Jauns Izpārdošana
Ipega Pg-9129 Smart Bluetooth Spēļu Kontrolieris Gamepad Wireless Kursorsviru Konsole Spēli Ar Teleskopisko Turētāju Smart Tv/ Tālrunis/ Skatīt lielāku

Ipega Pg-9129 Smart Bluetooth Spēļu Kontrolieris Gamepad Wireless Kursorsviru Konsole Spēli Ar Teleskopisko Turētāju Smart Tv/ Tālrunis/

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.59

-40%

€24.33

Kopīgot

Vairāk informācijas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } produkts ir piemērots, lai būtu, ko galvenokārt izmanto Android/iOS/MAC OSX/Win XP/7/8/10 sistēmu ar Bluetoothsavienojums spēļu vajadzībām.

Gadījumā ierīces: Smart phones/planšetdatori/smart Tv/televizora kastes/Gab (gan Windows, Gan MAC OSX sistēmu, kas ir vienlīdz piemērots).

L2/R2 Analog funkcija ir vēl vairāk koncentrēts uz informāciju par darbību, padarot spēles, ir daudz precīzāka un vieglāk kontrolēt.

Atbalsta 3,2 Android/IOS virs 7 un Win XP/Win7/Win8 sistēma, kas arī ir saderīgs ar Android TV Kastē, iPod/iPhone/iPad, un Lielākā daļa Planšetdatoru(Android sistēma)

Apakšā A/B/X/Y funkciju taustiņš ir balts LED apgaismojums.Kad ierīce ir ieslēgta, apgaismotu par 5 sekundēm.Kad spēle darbina naktī, gaisma būs vēl vairāk žilbinošs.

Ar TURBO (Paātrinājums) funkcija, kas ļauj spēļu rīcības ātrāk un spēcīgāk.(Šo funkciju var izmantot ar Android un Windows ierīci tikai).Jūs varat iespējot jebkuru taustiņu ar TURBO funkciju, un izslēgt to, kad vien vēlaties.

Ar multi-media player funkcijas saskaņā ar peles režīmu (piemēram, skaļums + apjomu, apjomu,atskaņot , apturēt , pārtīt , Nākamais).

Nē vadītājs nepieciešama, un to var izmantot pēc tam, kad mobilo telefonu Bluetooth savienojumu pārī.Jaunas peles funkcija ļauj kļūt par Perfektu komplektu, bet, skatoties savu smart TV vai spēlējot spēles uz liela ekrāna.Built-in litija baterija (380 mAh), ilgtspējīgu izmantošanu, 16 stundas pēc uzlādes.

Firmas Nosaukums: IPEGA

Krāsa: Melna

materiāls: plastmasa

Iepakojuma Saturs: 1* Gamepad

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: gamepad ipega, spēle pad slēdzis, spēle spilventiņu xbox, tiešsaistē slēdzis, sr2ez, kontroles n64, squier, kontroles ipega 9156 oriģināls, kursorsviru, ipega 9156, kontroles ipega.

Datu lapa

Sertifikācija NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Qi Bezvadu Lādēšanas Statīvu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ipega Pg-9129 Smart Bluetooth Spēļu Kontrolieris Gamepad Wireless Kursorsviru Konsole Spēli Ar Teleskopisko Turētāju Smart Tv/ Tālrunis/

Ipega Pg-9129 Smart Bluetooth Spēļu Kontrolieris Gamepad Wireless Kursorsviru Konsole Spēli Ar Teleskopisko Turētāju Smart Tv/ Tālrunis/

Saistītie Produkti: