Jauns Izpārdošana
MĒNESS Velosipēdu Ķivere MTB Riteņbraukšana Velosipēds Sporta Aizsargķivere OFF-ROAD Profesionālu Velo Ķivere Par All Terrain Kalnu Velosipēds Skatīt lielāku

MĒNESS Velosipēdu Ķivere MTB Riteņbraukšana Velosipēds Sporta Aizsargķivere OFF-ROAD Profesionālu Velo Ķivere Par All Terrain Kalnu Velosipēds

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.96

-9%

€24.40

Kopīgot

Vairāk informācijas

MĒNESS Velosipēdu Ķivere MTB Riteņbraukšana Velosipēds Sporta Aizsargķivere OFF-ROAD Profesionālu Velo Ķivere Par All Terrain Kalnu Velosipēds

Funkcijas Ķivere Krāsas: Balta, Sarkana Izmērs ierosinājumu(Galvas apkārtmērs): S(53-55cm),M(55-58cm); L(58-61cm) Sertifikācija: CE EN1078 Materiāls: PC+EPS Vadītājs kokvilnas odere , Galvas apkārtmērs Regulējams

Paketē Iekļauts * Velosipēda Ķivere

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs esat pabeidzis visas detalizētu informāciju , piemēram, kontaktpersona,adrese,pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācija.

2. Mēs nosūtīsim preces jāpārskaita 5 darba darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas apstiprināts.Ja maksājums nav pieejams, jūsu pasūtījums tiks automātiski aizvērts.

3.Pircējs ir atbildīgs par visiem apdrošināšanas jautājumiem ,problēmām un bojājumiem, ko izraisa kuģu satiksmi ,piemēram, nelaimes gadījumu, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem.Turklāt pircējs ir atbildīgs par jebkādu nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja nesaņem savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un atbildēt uz jums, cik ātri vien iespējams, lai saņemtu savu gandarījumu!

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas daļas saņemšanas.Ja postenis ir jūsu rīcībā ir vairāk kā 7 dienas, tiek uzskatīts, izmantot un atmaksāt, vai nomaiņa, netiks pieņemti.Un klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping.

2. Visu atpakaļ posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk, piegāde izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

1.Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2.Tā kā jūsu atsauksmes, kas ir īpaši svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs patiesi augstu vērtējam jūsu pozitīvu atsauksmi, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu. 1 minūti, lai jūs ,ļoti svarīga nozīme, lai mums.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par jūsu sapratni!

Paldies, ka izvēlaties Mēness Ķivere!

Mēness Ķivere ir pieredzējis vadības un profesionālu darba komandu.Mums ir 15 gadu pieredzi sporta ķivere nozarē, piedāvājot vairāk nekā 1000 dizainu.

Ir divas rūpnīcas Mēness Ķivere: galvas rūpnīcas ir Shunde Mēness Ķivere Co., Tikai, filiāle rūpnīcas ir Zhaoqing Bohan sporta Co., Ierobežots.Abu rūpnīcu kopējā 13,000 quare metri un vairāk nekā 200 cilvēku.

Izveidota 2002. gadā, Mēness Ķivere ir specializējies biznesa, sporta ķiveres, piemēram, velosipēda ķivere, skate ķivere, slēpošanas ķivere., zirgu izjādes., aizsargķiveres, ūdens sporta ķivere un tā tālāk..Mūsu galvenais tirgus ir: ES, Ziemeļamerikā, Dienvidamerikā, Dienvidaustrumu Āzijā.

Mums ir mūsu pašu profesionālās tehnikas grupa, lielā ražošanas līnijas, zīda ekrāna telpā, Blistera istabu, Spraypaint istabu, Decal numurā un citas modernas iekārtas.

Mēs belives, ka visi mūsu produktiem jāatbilst starptautiskajiem kvalitātes standartiem.Tādēļ, mums ir mūsu pašu testa telpā, iegādājoties augstas kvalitātes materiāliem un nodrošina stingru iekšējo procesu vadība.Kā demonstrācijas, lai mūsu centieni, mūsu rūpnīcas un produkcija atbilst ISO9001, CE EN 1078, CE EN1077, GS, CPSC, ASNZS2063, CE EN1384 VG1, CE EN1385 certrificate.

Pretējā gadījumā mums ir daudz pieredzes OEM, ODM pakalpojumi.Mēs esam ODM par ZAGLĪGS, GIANT, MERIDA.Bez tam, mūsu Mēness zīmols, kas nāk pauda gandarījumu no mājām un ārzemēs!

Tagi: 2016 kask protone, cycl ķivere, black panther ķivere, stiprinājumi velosipēda ķivere, stūres mtb ķivere, velo ķivere, ceļu, velosipēdu sieviete, pilsēta, kalnu velosipēds, visurgājējs, cubrebotas ciclismo, ķivere motorcycl.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Mēness
Piemērots pūlis SIEVIETES
Funkcijas Gaismas/Aizsargāt
Materiāls EPS
Gaisa Mitrinātāji 8 - 15
Vecuma Grupa (Pieaugušajiem) Sievietes
Modeļa Numurs HB3-7
Piemērojamo skatuves Āra izjādes
Svars (g) 280g
Sertifikācija ce
krāsa Sarkans un balts
Veids velo ķivere

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

MĒNESS Velosipēdu Ķivere MTB Riteņbraukšana Velosipēds Sporta Aizsargķivere OFF-ROAD Profesionālu Velo Ķivere Par All Terrain Kalnu Velosipēds

MĒNESS Velosipēdu Ķivere MTB Riteņbraukšana Velosipēds Sporta Aizsargķivere OFF-ROAD Profesionālu Velo Ķivere Par All Terrain Kalnu Velosipēds

Saistītie Produkti: