Jauns Izpārdošana
Sākotnējā Huawei Joslas 4 pro SmartBand sirdsdarbība Veselības Monitors Standalone GPS Proaktīvu Veselības Uzraudzības SpO2 Asins Skābekļa Skatīt lielāku

Sākotnējā Huawei Joslas 4 pro SmartBand sirdsdarbība Veselības Monitors Standalone GPS Proaktīvu Veselības Uzraudzības SpO2 Asins Skābekļa

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€43.77

Kopīgot

Vairāk informācijas

Huawei Joslas 4 Pro

Sākotnējā Huawei Joslas 4 Pro Smart Aproce Inovatīvu Skatīties Sejas Standalone GPS Proaktīvu Veselības Uzraudzības SpO2 Asins Skābekļa

Padomi

0. Šī saikne ir Huawei Joslas 4 Pro Ķīna versiju, kas ir SpO2 asins skābekļa noteiktu funkciju.

1. Ja jūsu tālruņa valoda ir ne-Ķīniešu, grupa sastopas vienmēr rādīt nedēļu angļu valodā.

2. Izvēlne atbalsta vairākiem reģioniem (ja jūsu tālrunis nav reģiona uzstādījumu būs valodās, attiecīgi), viņi Ķīna, ASV, LIELBRITĀNIJA, Krievija, Spānija, Portugāle, Francija, Vācija, Itālija un vēl vēlāk.

3. Ja jūsu joslā rāda tukšu vai garble jūsu reģionā, tas nozīmē, ka jūsu reģionā ir plāns vietējās valodas atbalstu, lūdzu, pagaidiet, atjauninājumu.

4. ja tālrunis reģionā nav atbalsta vai plāna atbalsta, joslas izvēlni rāda angliski.

Pārdošanas Punkti

*.HUAWEI Skatīties Sejas Veikalā, ir pieejamas tikai Android un pieejamība var atšķirties pa reģioniem. *.NFC funkcijas nav pilnībā atbalstīja no Ķīnas. *. 301 Sirds slimības sākumā ekrānu nepieciešams Huawei Telefoniem.izmantojot OTA. *.Asins skābekļa funkcija ir pieejama tikai šajā Ķīnas versija.

Funkcijas

Radošā Skatīties Sejas | Standalone GPS | Proaktīvu Veselības Uzraudzība

Jaunības Konstrukcija Atbilst Ergonomisku Komfortu

Huawei Joslas 4 Pro atbalsta pilnekrāna touch, 0.95-collu AMOLED krāsu ekrāns, full displejs krāsa, skaidrs, kontrastu un rada patīkamu vizuālo pieredzi.Pogu HOME atgriežas ar vienu klikšķi, un darbība ir gluda, un to ir viegli lietot.Grafīta melns un rozā zelts ir visu elegants, un medus sarkanā ir silts un moderns: trīs krāsu kombinācijas, lai izveidotu savu rokas stilu.

Katru Unikālu Pusē Jūs

Izteikt sevi, dodot savu ierīci, tik daudz personību, kā jums ir.HUAWEI Skatīties Sejas Veikals piedāvā dažādu skatīties saskaras dažādu veidu sports, karikatūru, izlūkošanas un augsto tehnoloģiju jūsu izvēles.Stila izmaiņas, kas ar jūsu noskaņojumu.

Standalone GPS ierakstu progresu

Huawei Joslas 4 Pro ir aprīkots ar neatkarīgu GPS, kas ļauj ierakstīt jūsu kustības trajektoriju reālajā laikā bez mobilā telefona, un atsauksmes datus, piemēram, pārvietošanās attālums un ātrums, lai palīdzētu jums kontrolēt katru uzdevumu izpildi.

Smart Sirdsdarbība Izsekošanas

Pateicoties profesionālai optiskās ierīces, apstrādes mikroshēmas un AI algoritmu, HUAWEI TruSeenTM 3.5 uzrauga jūsu sirdsdarbības ātrumu ar precizitāti.Tas nodrošina arī viedā atgādinājumu, izmantojot vibrācijas, ja jūsu sirds likme pārsniedz maksimālā vidējā sirdsdarbība.4. nakts režīms, neredzamo gaismu nodrošina mazāku uzmanību jūsu labāk gulēt.

Noteiktu Asins Skābekļa Piegāde

Asins skābekļa piesātinājums ir viens no svarīgākajiem dzīves iezīmes, kas var atspoguļot skābekļa piegādi organismā.Ja asins skābekļa līmenis ir zems, ar to ir viegli radīt simptomi, piemēram, nogurums, enerģijas trūkums, atmiņas zudums.Ilgtermiņa asins skābekļa difeciency zaudējumiem, smadzeņu, sirds un citu orgānu.Pārmērīga garīgā darba ņēmēju, Vecākiem, vai ventilators iedzīvotāju, cilvēku kalnu vai plato bezskābekļa vide un krākšana pūlis būtu visvairāk norūpējušies.

Rūpēties Par Jums Labāk Gulēt

Veselīgs miegs ir pamats veselīgam dzīvesveidam.HUAWEI TruSleep™ 2.0 dziesmas jūsu sirds likme miega laikā apzināties četrām fāzēm un analizēt miega kvalitāti.Vairāk nekā identifikācijas 6 veidu miega problēmas, tas arī sniedz suggestions5, lai palīdzētu jums patīk labāk gulēt.

Esi Aktīvs.Palikt Aktīvs.

Āra / Iekštelpu palaist, Āra / Iekštelpu staigāt, Āra / Iekštelpu cycle6, Elipsveida, Airētājs, Bezmaksas apmācības.Ērti izvēlēties vingrinājumi no deviņiem režīmiem, un izsekot jūsu treniņu.HUAWEI Joslas 4 nodrošina detalizētu datu rezultātiem, piemēram, sirdsdarbības ātrums, sirds ritma zona, soļi, distance, ātrums, kalorijas un vairāk.Tātad jūs varat pielāgot sevi par labāku izmantošanu vai apmācību.

Dzīves Palīgs Jūsu Rokas

Paziņojumi par jebkuru ziņu, vai tālruņa zvanus, tālruņa Atrašana, Tālvadības Shutter7, visi ar pieskārienu pirkstu, lai jūsu rokas.Dzīvot efektīvu dzīvi ar HUAWEI Diapazonā 4.

Tagi: correa hyawei joslas 4 pro, godu roll band, hauwei joslā, 3 pro, tālrunis huawei 4 pro, smartband huawei joslā, 3 pro, hs6620d smart skatīties, godu band 4.i, grupa huawei, grupa godu 3 pro, huawey godu band.

Datu lapa

Valodas Krievu
Saderība Visi Saderīgie
Funkcijas Darbības Tracker
Ūdensizturīgs Pakāpe Profesionālās Ūdensizturīgs
Band Materiāls KVARCS
Pieteikumu Vecuma Grupā Pieaugušie
Zīmola Nosaukums godu
Stils Sporta
Gadījumā, Ja Materiāls SAKAUSĒJUMA
Grupa Noņemams
Ekrāna Tips Krāsu LCD
Touch Screen
Ekrāna Stils Taisnstūra/Kvadrātveida forma

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sākotnējā Huawei Joslas 4 pro SmartBand sirdsdarbība Veselības Monitors Standalone GPS Proaktīvu Veselības Uzraudzības SpO2 Asins Skābekļa

Sākotnējā Huawei Joslas 4 pro SmartBand sirdsdarbība Veselības Monitors Standalone GPS Proaktīvu Veselības Uzraudzības SpO2 Asins Skābekļa

Saistītie Produkti: