Jauns Izpārdošana
5V USB LED Sloksnes Gaismas, TV Atpakaļ Gaismas 5050 RGB Krāsu Maiņa Bluetooth Remote APP Mājas LED Gaismas Josla 1/2/3/4/5M Skatīt lielāku

5V USB LED Sloksnes Gaismas, TV Atpakaļ Gaismas 5050 RGB Krāsu Maiņa Bluetooth Remote APP Mājas LED Gaismas Josla 1/2/3/4/5M

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.64

-32%

€11.24

Kopīgot

Vairāk informācijas

5V USB LED Sloksnes Gaismas, TV Atpakaļ Gaismas 5050 RGB Krāsu Maiņa Bluetooth Remote APP Mājas LED Gaismas Josla 1/2/3/4/5M 1. Piezīme:Mēs jums saglabāt savu privāto dzīvi drošu un arī neatklāj nekādu privātu informāciju. 2:Lūdzu, sazinies ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.Mūsu pēc-pārdošanas komanda sniegs jums perfektu risinājumu pirmo reizi.Objektu Specifikācija:

Funkcijas:

1.Bluetooth APP kontrolē Led gaismas joslas var regulēt ar viedtālruni.Nekādi uzstādījumi vai tīkli, vadība, kas nepieciešama.

2.Ideāls led saskaņā ar ministru kabineta apgaismojums, TV led apgaismojums led Ziemassvētku gaismas.

3.Var mainīt gaismas ar 16 miljoniem dažādas krāsas, katra krāsa ir ar apgaismojuma regulēšanu.

4.Darbināms no 5V, USB-portu, var pievienot šādas ierīces, kā powerbanks, datori, galddatori, planšetdatoriem, klēpjdatoriem vai tālruņa lādētāji/adapteri (5V), īpaši piemērots telpās.

5.Lieliski piemērots gan iekštelpu apdare, ēdamistaba, guļamistaba, augšā, virtuve, veranda, galda, un dzīves telpu, jo īpaši brīvdienās un notikumiem, piemēram, Ziemassvētkiem, Halloween Puses, un vairāk.Tā ir lieliska dāvana jūsu ģimenei un draugiem.

6.Līmlente padara to viegli un vienkārši uzstādīt, vienkārši saplēst lenti, nūju vai pakārt uz jebkur vēlaties. 7.Nondestructive lentes nebūs saplēst kaut ko nākotnē, ja jūs vēlaties ņemt to off.

8.Super spilgti 5050 RGB Ne-ūdensizturīgs lentes krāsu maināms led, ar augstu intensitāti un uzticamību.

Paziņojums:

Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu

Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana

Specifikācija:

Veids:Elastīgas Sloksnes Gaismas

Vadības Režīmi :Bluetooth

Gaismas Lentes Garums :1/2/3/4/5m (nav obligāts)

LED Tips :SMD 5050

LED Daudzums :30,60,90,120,150

Darba Spriegums:5V

Gaismas Krāsa :RGB

Ūdensizturīgs :Nav-Ūdensizturīgs

Dzīves ilgums :Aptuveni 50 000 stundas

Komplektā Ietilpst:

1 x Elastīgas Sloksnes Gaismas

1 x Bluetooth Kontrolieris

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Tagi: mājas, marloo, led bar light usb maksas, led lentes usb, caurumu led adresējama, led beigām bar, e27 rgb, 2004. gada krievu, pikseļu bārs, 32lb550b.

Datu lapa

Modeļa Numurs led sloksnes gaismas
Ir Regulējamas, No
Jauda Other
Pamatnes Tips Citi
Izmantošana Ainavas Apgaismojums
Garantijas laiks N/A
Barošanas Avots DC
Korpusa Materiāls PVC
Zīmola Nosaukums SKŪPSTS-NAKTS
Spriegums 5V
Sertifikācija CQC
Garums 1/2/3/4/5M --

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5V USB LED Sloksnes Gaismas, TV Atpakaļ Gaismas 5050 RGB Krāsu Maiņa Bluetooth Remote APP Mājas LED Gaismas Josla 1/2/3/4/5M

5V USB LED Sloksnes Gaismas, TV Atpakaļ Gaismas 5050 RGB Krāsu Maiņa Bluetooth Remote APP Mājas LED Gaismas Josla 1/2/3/4/5M

Saistītie Produkti: