālu izskatu un ceru, ka jums patiks procesu ne tikai no braukšanas, bet arī pārbūvēt.

Vai jūs esat iepazinušies ar projektora lēcas tirgū, jūs varbūt dzirdēt par hella lēcas un Q5 objektīvs, šajā jaunināšanas versiju HL H7 objektīvs ir izstrādāts, lai apvienotu priekšrocība hella lēcas un Q5 objektīvs.

Šis jauninājums projektors ir ar augstu skaidrs, objektīvs un pilnībā metāla korpuss var nodrošināt objektīvs nodrošina ultra spilgta gaisma, lēca ligzda ir dizaina izmantot H7, D2S D2H Halogen Xenon, LED spuldzes, tas būs piemērots vairumam auto modeļu.

1. Motīvs: HID Bi-xenon projektori, piedāvājam spēcīgs, tālās gaismas lukturiem un tuvās gaismas lukturi, kas ir 3 reizes spilgtākas nekā ar halogēna gaismām.

2. Objektīvs: augstas kvalitātes augstas skaidrs, lēca, augstas caurlaidības, var izturēt daudz dažādos laika apstākļos un izturīgs lietošanā.

3. Solenoīda: spēcīgs un Spēcīgs solenoīda, lai atklātu vairāk gaismas caur objektīvu, uzlabotu objektīva performance.By noklusēto, tas dod vienmērīgi deg tuvās gaismas, bet, kad solenoīda ir aktīvs un 12 Volti, projektors dos pilnas augstas gaismu ar lielu klāstu gaismu.

4. Atstarotājs: Pieņem vismodernākās vakuuma galvanizācijas tehnoloģijas, efektīvi novērstu novecošanos, palielinātu gaismas atstarošanas spēju.

5. Uzstādīt Kā objektīvs nenāk ar vītni vārpstas, mēs iesakām "uzgriezni un skrūvi" uzstādīšana.

6. Gaismas Atdeve:

1) tuvās Gaismas: Ar acīmredzami pieskari, precīzu fokusa punkts, nebūs akls pretimbraucošo transportlīdzekļu vadītājiem.

2) Augsta Gaismas: Precīzu fokusa garums, ilgi spotlight, nē, astigmatisms.Izveidot pareizi sadalīt un plašu staru raksts.

7. Sīpoli: H7, D2S D2H Xenon Spuldzes/XKM7 H7 D2H LED Spuldzes(Nav komplektā).

8. Gaismas Modelis: LHD (Noklusējuma) / RHD

Komplektā Ietilpst:

Jauninājums 3.0 collu Hella 3R H7 Objektīvs

Svarīgas Piezīmes:

1. Ja jūs izvēlēties 1 gab., jūs saņemsiet tikai 1 gab. 2. Spuldzes& Droseles nav iekļauti.Ja jums nepieciešams tos, lūdzu, pārbaudiet manas šādu saiti par to.

3. Ja jums ir nepieciešams vanšu par šo objektīvu, lūdzu, pārbaudiet, vai saite uz to.

4. Mums ir vēl viens līdzīgs Q5 objektīvs, lūdzu pārbaudiet saites un redzēt, ja jums patīk.

Tagi: lukturis, sākotnējā automašīnu tūnings, bixenon, lielā projektora objektīvs, 3r hella, g5 hella, led atstarotājs, bixenon h4, bi led len, galaxi projektoru.

Datu lapa

Tips 12 Halogen Xenon Lēcu Lukturu
4. tips Projektora Lēcu Lukturu
Tips 11 Auto Lukturu Projektoru Gaismas
Modeļa Nosaukums HL H7
1. tipa Projektori
Ksenona Gaismas Avots Bi-ksenona Lukturi
2. veids Lukturu Lēcas
Ligzdas Tips H7
5. tips Projektora Objektīvs Montāža
Projektora Lēcas Izmērs 3,0 collu
Vienuma Tips Objektīvs
3. veids Projektora Lēcas
Jauda 35W 12V
Veids 7 Projektora Objektīvs Auto
Tipa 8 Projektora Lēcu Lukturu Pārbūves
Zīmola Nosaukums XKM7
6. tipa Projektora Objektīvs DIY
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids 10 Auto Lukturu Projektora Komplektu
Veids 9 Projektora Objektīvs HID
Spuldzes, Kas Izmanto H7, D2S D2H Ksenona Halogēna, LED Spuldzes
Uzstādīt Lielākā Daļa Auto Lukturu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Hella 3R H7, D2S D2H Bixenon Projektoru 3,0 collu LED, HID Lēca Halogēna Lukturu Regulēšana, Auto Piederumi Gaismas Pārbūvēt Full Metal

Hella 3R H7, D2S D2H Bixenon Projektoru 3,0 collu LED, HID Lēca Halogēna Lukturu Regulēšana, Auto Piederumi Gaismas Pārbūvēt Full Metal

Saistītie Produkti: