Jauns Izpārdošana
1pc Balto Kurpju Tīrītājs Balināt Atjaunots polijas Tīrīšanas Līdzeklis Ikdienas Ādas Kurpes, Čības TB Apavu Sukas Skatīt lielāku

1pc Balto Kurpju Tīrītājs Balināt Atjaunots polijas Tīrīšanas Līdzeklis Ikdienas Ādas Kurpes, Čības TB Apavu Sukas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.25

-39%

€11.89

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts 100% jauni augstas kvalitātes Krāsa: kā parādīts Tilpums: 100ML Gadījumā: sporta kurpes, neto apavi, kurpes, utt.Īpatnības: Ātri balināt augšējā un dot kurpes jaunu izskatu Vienkārši un ātri, vienkārši uzklāj uz augšējo Mūsu dizains ir vienkāršs un pārnēsājamo, jūs varat veikt to ar jums Vieglas sastāvdaļas, nav cietis augšējā bez hurting roku produkta satur: 1* apavu whitener

1、Jūs varat atrast virtuves essentials, vannas piederumi, konditorejas izstrādājumi, mājas, dekorācijas, dārza piederumi, mājdzīvnieku preces, utt.No produkta kategorijas. 2、veikalā atbalsta vairumtirdzniecības pārdošanas, preces var tikt nosūtīti divu dienu laikā. 3、Pievērst uzmanību uz veikalu, jūs varat baudīt ventilators kupona 4. Veikali regulāri darīt 10$-1$, 20$-2$, u.c. 5、Ja jums ir nepieciešams, lai daudz, jūs varat runāt ar mani privāti, mēs sniegs jums labu atlaidi. 6、Mums nav likts rēķiniem un darījumu dokumentu paketi.

Kuģniecības Politika - Pārkraušanas laiks :5days - Standarta, lai ASV :par 7-14 darba dienu laikā(ePacket) -Ekonomika, lai ASV:apmēram 20-35 darba dienu laikā(no uzskaites saskaņā ar $5) - Economy Int 'l Shipping:20-35 darba dienu laikā(no uzskaites saskaņā ar $20) -Standard Int' l Shipping:20-35 darba dienu laikā(sekošanas) -Bet, piemēram, Krievijā,un daži Dienvidu Ameria valstī varbūt ir nepieciešams 2-3 nedēļām vairāk.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ebay ir pareizs.mēs tikai sekot jūsu adreses, kas uzskaitītas ebay rīkojumus par sūtījumu.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Maksājums Mēs akceptē Paypal tikai tad, Ja jums ir kādi jautājumi par maksājumu,lūdzu sazinieties ar mums caur eBay ziņu.Ievedmuitas Nodokļiem gadījumā, ja kādu nodoklis ir jāmaksā Pēc piegādes, tas ir jūsu pienākums, lai izpildītu šo izdevumu, un tas var izraisīt kavēšanos ar piegādes grafiku, un jums var būt pikaps preces muitas iestādē.Noteikumi & Nosacījumi Par cenu noteikšanu, šo preci,Pircējs piekrīt visiem noteikumiem un nosacījumiem, kas izklāstīti šajā sarakstā .lūdzu, pārliecinieties, lai izlasītu un piekrīt Visiem eBay noteikumiem un Nosacījumiem pirms izsoles.Visas bildes ir ilustrācija, mērķis tikai un Krāsas var nedaudz atšķirties.Mūsu veikalā paklausa visi eBay Noteikumus un Politiku.

Tagi: dušas kurpes suka, tīra kurpes, dobi gumijas birste, smart sneaker tīrītājs, poļu apavu, gadījuma sneaker, kurpju tīrītājs, naftas kurpes tīrīšana, crest white balināšanas sloksnes, latīņu apavu suka.

Datu lapa

Feature5 balts sneaker tīrītājs
Feature3 apavu poļu
Feature4 apavu suka
Otiņu Materiāls plīša
Feature2 kurpju tīrītājs
Feature1 Veļas kurpes balināšanas spray
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Feature7 Ādas Apavu Poļu
Feature8 Apavu tīrīšanas Aprūpe
Roktura Materiāls Gumijas
Modeļa Numurs Apavu whitener
Zīmola Nosaukums KITPIPI
Feature9 Audekls Kurpju tīrītājs
Matu Tips Sūklis
Feature6 pasūtījuma sneaker tīrītājs
Veids apavu suka

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1pc Balto Kurpju Tīrītājs Balināt Atjaunots polijas Tīrīšanas Līdzeklis Ikdienas Ādas Kurpes, Čības TB Apavu Sukas

1pc Balto Kurpju Tīrītājs Balināt Atjaunots polijas Tīrīšanas Līdzeklis Ikdienas Ādas Kurpes, Čības TB Apavu Sukas

Saistītie Produkti: