Jauns Izpārdošana
13Pcs/daudz 1.5-6.5 mm Augstu Tērauda Pārklājumu Urbju Komplekts ar Skrūvēm Rīkoties ar Dziļu Caurumu Urbšanas Koka Urbšanas Skatīt lielāku

13Pcs/daudz 1.5-6.5 mm Augstu Tērauda Pārklājumu Urbju Komplekts ar Skrūvēm Rīkoties ar Dziļu Caurumu Urbšanas Koka Urbšanas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.88

-35%

€9.05

Kopīgot

Vairāk informācijas

13Pcs/daudz 1.5-6.5 mm Augstu Tērauda Pārklājumu Urbju Komplekts ar Skrūvēm Rīkoties ar Dziļu Caurumu Urbšanas Koka Urbšanas

Apraksts:

Urbi, ir rīks, kas izcirtņi ar apaļu caurumu konstante, ko .Tas ir nosaukts pēc tās flauta formas, piemēram, spirāles.treniņi var izmantot manuālo, elektrisko rokas urbšanas instrumenti, frēzmašīnas, virpas, un pat tad, apstrādes centri.Mazliet materiāls parasti ir augsta instrumentu tērauds vai ciet sakausējuma.

Funkcijas:

1. Piemērots alumīnija, koka, kalšanai un dziļu caurumu urbšanas pozicionēšanas caurumi, dzelzs.

2. Caur termiskās apstrādes, nerūsējošā tērauda, instrumentu tērauda, un citu detaļu, kas ir grūti apstrādāt, var apstrādāt ar šo ed urbjiem.

3. Augsts tērauda, lai iegūtu augsta cietība, augstu nodiluma izturību un augstas stingrības.

4. Var izmantot manuālo, elektrisko rokas urbšanas instrumenti, frēzmašīnas, virpas un vairāk.

5. ed urbju padarīs urbšanas vieglāk un bez piepūles.

Specifikācijas:

Materiāls: Augstas tērauda

Virsmas Apstrāde: apšuvuma

Rokturi: Sešstūra rokturis

Daudzums: 13pcs

Diametrs: 1.5 mm, 2 mm, 2.5 mm, 3 mm, 3.2 mm, 3.5 mm, 4mm, 4.5 mm, 4.8 mm, 5 mm, 5,5 mm, 6 mm, 6,5 mm

Svars: Apm. 167g

Komplektā Ietilpst:

13 x Drill Bits

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Par atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: spalvu koka urbju, 460mm vērpjot koka urbju, twist koka urbis sds, dia vērpjot urbis, 4 vērpjot ilgi, koka urbju, carbid koka urbju, 7mm koka urbju, atšķirība metāla, koka urbju, koka twist jauda urbja, twist koka urbis 30mm.

Datu lapa

Veids Twist Urbis
Zīmola Nosaukums WALFRONT
Atslēgas vārdi 1 HSS Bitu
Izmantošana Koka Urbšanas
Materiāls Ātrgaitas Tērauda
2. veids Urbis HSS
Garums Urbis
DIY Piederumi Kokapstrāde
Atslēgas vārdi Urbju Komplekts
Modeļa Numurs Drill Bits
type1 Urbis HSS
Sertifikācija NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

13Pcs/daudz 1.5-6.5 mm Augstu Tērauda Pārklājumu Urbju Komplekts ar Skrūvēm Rīkoties ar Dziļu Caurumu Urbšanas Koka Urbšanas

13Pcs/daudz 1.5-6.5 mm Augstu Tērauda Pārklājumu Urbju Komplekts ar Skrūvēm Rīkoties ar Dziļu Caurumu Urbšanas Koka Urbšanas

Saistītie Produkti: