Jauns Izpārdošana
Tuya MUMS Smart Plug WiFi Strāvas Ligzda Tuya Mājās gaisa mitrinātāju, Tālvadības pults Strādā ar Alexa, Google Home Nav Nepieciešama centrs Skatīt lielāku

Tuya MUMS Smart Plug WiFi Strāvas Ligzda Tuya Mājās gaisa mitrinātāju, Tālvadības pults Strādā ar Alexa, Google Home Nav Nepieciešama centrs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.44

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Iespējas:

1. Tālvadības Pults Saglabāt pieslēgšanās šī Wi-Fi smart Plug ar jūsu mājas tīkla (atbalsta tikai 2,4 GHz), jūs varat attālināti kontrolēt Smart Plug jūsu viedtālrunis Simulēt, kad jūs atstāt mājās. 2. Dalīties ar Ierīci, Jūs varat dalīties ar vadības ierīci, ar savu ģimeni vai draugiem, lai viņi arī var to kontrolēt. 3. Balss Vadība Pieslēdzot Saprātīga runātājs, piemēram, Amazon, Alexa, Google, Home, jums ir iespēja kontrolēt savu sadzīves tehnika, balss.. 4. Taimeri un Automātisko Izraisīt Savukārt, lai savienotu ierīces ieslēgšana un izslēgšana izraudzīto reizes.Grafiks dzīvojamā istaba, ventilators, lai ieslēgtu rīta vai plānojiet savu bērnu lampas izslēgt, lai ļautu viņiem zināt, tas ir gulētiešanas 5. Nav Nepieciešama Centrs Smart plug strādā ar jebkuru nodrošināti 2.4 GHz bezvadu tīklu, neizmantojot atsevišķu mezglu.

Produkta Parametru:

APP Atbalsta :Tuya Smart / Smart Dzīvi.Trešo personu Kontrole: Alexa/Google Asistents/IFTTT Nominālais Spriegums: AC 100-240 50/60HZ Nominālā Strāva:15A Maksimālā slodze: 3000W Plug Tipa:ASV Standarta Materiāls: PC+ABS Izmērs: 7.0*4.0 cm Wi-Fi Tips: 2.4 GHz

Ko Tā var darīt?

Tas ir instalēta oriģinālā kārba no jūsu mājas vai uzņēmumu, un jūsu elektriskās iekārtas, kas var būt ar to saistītas.Kontrolētā ierīce tiek pievienota starp sākotnējo kontaktligzdas un elektriskās iekārtas.Tas var padarīt jūsu dzīvi vieglāku. 1. Tas var vadīt attālināti ar mobilā tālruņa starpniecību. 2. Ar slēgtu vai laiku, laiku, tas var palīdzēt jums ietaupīt enerģiju. 3. To var kontrolēt ar gudru runātāju, bez jūsu rokas, kad jūs esat aizņemts ar mājas darbus 4. Jūs varat dalīties tajā ar savu ģimeni vai kolēģiem. 5. Noteikt plānoto uzdevumu, vai uz skatuves, tas var sākt vai tuvu iecirkņa atbilstoši sižetam vai nosacījumiem. 6, Uzstādīšana un pieslēgums ir ļoti vienkārša, svarīgi ir tas, ka tā nav nepieciešama CENTRS.

Kur to var izmantot?

To var izmantot visur, kur elektroierīces ir nepieciešams.Tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka šī situācija var nebūt piemērots, ja jūsu elektriskās iekārtas nedarbojas automātiski pēc power-on.Un jāatzīmē, ka izejas jauda ir šī ligzda ir 3000W.Pārsniedz šī jaudas ierīce var patērēt ievadiet aizsargātu valsts vai tieši sabojāt.

Tālvadības Pults

Ligzda ir izveidots savienojums ar serveri, izmantojot WIFI, kas nozīmē, ka jūs varat darboties Ligzdā ar jūsu mobilo telefonu tīkla, vienalga, kur jūs esat, vienalga, kad.Jūs varat ieslēgt apkures un gaisa kondicionēšanas pirms jūs nokļūt mājās, tāpēc, ka tad, kad jums mājās, jums būs komfortablu vidi.

Balss Vadība

Ligzda var kontrolēt ar gudru runātāju, piemēram, Amazon, Alexa, Google palīgu, utt.Jūs varat dzīvot eleganti, vienlaikus atbrīvojot jūsu rokās, tāpat kā jums, ir profesionāls butler.

Ieplānotie Uzdevumi

Jūs varat iestatīt taimera funkciju, dažas ierīces var palaist automātiski, kad jūs atstāt, vai arī nokļūt mājās.

Nekustamā Shot

Kā lejupielādēt APP

Lūdzu Atveriet app store, meklējiet "Tuya gudra" jeb "Smart Life"un instalējiet to.Vai Jūs varat arī skenēt QR kodu zemāk, lai lejupielādētu.

Kā Pievienot Ierīci, lai APP

Pēc tam, kad jūs instalētu programmu un reģistrējiet savu kontu.Tas aizņem tikai seši vienkārši soļi, lai izveidotu savienojumu ar sistēmu. 1. Noklikšķiniet uz "+" galvenajā interfeisā. 2. Izvēlieties "auto scan" funkcija 3. Izvēlieties WiFi vēlaties, lai ierīce izveidotu savienojumu ar (un jūsu viedtālrunis būtu arī pievienojiet pie šī WiFi), un ievadiet WiFi paroli. 4. Sākt ierīci un pagaidiet 1 minūti(pirmo reizi tas ir uzstādītas rozetes, ierīce pārslēdzas konfigurācijas režīmā). 5. Ja app atklāj ierīci, ierīcē tiks parādīts meklēšanas lapu. 6. Lūdzu piešķirt ierīcei pareizu nosaukumu, kas ir ļoti viegli pārvaldīt.

Tagi: gaisa gaisa mitrinātāju, trušu, fr smart plug, difūziem wifi, aromāta izkliedētājs ventilators, tuya gaisa mitrinātāju, aromterapijas difūziem, tuya apple smart plug, tuya smart mini plug, plug smart wifi, es plug smart wifi.

Datu lapa

APP1 tuya smart
Kontaktdakšas Tips US
Sertifikācija ROHS
Sinhronā Labošanas Tehnoloģiju No
Noieta Skaits 1
Sub-vadības Slēdzis
Zīmola Nosaukums RightSitu
Wifi
Nominālā Strāva 15.A
Atbalsta Ātrās Uzlādes No
Veids Elektrības Kontaktligzdas
Pagarinājuma Kabeļa Garums NAV
Nominālo Spriegumu 110-250V
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pārsprieguma Aizsargs
Pieteikums Dzīvojamo / Universāls
Aizsardzība Pret Pārslodzi
Modeļa Numurs DDS2A19
Vienu USB Max Izejas NAV
APP2 smart dzīve
USB Portu Skaits NAV
Nominālā jauda 3000
Pārslēgā
Zemējumu Standarta Zemējumu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tuya MUMS Smart Plug WiFi Strāvas Ligzda Tuya Mājās gaisa mitrinātāju, Tālvadības pults Strādā ar Alexa, Google Home Nav Nepieciešama centrs

Tuya MUMS Smart Plug WiFi Strāvas Ligzda Tuya Mājās gaisa mitrinātāju, Tālvadības pults Strādā ar Alexa, Google Home Nav Nepieciešama centrs

Saistītie Produkti: