Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" JAUNS Melnais RE-02 Mobilās Antenas Zemes UHF-F 10-1300MHz Auto priekš kenwood PORTATIVA Radiostacija MOTOROLA YAESU ICOM divvirzienu Radio nago

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.76

Kopīgot

Vairāk informācijas

NAGOJAS RE-02 antenas

Ar Zaiuho

Krāsa : Melna krāsā tikai.Iepakojumā:1* NAGOJAS RE-02 antenas counterpoise Piegāde: 2~3 darba dienu laikā ,mēs varam veikt piegādi par dienu, ja mums ir noliktavā.

Specifikācijas: 1. Visi mūsu objekti ir Pavisam Jauna. 2. Modelis: AE-02. 3. Frekvence: 10-1300MHz. 4. Plašu lietojumu. 5. Tas var efektīvi uzlabot signāla. 6. Savienotājs: UHF - Sieviešu UHF-P/M. 7. Garums antenas: 10cm X 3(uhf) un 15cm X 3(vhf). 8. Svars: 90g.

Maksājumu www.winwithwow.lv pieņemt Darījuma/ Kredītkartes/ Bankas Pārskaitījumu/ Western Union/webmoney/ TT / Qiwi wallet /Boleto!.West union, un Alipay.

Piegāde Parasti jūsu sūtījumi tiek piegādāti 2 dienu laikā.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Piegādes Laiks: Bezmaksas piegāde nosūtīt pa pastu Ķīnas, lielākā daļa valsts var nonākt uz 15~35 dienām.Krievija un Brazīlija ir lēni, var būt vajadzīga 20~90 dienu laikā.Ja jūsu nesaņem 45 dienu laikā, lūdzu, rakstiet man, es pārbaudīs jums.

Atsauksmes Mēs augsti novērtējam jūsu 5-Zvaigžņu POZITĪVAS Atsauksmes.Mums ir programma, kas automātiski atbildes tiklīdz jūs atstāt savu atsauksmi.Mēs ļoti novērtējam jūsu padomu, kas ļauj mums piedāvāt labāku pakalpojumu par jums.Ja kāda PROBLĒMA saistībā ar jūsu pasūtījumu vai vēlaties uzzināt plašāku informāciju par mūsu produktiem , Nav vilcināties, ļaujiet man zināt, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu.

Kompensācijas un Garantijas Mēs pieņemam produktu atgriezt 7 dienu laikā.Atgriešanās Kravas tiks pārdevēja atbildību, ja tas ir kvalitātes jautājums, vai jūs saņemsiet produktu, kas nav aprakstīts, citādi pircējs sedz atpakaļ kravu un kompensācijas, nav atļauts (Ja atgriežot preci, lūdzu saglabāt oriģinālo iepakojumu) Mums ir 6 mēnešu garantija par mūsu produktiem, ja šo produktu jūs pērkat ir bojātas 1 mēneša laikā .mēs nosūtīsim jums nomaiņu bez papildus maksas vai kompensācijas, ja mēs produktiem ar trūkumiem, ja neesat apmierināts ar preci, jūs joprojām varat viņiem nosūtīt mums atpakaļ, bet jums ir nepieciešams maksāt kuģniecības kravu.

Tagi: programmētājs motorola pro5150, bmw icom, pmr, motorola mth800 radio, auto cb radio, a2 icom, antenas baofeng, baterija motorola pro5150, vx7r yaesu, N1201SA.

Datu lapa

Vienuma Tips Antena
Zīmola Nosaukums Zaiuho
Modeļa Numurs RE-02
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" JAUNS Melnais RE-02 Mobilās Antenas Zemes UHF-F 10-1300MHz Auto priekš kenwood PORTATIVA Radiostacija MOTOROLA YAESU ICOM divvirzienu Radio nago

Saistītie Produkti: