Jauns Izpārdošana
TIŅKOVS Pusi Pirkstu Velo Cimdi ar neslīdošu Gel Pad Luminiscences Krāsas MTB Road Bike Cimdi Cimdi Vīriešiem, Sievietēm, Sporta Velosipēdu Cimdu Skatīt lielāku

TIŅKOVS Pusi Pirkstu Velo Cimdi ar neslīdošu Gel Pad Luminiscences Krāsas MTB Road Bike Cimdi Cimdi Vīriešiem, Sievietēm, Sporta Velosipēdu Cimdu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.97

-30%

€11.39

Kopīgot

Vairāk informācijas

1.Mums ir M-XL noliktavā.

2.Ja jums ir vairumtirgotājs,vai nepieciešams pielāgot,vai ir nepieciešams piliens kuģniecības pakalpojumu,lūdzu, sazinieties ar mums.Mums ir mūsu pašu rūpnīcā, ar profesionālu komandu un izcilas tehnoloģijas,mēs varam sniegt jums izdevīgāku cenu un sasniegtu ilgtermiņa sadarbība.

Profesionālās izjādes tehnoloģijas audumu ,veikt izjādes ērtāku.

Funkcijas:Piemērots ilgtermiņa un īstermiņa izjādes, nakts izjādes, vieglas distanču,un netālu no sacīkšu velosipēdu.

● Velo Cimdi Neto Svars:180g/gabalā

●Likra materiāls (komfortabli un elpojoši,tā, ka rokas vienmēr uzturēt sausu)

●Pagarināt rokas(aizsardzība rūpīgāk,lai modelētu perfektu formas roku pielāgots)

●Itālijas tintes drukas

●Viegli velciet gredzens

●Viegli, lai novērstu garš

●Anti-skid silikona

Lai nodrošinātu labāko fit, lūdzu, izmērīt platumu no rokas .

Mērījumi, kas veikti, atbilst izmēram rokasgrāmata iespējām

Tas ir normāli riteņbraukšanas apģērbu, kam mazliet krāsa, hromatiskās aberācijas, jo dažādu monitoru un gaisma, kad šaut,ja pircēji var nepieņemt ,lūdzu, nopirkt uzmanīgi.

Mēs pieņemam alipay šeit.

Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Pēc tam, kad saņemts maksājuma rīkojumi būs kuģis veic ietvaros 1-5 dienu laikā, izņemot brīvdienas.Arī pielāgoti objekti, un liela apjoma pasūtījumus var veikt mazliet ilgāk.

Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārds un adrese, kas ir pareizi ,nepareizi, adrese vai vārds lieta atpakaļ, vai saņem būs pircēja atbildība.

Standarta Pakalpojums ir Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu.

Standarta Pakalpojuma aizņems aptuveni no 30-60 darba dienām (Izņemot Brazīliju, kas prasīs apmēram 30-90 dienas).Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var aizņemt vairākas darba dienas.

Ja tu esi Spānija/krievijas Federācija/Francija/Nīderlande,jūs varat izvēlēties, www.winwithwow.lv Standard Shipping,tas aizņem apmēram 12-25 dienas.

Ja jūs esat Amerikā,jūs varat izvēlēties, ePacket,tas aizņem apmēram 7-15days.

Ja jūs esat Apvienotajā karalistē,jūs varat izvēlēties, Singapūra Pastu,tas aizņem apmēram 20-40 dienas.

Jūs arī varat izvēlēties express shipping (DHL, EMS), ja jūs vēlaties ātrāk kuģniecības, kuģniecības laiks ir aptuveni 3-7 dienu laikā ar DHL un 7-10 dienas EMS parasti.Dažreiz tas ir nepieciešams vairāk dienu uz kuģa laikā aizņemts sezonā.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un jūs esat atbildīgs par muitas nodokļiem.

Ja prece saņemta, ir nepieņemami bojāts, bojāta, nav tā, kā aprakstīts, vai pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, lai mēs varam labot situāciju.Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums, un mēs novērtējam jūsu biznesu.Lūdzu, e-pastu mums.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Lūdzu, neatstājiet nergative vai neitrālu atsauksmes, neprasot palīdzību.Paldies!

Pirms jūs vieta jūsu pasūtījumu pēc tam,kad maksājumu,vai saņēmis sūtījumu,ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmas un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Paldies.

Tagi: cimdu motokrosā, dokitmilu ciclismo, armija polo krekls, gant vīrietis, zaļā fox cimdi, cubrebotas ciclismo, mākslas plakātu ēdamistaba, džersija tiņkovs, inbike road bike cimdi, pusi pirkstu velo cimdi pārgājieni.

Datu lapa

Dzimums Universal
Iezīme mazgājams
Veids Pusi Pirkstu
Vienuma Tips Cimdi & Pirkstaiņi
Cimdi Dizains 3D Silikona ŽELEJU Polsterēta
Mērķi Vīriešiem,Sievietēm,Bērniem,
Sporta Veids Riteņbraukšana
Materiāls Likra
Modeļa Numurs tiņkovs
Īpašības Augstas Kvalitātes Elastīga Likra , Mitruma wicking
Sezona Pavasarī/Vasarā/Rudenī
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

TIŅKOVS Pusi Pirkstu Velo Cimdi ar neslīdošu Gel Pad Luminiscences Krāsas MTB Road Bike Cimdi Cimdi Vīriešiem, Sievietēm, Sporta Velosipēdu Cimdu

TIŅKOVS Pusi Pirkstu Velo Cimdi ar neslīdošu Gel Pad Luminiscences Krāsas MTB Road Bike Cimdi Cimdi Vīriešiem, Sievietēm, Sporta Velosipēdu Cimdu

Saistītie Produkti: