Jauns Izpārdošana
Kalnu Lejup Drošības Jostas Kāpšanas Jostas Fullbody Josta Aviācijas Darbu Aizsardzības Aprīkojumu, Āra Izplešanās Rappelling Skatīt lielāku

Kalnu Lejup Drošības Jostas Kāpšanas Jostas Fullbody Josta Aviācijas Darbu Aizsardzības Aprīkojumu, Āra Izplešanās Rappelling

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€49.58

Kopīgot

Vairāk informācijas

{pasūtījuma}

Specifikācijas:

Krāsa: Kā bildes redzams

Materiāls: Stiprināts Poliestera + Alumīnija sakausējuma magnesiums

Svars:1980g

Izmērs vidukļa gredzens (regulējams): 75cm-120cm/29.53"-47.24"

Izmērs kājas gredzens (regulējams): 50cm-70cm/19.69"-27.56"

Pielietojums: Klinšu kāpšana,augstkalnu darbu,Lejup,Celtniecības aizsardzības,Rappelling,Iebruka,utt.

Funkcijas:

◆100% jaunu zīmolu un augstas kvalitātes;

◆Laba meistarība, smalkas pēdas, mazās pinhole, augsta blīvuma.Stipra izšūšanas, nodiluma izturība, spēcīgāku balsta un augsta stiepes izturība.

◆Nesošo gredzenu un savienojuma gredzeni ir izgatavoti no Alumīnija-magnesiums sakausējuma.Siksnas ir izgatavotas no augstas stiprības poliestera materiāla.Nodrošinātu jūsu drošību katru reizi.

◆Noņemams.Augšējo pleca siksna var tikt noņemts un izjaukts un salikts starp pilns ķermeņa iejūgs un pusi ķermeņa iejūgs dažādiem gadījumiem.

◆Trīs ierīces gredzeni sānos jostas (nevar izmantot kā nesošo punktu).Ērti novietojot iekārtu, bet kāpšana.

◆Regulējamu sprādzes uz vidukļa un kāju gredzenu veikt vidukļa un kāju gredzenu var pielāgot saskaņā ar savu patieso lielumu.

◆Vidukļa un kāju cilpas ir izklāta ar elpojošs acs, lai nodrošinātu komfortu siltā temperatūrā.

◆, Kas piemērota alpīnismam un klinšu kāpšana,izvešana joslā,ugunsdzēsības un glābšanas,darba uz augstāka līmeņa,iebruka,rappelling,utt.

Paketē iekļauts:

1 X Pilnu Ķermeņa Jostas

Padomi:

Paredzēta klinšu kāpšanai un alpīnismam.Jūs esat atbildīgs par savu rīcību un lēmumiem.Familarize sevi ar šī josta ir iespējas un ierobežojumi.

Mēs iesakām katru alpīnists meklē kvalificētu instruktoru.Lūdzu, ir visas iekārtas, drošības jāpārbauda kvalificētam speciālistam pirms lietošanas.

Saņemot preci, lūdzam pārbaudīt, ja ir zaudējumus vai bojājumus, lūdzu, neizmantojiet to!Un, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.Paldies.

Piezīme:

-Tāpēc, ka dažādos ražošanas partijas numuru, produkta informācija varētu būt nedaudz atšķirīgs.Ja jūs pieskatīšanas starpība, lūdzu, iegādājieties to uzmanīgi.

-Lūdzu, ļauj 1-3CM atšķiras, jo manuāla mērīšana.

-Sakarā ar dažādiem displeja un dažādas gaismas, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies par jūsu sapratni.

Ja jums ir kādi neapmierinātību vai ir šaubas par mūsu produktiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, Mēs sniegsim jums apmierinošu risinājumu, jebkurā laikā!

Ir laimīgas iepirkšanās laiku!

Tagi: xinda kāpšanas descender, arborist, sporta ūdens, brīvdabas kāpšanas dzelkšņi, pusvadītāju, sieviešu snowshoes, led outdor, gaisa zīda, komplekts surviv, hammer ledus.

Datu lapa

Veids Kāpšanas Josta
Pieteikums 1 Klinšu kāpšana,augstkalnu darbu,Lejup
Materiāls Stiprināta Poliestera + Alumīnija sakausējuma magnesiums
Svars 1980g
Izmērs kājas gredzens (regulējams) 50cm-70cm/19.69"-27.56"
Izmērs vidukļa gredzens (regulējams) 75cm-120cm/29.53"-47.24"
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pieteikums 2 Celtniecības aizsardzības,Rappelling,Iebruka

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Kalnu Lejup Drošības Jostas Kāpšanas Jostas Fullbody Josta Aviācijas Darbu Aizsardzības Aprīkojumu, Āra Izplešanās Rappelling

Kalnu Lejup Drošības Jostas Kāpšanas Jostas Fullbody Josta Aviācijas Darbu Aizsardzības Aprīkojumu, Āra Izplešanās Rappelling

Saistītie Produkti: