Jauns Izpārdošana
LED Gultas Piecelties Nakts Gaisma Regulējamas Galda Lampa, Nightlight, Ar tālvadību, Taimeris 2800mAh Akumulators Guļamistabai Skatīt lielāku

LED Gultas Piecelties Nakts Gaisma Regulējamas Galda Lampa, Nightlight, Ar tālvadību, Taimeris 2800mAh Akumulators Guļamistabai

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.84

-8%

€13.01

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、【3 Gaismas Režīmi & Taimeris Vadības] aicina - Naktsskapītis gaisma ir 3 gaismas režīmi: Dienasgaismas, Siltu Gaismu un Dabas Gaismas.Tas nodrošinās stabilu un siltu gaismu, kad esat lasīt, gulēt, skatīties TV un jūs varat uzstādīt apgaismojuma laiks (15min/ 30 min/ 60 min) ar tālvadību viegli!

2、【Tālvadības pults & Plaša Lietojuma] aicina - lietotājam draudzīgu tālvadības kontroles sistēma ļauj kontrolēt spilgtumu gaismas ietvaros 3-8 metri.Šī siltā nakts gaisma ir ideāls guļamistaba, kabinets, garderobe, durvīm, telpās vai āra aktivitātēm.

3、【Portatīvo Gultas Nightlight] aicina - Izgatavots no augstākās kvalitātes materiāla, tas stāv led nakts gaisma ir izturīgs un viegls.Tas ir paslēpta āķa apakšā tā, ka jūs varat pakārt to uz sienas vai telts viegli.

4、【2800mAh Akumulators] aicina - Ar iebūvētu 2800mAh akumulators, šī led galda nightlight ir ilgstoša, eco-draudzīga un nodrošinās stabilāku spilgtums naktī!Jūs varat uzlādēt ar USB kabeli pilnībā 3 stundu laikā, vai pievienojiet to datoram, TV, power bank, lai pabeigtu maksas.

5、【100% Apmierinātība Garantiju] aicina - Mēs piedāvājam 24 stundu tiešsaistē klientu servisa, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai ierosinājumi, un mēs sasniegsim jums soonest :)

Apraksts: Art Svars:12.8 unces

Iepakojuma Izmēri:4.4 x 4.4 x 4.4 cm

Baterijas:1 Litija jonu baterijas, kas vajadzīgs. (iekļauts)

Stils:Mūsdienu

Krāsa:Balts

Forma:Spīdumu

Materiāls:Plastmasas

Skaits Gaismas:1

Spriegums :3.7 v

Statīva Funkcijas:Aptumšojami

Toni, Materiālu :Plastmasas

Gaismas Virzienā :Regulēšana

Barošanas Avots:akumulators-jaudīgā

Baterijas Iekļautas?Jā

Baterijas Vajadzīgs?Jā

Tipa Spuldzes:LED

Jauda:8.88 vati

Tagi: galvas lampas ar kontroles, saules nakts stāvlampa, lamp stand, naktsgaldiņš guļamistabā, lustra turētājs, led lentes skapis, lampas uz tālvadības pults, bedsid lampas, led desklamp, led string taimeris.

Datu lapa

Gaismas Avots Kvēlspuldzes
Forma KĀRTA
Ir Spuldzes Iekļauts
Zīmola Nosaukums LAIDEYI
Nav Baterijas Nepieciešams,
Jauda 6-10W
Ir Baterijas Iekļautas
Veids Nakts Gaisma
Elektroenerģijas Ražošana Slēdzis
Korpusa Materiāls Plastmasas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LED Gultas Piecelties Nakts Gaisma Regulējamas Galda Lampa, Nightlight, Ar tālvadību, Taimeris 2800mAh Akumulators Guļamistabai

LED Gultas Piecelties Nakts Gaisma Regulējamas Galda Lampa, Nightlight, Ar tālvadību, Taimeris 2800mAh Akumulators Guļamistabai

Saistītie Produkti: