Jauns Izpārdošana
3FTx5FT Meksika Califas Mi Tierra Karoga Custom Print Karogu Skatīt lielāku

3FTx5FT Meksika Califas Mi Tierra Karoga Custom Print Karogu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.74

-10%

€7.49

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni Lūgti Manā Veikalā

Mums ir specializēta ražotāja karogi & baneri produktu ar daudzu gadu pieredzi.Pielāgotā dizaina pakalpojumu ir iespējams sniegt saskaņā ar jūsu īpašajām prasībām, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par detaļām.Apraksts

Izmērs: 3ft*5ft/90cm*150cm

Materiāls: Poliesters

Iepakojumā: 1gb/opp maisā

Paziņojums

1. Krāsu Neatbilstība: Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs, apgaismojums, fona utt.

2. Izmērs kļūda: ± 3 cm.Maksājuma 1. Alipay, West Union, Moneybookers, Qiwi Maku, Darījuma, un visas galvenās Kredītkartes, ir pieņemams.Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.

2. Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar www.winwithwow.lv, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.Pls justies brīvi nopirkt.

Sūtījumu

1. Pls m ake pārliecināts, ka jūsu adrese/nosaukums/post kodu, ir pareiza un pilnīga, pirms jūs maksājat.Mēs paturam tiesības iekasēt kuģniecības maksa nevar piegādāt, jo jūsu nepareizās nosūtīšanas informācija.

2. Mūsu cena un kuģniecības maksa neietver nodokļus un PVN, vai citus maksājumus.Pircējs ir atbildīgs par muitas klīrenss preces.

3. Mēs organizēt sūtījumu 5 (piecas) dienas pēc tam, kad saņēmuši jūsu maksājumu.Piegādes laiks svētkos (Ķīniešu Jaunais Gads, Valsts svētki, utt.) būtu ilgāk, nekā parastais laiks.

4. Izsekošanas numurs ir pieejama pēc tam, kad nosūtīti - Pastu Ķīnas Parasto Mazo Pakešu Izslēgti.Tranzīta laiks ir atkarīgs no jūsu pārvadāšanas veids/galamērķis/citi faktori.Parasti, precēm varat sazināties ar jums, saskaņā 5-35 darba dienu laikā.Ja jums ir nepieciešams īpašu piegādi (EMS, FEDEX, DHL u.c.), lūdzu, sazinieties ar mums par kuģošanas ātrums pirms jūs maksājat.

Mūsu Garantija

Kompensāciju un nomaiņa ir pieejams problēma objektus.Lūdzu padomu, sīkāk iemeslus un veikt skaidrs, mums fotoattēlus 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmuši, mēs piešķiram nomaiņa vai kompensāciju, saskaņā ar problēmām.Arī, ja vienumus nevar jūs sazvanīt, 90 dienu laikā, mēs sniegs jums pilnu kompensāciju.Atgriezenisko saiti, Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.I f jums ir kādas problēmas ar mūsu produktu un pakalpojumu, pls sazinieties ar mums, vispirms.Paldies!

Tagi: meksikas karoga, meksikas ornaments, canva pasūtījuma, iptv m3u zviedrija, dekoru meksikas, Pasūtījuma, dekoru meksika, mi tierra tirgus, meksikas, mi tierra stundas.

Datu lapa

Stils Peld
Zīmola Nosaukums CustPrint
Audums Poliestera
Kāta Materiāls NAV Iekļauti
Karogi & Baneri Materiāls Poliestera
Izmantošana Reklāma, Dizains, Promation, Sporta un tā tālāk
Veids IESPIESTS
Modeļa Numurs NBR4

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3FTx5FT Meksika Califas Mi Tierra Karoga Custom Print Karogu

3FTx5FT Meksika Califas Mi Tierra Karoga Custom Print Karogu

Saistītie Produkti: