Jauns Izpārdošana
4gab Trieciena un Trokšņa Slāpēšanas Veļas Mašīna Atbalstu Anti-slip Anti Vibrācijas Fēns Paaugstināt Augstums Pēdu Spilventiņi Skatīt lielāku

4gab Trieciena un Trokšņa Slāpēšanas Veļas Mašīna Atbalstu Anti-slip Anti Vibrācijas Fēns Paaugstināt Augstums Pēdu Spilventiņi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.41

-24%

€8.44

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Funkcijas:

Spēku triecienu absorbējošu spilventiņu ir mikro saķeri vilces modelis pilnībā likvidē mazgātājs vai žāvētāju grīdas kustība un ievērojami samazina nodošanu vibrācijas no jūsu veļas mazgājamā mašīna ar žāvētāju uz grīdas, lai palīdzētu aizsargāt to no scuffs un skrāpējumiem, un ierīce pati no iespējamiem bojājumiem.

Troksni un Kustību, Atceļot: Šo atbalstu var apturēt augstu un spēcīgu vibrāciju, nodrošinot grīdas aizsardzību un trokšņa samazināšanu.

Der lielākajai daļai Modeļu Mazgātājs: Paredzēti, lai ietilptu jebkurā priekšējā slodze vai top loader, apģērbu mazgāšana, veļas žāvētāji, 2-in-1 combo vai citām ierīcēm, no jebkādas markas.

Var Izmantot, lai Mēbeļu Kājas: Izgatavots no plastmasas materiāla, kas ļauj veikt ilgstošu un augstu veiktspēju pad.Jūs varat arī izmantot to, lai jūsu mēbeļu kājas, lai novērstu skrāpējumus uz grīdas, vai, lai saglabātu stabilitāti.

Vienkārša Uzstādīšana: Nav instrumentu, vai līmvielas, kas nepieciešams!Vienkārši paceliet jūsu ierīci droši, tad vietā, viens no šiem spilventiņi zem katras ierīces kāju efektīvas vibrāciju absorbēšanas un trokšņa samazināšanu.

Specifikācija:

Pēc izvēles Palielinot garums: 3,5 cm, 6cm, 8.5 cm,0.5 cm

Krāsa: Pelēka un melna

Materiāls: Plastmasa

Izmērs:app.

7 x 4cm / 2.75 x 1.57 gadā

B 7 x 6.5 cm / 2.75 x 2.55 gadā

C 7 x 9cm / 2.75 x 3.54 gadā

D 7 x 1cm / 2.75 x 0.39 gadā

Daudzums: 1set(4gab)

Piezīme:

Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas

Nē, mazumtirdzniecības iepakojumā.

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā ietilpst:

1set(4gab) x strāvas Trieciena un Trokšņa Slāpēšanas Veļas Mašīna Atbalsts (citi aksesuāri demo attēlā nav iekļauta.)

Tagi: vibrācijas vibrators, bn41 mātesplati, fēns āra, gadījumā silīcija, portatīvie rokas kloķa veļas mašīna, kaimiņš trokšņa durvis, veļas mašīna triecienu absorbējošs, anti vibrācijas paklāju spilventiņi, mašīna indesit, eachine anti slip.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

4gab Trieciena un Trokšņa Slāpēšanas Veļas Mašīna Atbalstu Anti-slip Anti Vibrācijas Fēns Paaugstināt Augstums Pēdu Spilventiņi

4gab Trieciena un Trokšņa Slāpēšanas Veļas Mašīna Atbalstu Anti-slip Anti Vibrācijas Fēns Paaugstināt Augstums Pēdu Spilventiņi

Saistītie Produkti: