Jauns Izpārdošana
Tigernu Jaunu Modes Vīrieši Crossbody Soma Splashproof Zīmola Messenger Bag Mini Ipad Mobilo Naudu Tālrunis Krūšu Jostas Soma Vīriešu Somiņa Skatīt lielāku

Tigernu Jaunu Modes Vīrieši Crossbody Soma Splashproof Zīmola Messenger Bag Mini Ipad Mobilo Naudu Tālrunis Krūšu Jostas Soma Vīriešu Somiņa

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.67

-44%

€19.40

Kopīgot

Vairāk informācijas

Atsauksmes

Lūdzu, Pārbaudiet iepakojuma un objektu uzmanīgi, lai padarītu surether, nav problēmu

Ja ir kāds problemor jūs neesat pilnīgi apmierināti ar savu pirkumu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.Paldies!!!

Kompensācija

1. Lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis preci vai jūs vēlaties, lai kompensācijas vai apmaiņu priekšmetus, mēs darīsim iespējamo, lai apmierinātu tevi

2. Ja jūs neesat apmierinātību ar objektu, jo kvalitātes, lūdzu nosūtiet mums attēli.Kad apstiprināts ,lūdzu, sūtiet maisā atpakaļ pie mums,sniegt izsekošanas Nē.Pēc tam, kad to saņēma, mēs atgriezīsim jums naudu. (Katra soma tiks pārbaudīti, lai reižu, ražošanas laikā un pirms iepakošanas,lai pārliecinātos, ka visus produktus mēs darīt, ir kvalificēts.)

3. Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar citiem modeļiem, lūdzu, atgriezt preces ar oriģinālo iepakojumu un stāvoklis.Kad mēs saņēmām soma, mēs organizēt, lai nosūtītu jums jauno modeli.

4. Ja jūs vienkārši nav, piemēram, soma, lūdzam nosūtīt mums atpakaļ, Mēs atgriezīsim jūsu naudu pēc tam, kad saņēmis soma.

5. Visām iepriekš minētajām situācijām, lūdzu, ņemiet vērā, jūsu www.winwithwow.lv ID, kad kuģošanas un sniedz mums izsekošanas Nē.Paldies par jūsu atsaucību!!!

Par MUMS

Guandžou Tigernu Ādas Co.,Ltd.tika izveidota 2004. gadā. Atrodas "Ķīna ādas capital" shiling pilsēta, Huadu rajons, Guangzhou pilsēta, mums ir ērta transportēšana.Cenšoties gandrīz 10 gadus, mūsu rūpnīcas ir aizņemts aptuveni 8 000 kvadrātmetru.Tagad mums ir vairāk nekā 300 darbinieku,

tostarp 20 pētniecības un attīstības tehnisko darbinieku un pašu numuru inovāciju patentus.Mūsu bizness ir paplašināt vairāk nekā 105 valstīs un rajonos.

Galvenie tirgi ir Āzija, Tuvie Austrumi, Āfrika, dienvidamerika u.c.Mūsu uzņēmums apvieno dizaina, ražošanas un tirdzniecības kopā, kā profesionāli ražotājs klēpjdators maisā, portatīvo datoru mugursoma, laptop sleeve, digitālās kameras soma, bagāžas un citu augstas klases produktus.Mēs rūpīgi piemērot ISO9001:2008 starptautisko kvalitātes standartu.Mēs arī pārbaudīt katra darba procedūra un stingri zinātniski, tai skaitā iepirkumu, materiālu, ražošanas, iepakošanas un nosūtīšanas, lai nodrošinātu labāko kvalitāti visām precēm.Mēs stingri īstenot QB/T1333-2010 valsts standartu.

Mūsu uzņēmums apvieno grupu, augsti kvalificēti speciālisti, izmantojot pilnu tirgus izpēte, pilnībā zinot par lietotāju vajadzībām.2012. gadā, mēs sākām mūsu zīmola Tigernu uz visām pasaules malām.

Tagi: kamera drones, itiwit ūdensizturīgs maiss, oficiālais xiaomi, somā, quadcopt, vīriešu džemperis, ys somas, studen pārrobežu ķermeņa soma, zelta gucci soma, liels crossbody.

Datu lapa

Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Forma Mucas formas
Ārpuse Sanesu Kabatas
Zīmola Nosaukums tigernu
Galvenais Materiāls Poliestera
Stils Jaunatnes Sporta Gadījuma Krūšu Soma
Apdare NAV
Audums Ūdensizturīgs Oxfrod
Krāsas melns
Veidi, somas Plecu & Crossbody Somas
Oderes Materiāls Poliestera
Godu Universāls
Izmērs 34*16*8cm
Modelis Tips Cietie
Cietība MĪKSTS
Interjers Mobilo Telefonu Kabatā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcionālās Darbojas Soma,Naudas Tālrunis Jostas Somā ,Krūšu Soma
Modeļa Numurs T-S8027B
Dzimums VĪRIEŠI
vīriešu soma Vīriešu Pleca Soma

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tigernu Jaunu Modes Vīrieši Crossbody Soma Splashproof Zīmola Messenger Bag Mini Ipad Mobilo Naudu Tālrunis Krūšu Jostas Soma Vīriešu Somiņa

Tigernu Jaunu Modes Vīrieši Crossbody Soma Splashproof Zīmola Messenger Bag Mini Ipad Mobilo Naudu Tālrunis Krūšu Jostas Soma Vīriešu Somiņa

Saistītie Produkti: