Jauns Izpārdošana
Oreo Cepumi Rūdīta Stikla Vāciņu Gadījumā OPPO Reno Realme A3S A5 A1K A9 A37 A57 A59 A73 A77 A83 F7 F9 F11 Pro Skatīt lielāku

Oreo Cepumi Rūdīta Stikla Vāciņu Gadījumā OPPO Reno Realme A3S A5 A1K A9 A37 A57 A59 A73 A77 A83 F7 F9 F11 Pro

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.95

-52%

€6.15

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Materiāls: melns mīksts TPU, 100% importētie materiāli no Amerikas savienotajām Valstīm

2. Augstas kvalitātes un cenas ziņā pieejamu cenu, atbalsta attēla pielāgošana

3. Jaunākās modes dizains, nav viegli valkāt, anti-pirkstu nospiedumu

4. Ideāls mobilā tālruņa aizsardzību, precīzi kontrolēt katru atvēršana

5. Nepievelk putekļus, anti-kritums, anti-shock, trieciena absorbcija

UZMANĪBU(Pls piezīme)

Sakarā ar dažādu monitoru iestatījumu un apgaismojums, tā, iespējams, ir dažas krāsu atšķirība no reālās postenis.Bet mēs garantējam, ka stils ir tāds pats kā attēlu, kas parāda.paldies

Par Loģistiku

1. Pasūtījumi tiks apstrādāti savlaicīgu pēc apmaksas pārbaudes,parasti 24 stundu laikā ,izņemot brīvdienās un svētku dienās.

2. Lūdzu, pārbaudiet savu adresi uzmanīgi,pārliecinieties, vai adrese ir pareiza ,tāpēc, ka jūs varat saņemt sūtījumu .Tas ir ļoti, ļoti svarīgi ,tādēļ draugu , neaizmirsti to, pirms jūs maksājat !

3. ja jūs izvēlējāties" China Post Parasto Mazo Pakešu Plus", "cainiao super ekonomika ","YANWEN ekonomiku gaisa pastu", tad jums ir jāzina, ka tā nebūs sniedz sekošanas informāciju ,un sniedz laiks ir ilgāks nekā citu nosūtīšanas metodi (cainiao super ekonomiku uz krievijas dažkārt ilgst no 60 līdz 90 dienām ).ja jūs chosed tā ,tad jūs piekritāt, ka no uzskaites informācijas dienests .bet neuztraucieties pārāk daudz ,tas ir lēts un uzticams .

4. Ja jums nav saņemt savu sūtījumu uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs pārbaudīsim to un paplašināt aizsardzību laiks, lai jūs, vai nosūtīt vai kompensāciju ,katra šķīduma, viss būs kārtībā.

Par Atsauksmes

1. Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, Lūdzu, pavadīt dažas minūtes, lai uzrakstītu mums pozitīvu 5 zvaigžņu atsauksmes ,paldies jau iepriekš par jūsu atbalstu .

2. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai atvērt strīdu.Mēs esam tik gatavi un darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums risināt jebkuru problēmu,mums ir nopietni pārdevējs, lūdzu, uzticieties mums .

Sazinieties Ar Mums

1.Mēs, kas atrodas Shenzhen, lielākais elektronikas tirgus Ķīnā.Mums ir unikāla ģeogrāfiskās priekšrocības un labklājību ārējo tirdzniecību.Mums piedāvā milzīgu skaitu elektroniskās uzņēmumu no visas pasaules.

2. Jūs maksājat RŪPNĪCAS CENU!

Mēs pārdodam pavisam jaunu vienumus tieši no rūpnīcas Āzijā.Tas ir iemesls, kāpēc mūsu cenas ir tik konkurētspējīga.

Lai nodrošinātu kvalitātes kontroli mēs personīgi pārbaudīt katru preci pirms nosūtīšanas.Visas preces ir 100% jauns un pārbaudīta.

3. Visi e-pasti tiks atbildēts 24 stundu laikā.

Lūdzu, atstājiet ziņu, Tirdzniecības Vadītājs.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu, un mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

Tagi: realme 3 pro ekrāna, oreo cepumi, magic oreo, infinix smart 3, oneplu, viens plus 8 5g, mini oreo, ipon 10 x, nova5t tālruni, oreo silīcija.

Datu lapa

Dizains Karikatūra
Funkcijas Rūdīta Stikla Vāciņu Gadījumā
Saderīgu Zīmols OPPO
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Puse-ietin Gadījumā

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Oreo Cepumi Rūdīta Stikla Vāciņu Gadījumā OPPO Reno Realme A3S A5 A1K A9 A37 A57 A59 A73 A77 A83 F7 F9 F11 Pro

Oreo Cepumi Rūdīta Stikla Vāciņu Gadījumā OPPO Reno Realme A3S A5 A1K A9 A37 A57 A59 A73 A77 A83 F7 F9 F11 Pro

Saistītie Produkti: