Jauns Izpārdošana
Automātiskā Elektriskā Ūdens Padeves Portatīvo Spiediena Sūknis Multi-interfeiss Dzeramā Pudele Uzlādējams Ūdens Sūknis Mašīna Skatīt lielāku

Automātiskā Elektriskā Ūdens Padeves Portatīvo Spiediena Sūknis Multi-interfeiss Dzeramā Pudele Uzlādējams Ūdens Sūknis Mašīna

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.25

-47%

€6.24

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta informācija:

Materiāls: Plastmasa

Krāsa: Balta/Melna

Ieeja: DC 5V / 5W

Jauda: USB Uzlāde

Iepakojuma Izmērs: 13.6x7.2x8.3cm

Pakete ietver: 1 sūknis+ 1 USB vads

Funkcijas:

Tā ietaupot daudz nepatikšanu, un laiku, no pacelšanas pudeli ūdens par dzeramā mašīna, tas var sūknēt ūdeni tieši jums, veselības un droša ikdienas lietošanai.

USB uzlādējams, pēc tam, kad tas ir pilnībā uzlādēts, tas var aizpildīt vairāk nekā 120 pudeles 1L ūdens, bez jebkādu vadu, ilgstoši lietot bez ierobežojuma.

Easy control: Vienkārši nepieciešams, lai nospiediet pogu, lai kontroles, tas ir zila atpakaļ gaismas, kas, lai vieglāk pamanījis arī pie tumsas.

Tieši piedāvāt ūdens dizains, kur nav ūdens krātuves fizelāžas, tikai ūdeni transportē tieši ar cauruļu tikai, nodrošinātu ūdens ir nulle piesārņo.

Augsta saderība: elektriskā ūdens maisītājs ir piemērots arī plašs pudelēs pildītu dzeramo ūdeni, kas ir saderīga ar 5L/7.5 L/10L/15L/18.9 L/20L ūdens pudeli.

Kuģniecības Politika :

1. Standarta Pakalpojums ir Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu & Ķīna Post Reģistrētais Gaisa Pastu, kas nepieciešami 20-60days.

2. Pasūtījuma Vērtība>$120 Bezmaksas Piegāde Pa EMS, DHL vai Fedex.

Pasūtījuma Vērtība >$5 Pa Pastu Ķīnas Reģistrētais Gaisa Pastu.

3. Ja jums ir nepieciešams ātrs express lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūsu pasūtījums ir mazāks par $120

4. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atsauksmes & Atgriešanās :

Ja jums patīk mūsu produktu, lūdzu, atstājiet man visas 5 zvaigznes atsauksmes (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, un piegādes laiks ir 5 zvaigznes), un fotogrāfijas, kas palīdz mums, mēs tiks atzinīgi novērtēja, ka jūs varat dalīties ar saviem draugiem uz VK, dpu.itao, Facebook vai Twitter kontu.

Ja jums nav tik izpildīti jebkurā attiecībā, lūdzu, bez vilcināšanās sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms aiziešanas mums negatīvas atsauksmes, man atrisinās visas problēmas jums.Lūdzu, atcerieties, lai beigusies, bet mūsu pakalpojums nav beigusies. :).

PALDIES!

Tagi: auto tīra robots, bico ūdens sūknis, ūdens padeves sūkņa elektroniskā, hidraulisko vienību, hopar dīķa ūdens sūknis, liels galonu sūknis, bezmaksas ūdens maisītājs, atteikties ūdens, ūdens pudeles sūknis, melnā ūdens padeves sūknis.

Datu lapa

Dizains NAV
Daudzums 1pc
Korpusa Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs Elektriskā Dzeramā Ūdens Sūknis
Jauda (W) 5W
Izmērs Šļūtenes Garums 55cm
Stils Mini Tips
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Produkta Tips Elektriskā Dzeramā Ūdens Sūknis
Veids ūdens padeves galonu
Ūdens Pudele Sūknis USB Uzlāde Ūdens Maisītājs
Izmēri (L x W x H (Collas) Šļūtenes Garums 55cm
Sertifikācija CE
Materiāls Plastmasas
Ūdens Temperatūra Silts & Karstā
Uzstādīšana STĀVĒT
Spriegums (V) 110V-220V
Zīmola Nosaukums DIDIHOU

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Automātiskā Elektriskā Ūdens Padeves Portatīvo Spiediena Sūknis Multi-interfeiss Dzeramā Pudele Uzlādējams Ūdens Sūknis Mašīna

Automātiskā Elektriskā Ūdens Padeves Portatīvo Spiediena Sūknis Multi-interfeiss Dzeramā Pudele Uzlādējams Ūdens Sūknis Mašīna

Saistītie Produkti: