Jauns Izpārdošana
100gab Mīlestību Sirdī Keychain Pudele Nazis Personalizētu Kāzu Favor Suvenīru Pielāgotus Foto Attēlu Atslēgu Turētājs Alus Pudeļu Atvērēji Skatīt lielāku

100gab Mīlestību Sirdī Keychain Pudele Nazis Personalizētu Kāzu Favor Suvenīru Pielāgotus Foto Attēlu Atslēgu Turētājs Alus Pudeļu Atvērēji

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€50.48

-11%

€57.36

Kopīgot

Vairāk informācijas

100gab Mīlestību Sirdī Keychain Pudele Nazis Personalizētu Kāzu Favor Suvenīru Pielāgotus Foto Attēlu Atslēgu Turētājs Alus Pudeļu Atvērēji .Jūs varat pielāgot logo .Mēs nodrošinām individuālu pakalpojumu, izdrukāt vai nosaukums un datums . .Lūdzu, sūtiet mums nosaukumu un datumu. .Mēs izstrādās saskaņā ar tekstu, kas jums sniedz. .Pēc dizains ir pabeigts, mēs nosūtīsim konstrukcijas rasējumiem, lai jūs par apstiprinājumu. .Pēc tam, kad jūs apstiprināt, dizaina zīmēšana, mēs sākam darīt to. .Ja jums ir sava logo vai dizainu, lūdzu, atsūtiet to mums un atstāt ziņu pasūtījuma. .Mums ir sagatavoti daži logo design.Ja jums patīk, Lūdzu, pastāstiet mums, sērijas numurs, dizaina paraugs .Kā piegādi, Pēc apstiprinājuma par dizainu,par 3 līdz 5 dienu laikā. .Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Atsauksmes:

Ja jums ir apmierināti ar mūsu servisu un ražošanu, mēs sagaidām, ka positice atsauksmes un 5 zvaigznes detalizētu pārdevējs novērtēšanas Mēs darīsim tāpat.Ja jums ir kādas problēmas vai nav apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms atstāj citiem atgriezenisko saiti, Mēs savu atbildi witin 24 stundas.

-------------------------------------------------------------------------

Ienākumi:

Visas mūsu preces ir pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Mēs esam 100% Apmierinātība garantiju uz visiem mūsu klientiem.Ja jums atrast jebkuru problēmu ar mūsu objektus, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mūsu klientu aizsardzības iestādes komanda 7 (septiņu) dienu laikā no preces.Mēs sniegs jums bez maksas, sūtīt vai atgriezt atpakaļ savu naudu.Klientu apkalpošana ir ļoti svarīgi, lai mums.

-------------------------------------------------------------------------

Silts Padomi:

1. Lūdzu, var sniegt detalizētu informāciju, kā ko piegādā asv cenšas risināt, piemēram, zip kodu, mājas telefona un mobilā tālruņa numuru.citādi, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu adresi Ali express, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs.

2. Jo atšķirība starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

3. Mēs vairumtirdzniecības cenas, lūdzu, pastāstiet mums objektus un daudzumu, mēs varētu piedāvāt jums labu cenu.

SŪTĪJUMU:

KUĢNIECĪBAS UN PIEGĀDE

Ķīnas ziņu Gaisa Pasts: 15-60 dienas (www.17track.net/en/)

E-packet: 7-20 dienas (www.17track.net/en)

SF Express: 5-20 dienu laikā (www.sf-express.com)

DHL: 3-10 dienas (www.dhl.com/en.html)

EMS Express: 5-15 dienu laikā (www.ems.com.cn)

Fedex Express: 5-15 dienu laikā (www.fedex.com/us/)

UPS Express: 5-15 dienu laikā (www.ups.com)

TNT Express: 5-15 dienu laikā (www.tnt.com)

Aramex Express: 5-15 dienu laikā (www.aramex.com)

1. Iepriekš Piegādes Datums Ir Tikai Atsauce, Dažkārt Tiks Aizkavēta Par Svētkiem, Festivāliem, Slikti Laika Apstākļi, Muitas, Utt.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci trīsdesmit dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot.

2. Post Gaisa Pastu Uz Austrumeiropas Valstīm, Dienvidu-Amerikas Valstīs Var Notikt Ilgāk Nekā 60 Dienas.

3. Izteikt Parasti Ir Muitas Nodokļu Jautājumiem, Tādā Gadījumā, Lūdzu, Sadarbojas Ar Muitu, Lai Maksā Nodokļus.

Tagi: fox tabula, fona foto pudele, kāzu suvenīru pudeles nazis skelets, pudeles vāciņu pasūtījuma, keychain persona, māja atslēgu gredzens, metāla attēlu keychain, keychain foto, pasūtījuma atslēgas mehāniskā tastatūra, kristāla attēlu keychain.

Datu lapa

Godu Jubilejas
Skaits, Gab 100gab
Modeļa Numurs kpoo1
Iestatīt Tipu
Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)
Materiāls Metāla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

100gab Mīlestību Sirdī Keychain Pudele Nazis Personalizētu Kāzu Favor Suvenīru Pielāgotus Foto Attēlu Atslēgu Turētājs Alus Pudeļu Atvērēji

100gab Mīlestību Sirdī Keychain Pudele Nazis Personalizētu Kāzu Favor Suvenīru Pielāgotus Foto Attēlu Atslēgu Turētājs Alus Pudeļu Atvērēji

Saistītie Produkti: