Jauns Izpārdošana
180x200CM Balts PEVA Cutrain Ūdensizturīgs Vannas istabu, Dušu Aizkariem, Vannas istabas Apdare Skatīt lielāku

180x200CM Balts PEVA Cutrain Ūdensizturīgs Vannas istabu, Dušu Aizkariem, Vannas istabas Apdare

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.29

-43%

€14.80

Kopīgot

Vairāk informācijas

180x200CM Balts PEVA Cutrain Ūdensizturīgs Vannas Dušas Aizkari

Apraksts Pieņem premium rafinēta poliestera materiāla, tas dušas aizkars ir pelējuma izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs, lai ilgstošai lietošanai un turēt tīru, svaigu izskatu.Tās bez piepūles, lai saglabātu un tīru ar ūdeni vai mitru auduma gabaliņu, lai paliek bez pelējuma un pelējuma rašanos.Aprīkots ar pogcaurumu augšējā pastiprinātu malu, tas var būt hung up viegli un ātri, ar piestiprinātiem āķiem.

Funkcijas

- Krāsa: Kā parādīts attēlā.

- Materiāls: PEVA.

- Izmērs: Apm. 180x200CM.

- Dušas aizkars ar mīkstu tekstūru ir izgatavota no premium fine poliestera auduma, kas ir videi draudzīgs, PVC-free, nodilumizturīga un bez smaržas, spēcīgs un izturīgs.

Abas puses ir ar pārklāšanas process, apdare, pelējumu izturīgs un ūdeni atgrūdošs, pelējuma un hloru, saglabājot jūsu aizkaru meklē tīru un jaunu visu laiku.

- Viegla uzstādīšana.Ar pievienoto plastmasas āķi un anti-rust pastiprināta vara pogcaurumu uz augšu aizkars, nav string ir nepieciešama vienkārša modernu izskatu, viegli uzstādīt un izturīga izmantot.

- Aprīkots ar svērto apakšā hem.Pieņemšanas svina diegu apakšā hem svaru aizkaru un tur tā winkle bezmaksas un uzturēšanās vietā.

- Tīrīšanas un maintainence ir brīze.Ātri izskalot un iztīrīt ar ūdeni vai mitru auduma gabaliņu un pilnībā izvērsties aizkaru žāvēšana pēc katras lietošanas.

1 x 180x200CM Balts PEVA Cutrain Ūdensizturīgs Vannas Dušas Aizkari

Tagi: vannas courtain, garš, baltiem aizkariem, vintage cutrains, aizkaru pvc durvis, vienkāršā dušas aizkars līnijpārvadātāju, nomirst aizkari, vannas aizkaru stāsts, dušas aizkars deju balts, koraļļu aizkaru, dušas aizkaru, paklāju dzeltena.

Datu lapa

Stils Mūsdienu
Modeļa Numurs Dušas Aizkari
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls PVC
raksts skatuvisks
Iezīme Eco-Friendly

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

180x200CM Balts PEVA Cutrain Ūdensizturīgs Vannas istabu, Dušu Aizkariem, Vannas istabas Apdare

180x200CM Balts PEVA Cutrain Ūdensizturīgs Vannas istabu, Dušu Aizkariem, Vannas istabas Apdare

Saistītie Produkti: