Jauns Izpārdošana
Logo Vārdu Pielāgot Piezīmju Blociņš A5 Bloknoti Biroja Skolu Rokasgrāmata Vienkāršu Gredzenu Notepad Skatīt lielāku

Logo Vārdu Pielāgot Piezīmju Blociņš A5 Bloknoti Biroja Skolu Rokasgrāmata Vienkāršu Gredzenu Notepad

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.26

Kopīgot

Vairāk informācijas

Informācija:

Vai jūs vēlaties, lai pašu vienu atsevišķu piezīmju grāmatiņa ar jūsu vārdu uz tā vāka?Vai jums ir radošās krāsas, bet nav vietas, lai saglabātu to?Ir jums atrast lieliska dāvana jūsu draugiem, ģimenei un mīļāko?Tad nāc šeit!Materiāls mūsu grāmatiņa ir luksusa full graudu ādas, gludu sajūtu, un ilgu darbmūžu.Mēs varam drukāt jebkuru logo vai nosaukumu uz vāka, jums vienkārši nepieciešams, nodrošina augstas izšķirtspējas attēlu, klientu apkalpošanā, un mēs darīs pārējo jums!

Pelējuma Spiešanu (Maksa $9)

Lāzera Gravēšana (Bezmaksas)

Piegāde: *Lūdzam pievērst vairāk uzmanības jūsu pasūtījuma adreses, kas nepieciešams, lai ATBILSTU savu piegādes adresi. *Preces tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad noskaidroti maksājumu. *Bezmaksas piegāde vienkārši nosūtīt pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastam,ir nepieciešams, apmēram, 15-45 darbadienas ierodas.Ja jums ir nepieciešama prece, steidzami, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi, DHL, vai EMS un jāmaksā papildus piegādes izmaksas(3-5 darba dienu laikā ierasties jums ) un, sazinieties ar mums *Attālā rajonā var izraisīt papildu sūtīšanas maksa. *Jums vajadzētu pārbaudīt preci, ja preci, ja tā ir bojāta, lūdzu, lūdzu, pieņem to un nekavējoties sazinieties ar mums, mēs nosūtīt jums jaunu, ja nepieciešams, tas ir daudz appreciated.Garantija : * Apmaiņa par nekvalitatīvu preci 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc tam, kad produkts tiek piegādāts; *transportēšanas bojājumi ir jāpaziņo 5 darba dienu laikā, no kurām produkts tika nogādāta; *Pirms nosūtīšanas atpakaļ preci,lūdzam, sazināties ar mums un detalizētu informāciju.Sazinieties ar mums: *Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem. *Mēs atbildēsim uz jūsu jautājumu pa e-pastu, lūdzu pārbaudiet savu e-pasta atbildes.Atsauksmes: * Lūdzu e-pastu man, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, ja jūs neesat apmierināts ar savu posteni, tāpēc mēs varam strādāt tā out.Paldies jums tik daudz, lai, apmeklējot mūsu veikalā!

Tagi: gredzens liels notepad, pasūtījuma logo a6 piezīmjdatoriem, sandplay, grāmatas logo, pasūtījuma logo grāmatiņa, notepad, notepad grāmata pasūtījuma, logo grāmatiņa, grāmatu grāmata, ādas grāmatiņa.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Augstas Kvalitātes PU
Zīmola Nosaukums PAPERBOAT
Modeļa Numurs NB204
A5 Segtu Szie 17*23.5 cm
A5 papīra izmērs 14*21 cm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Logo Vārdu Pielāgot Piezīmju Blociņš A5 Bloknoti Biroja Skolu Rokasgrāmata Vienkāršu Gredzenu Notepad

Logo Vārdu Pielāgot Piezīmju Blociņš A5 Bloknoti Biroja Skolu Rokasgrāmata Vienkāršu Gredzenu Notepad

Saistītie Produkti: