Jauns Izpārdošana
Sieviešu Balto Bišu Sandales Pavasara Vasaras Čības Jaunu Modes Comfy Paslīdēt Uz Dabiskās Ādas, Atvērtu Purngalu Zelta Krāsa Pludmales Apavi Skatīt lielāku

Sieviešu Balto Bišu Sandales Pavasara Vasaras Čības Jaunu Modes Comfy Paslīdēt Uz Dabiskās Ādas, Atvērtu Purngalu Zelta Krāsa Pludmales Apavi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€50.25

-15%

€59.12

Kopīgot

Vairāk informācijas

Viegls un Ērts Dizains.

Mēs.Ir.Fimode

Izveidota 1998. gadā, kā ražotājs ready-to-wear ādas & kažokādas apģērbus un aksesuārus, Fimode ir atbalstījusi mazumtirdzniecības veikala nozarē aizmugurē līdz šim.Pēc tam, mēs esam ar jums, sadarbībā ar www.winwithwow.lv.

Tas ir mūsu mērķis, lai atspoguļotu pasaules aktuālajām tendencēm, izmantojot mūsu unikālo kolekciju, kā arī noteikt jaunas.

Mūsu mērķis ir, lai tikai piedāvā ārkārtas produktu kvalitāti un atbilstošu cenu.Mēs pārliecinieties, ka visi mūsu produkti atbilst šiem svarīgajiem un augsti vērtē prasībām.

Piedāvājot plašu produktu mēs uzskatām, ka tas ir ļoti būtiski, lai nodrošinātu patiesu ilgtermiņa saistību ar klientu.Mūsu mērķis ir piegādāt uz mūžu.

Klientu Apmierinātība ir mūsu prioritāte numur viens.

Mūsu klientiem iegūt pieredzi no pirmavotiem, ko nozīmē būt daļa no Fimode ģimenes.Lai saglabātu šo vērtīgo attiecības, mēs pārliecināmies, ka zināt, kas ir mūsu klienti un pastāvīgi atjaunina par to, kas mēs esam.

Mūsu dizaina komanda cenšas radīt dažādas kolekcijas, ar ministru uzmanību uz pircēju vajadzībām un vēlmēm.

Iepirkšanās Ceļvedis par Fimode Pircējiem

Jūs pasūtīt.Pēc tam, mēs saņemam jūsu pasūtījumu.Gaidīsim maksājumu, kas www.winwithwow.lv atbrīvos.Pēc tam, mēs sagatavosim jūsu pasūtījumu.Pēc tam, mēs pack jūsu pasūtījuma mūsu noliktavā rūpīgi.Kravas sabiedrība būs uzņemt jūsu pasūtījums no mūsu noliktavas.Tie tiks pabeigta kravas procedūras un enplane viņiem.Tas ir laiks, lai Lidojuma laikā uz Galamērķa Valsti.Tur būs muitošanas procesa galamērķa valstī.Jūsu pasūtījums tiks veikti, vietējie kravu uzņēmumā.Visbeidzot, jūsu produkts ir "Piegādāt"...

Tas ir viegli procesu, lai jums būtu mūsu Fimode produktu!

Biežāk Uzdotie Jautājumi un Piezīmes no Fimode

Sūtījumu

1. Jūsu pasūtījums tiks sagatavoti un nosūtīti, 1-3 dienu laikā pēc www.winwithwow.lv pārbauda maksājumu.Īpašos gadījumos, ja pastāv preternatural nosacījumu, to var veikt 3-5 dienas.

2. Mēs kuģis visiem mūsu objektus, izmantojot CAINIAO.Jūs varat pārbaudīt aptuveno laiku, piegādes iepakojumu jūsu county no mūsu piegādes kartes.

3. Jums būs saņemt izsekošanas skaits no Cainiao.Jūs varat izsekot jūsu pakas, jo katru reizi.

4. Lūdzu, ņemiet vērā, ka nav kuģniecības izmaksas, bet mūsu vērtē klientiem, ir atbildīgas par papildu muitas nodevas, nodokļi un nodevas, importējot savu valsti.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.

Piegāde:

Jūs varat pārbaudīt, vai piegādes laiku savu valsti virs kartes.Ja jums nepieciešama cita informācija, lūdzu, jūtieties brīvi, lai sasniegtu mūsu komanda.

Atgriešana un Apmaiņa

1. Fimode garantijas, ka visi no produktiem, ko mēs ražojam, ir pilns ar kvalitāti, kā mums solīja.Mūsu kvalitātes kontroles departaments izskatīs jūsu produktu divreiz pirms mēs kuģis iepakojumā.Jums nebūs saņemt jebkāda kvalitātes defekti.

2. Ja jūs neesat apmierināts ar savu pasūtījumu, lai gan nav nekādu kvalitātes problēmu, jums ir iespēja atgriezt preci nomaiņa vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešanās objektus.Tomēr vērtē mūsu klienti būtu informēti, ka viņi ir atbildīgi par visas kuģniecības maksas un produktu, kuru jūs esat saņēmis, nevajadzētu izmantot.

Atsauksmes

1. Sadali savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes mums ir ļoti svarīgas.Lūdzu, atstājiet mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.Ja iespējams, savu bildi ar savu jauno produktu, padarīs mūs tik laimīgs!

2. Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu objektus, lūdzu, nav mums dod sliktas atsauksmes tieši (Jūsu sliktas atsauksmes sāp, mums dziļi), lūdzu, rakstiet mums.Jūsu raizes, mēs, protams, dod jums apmierinošu risinājumu, un jums 100% apmierināts.

Sazinieties Ar Mums

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.Visas e-pasta vai e-pasta ziņas tiks atbildēja nekavējoties.

Tagi: sandales sievietēm, sanda skatīties, kungi vasaras sandales, sieviešu čības atvērtu purngalu gadījuma āra, beekeep, brūna pludmales sandales, papēža sievietēm, za sieviešu sandales, hot sexy sievietes foto, tupele sievietēm.

Datu lapa

Augšējā Īstas Ādas Tips Govs Āda
Materiāls % 100 Īstas Ādas
Godu Ikdienas
Sandales Tips Potītes Siksna
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Zolīte Materiāls Aitādas
Ar Platformu No
Sānu Priekša Tips Atvērt
Virsas Materiāls Genuine Āda
Modes Elements Sprādzes
Vienuma Tips Sandales
Papēža Augstums Zems (1cm-3cm)
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Modeļa Numurs 1314 Balta, Zelta
Stils ROMA
Papēža Tips Kvadrātveida papēdi
Oderes Materiāls Genuine Āda
Zole Materiāls Gumijas
Modelis Tips Cietie
Slēgšanas Tips Siksnas Sprādzes
Atpakaļ Skaitītājs Tips Potītes Siksna
Odere-Genuine Ādas Tips Govs Āda
Izcelsme TR(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sieviešu Balto Bišu Sandales Pavasara Vasaras Čības Jaunu Modes Comfy Paslīdēt Uz Dabiskās Ādas, Atvērtu Purngalu Zelta Krāsa Pludmales Apavi

Sieviešu Balto Bišu Sandales Pavasara Vasaras Čības Jaunu Modes Comfy Paslīdēt Uz Dabiskās Ādas, Atvērtu Purngalu Zelta Krāsa Pludmales Apavi

Saistītie Produkti: