Jauns Izpārdošana
10 Ruļļi Iedeguma Papīra Lentes Melnā Zelta Lentes Washi Lentes 15MM Skatīt lielāku

10 Ruļļi Iedeguma Papīra Lentes Melnā Zelta Lentes Washi Lentes 15MM

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.25

-22%

€4.22

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Unikālu Dizainu: Tas washi lentes nāk dažādās formas un melnā zelta folijas modeļiem ļaujiet jūsu radošumu spīdumu.Tā piebilst, vitalitāti foto rāmji, dienasgrāmatas, tālrunis kastes, kosmētikas un dāvanu iesaiņojuma.

2、Izturīgs Daudzpusība: lentes var būt ieplīsis atsevišķi ar rokām, ir pietiekami lipīga, var ievērot jebkuru tīras virsmas, un to ir viegli pārvietot.Lentes var izmantot uz papīra, priekšmetiem un sienām.Viegli ielīmējiet un viegli saplēst.Līmes ir stingri nostiprināts.Pieaugušajiem vai bērniem ir jautri ar šo audio kasetes.

3、Vēlams Tackiness un Removability: Izturīga papīra, maiga līmes, mūsu albums lenti var pielipt visvairāk tīra virsmas un tos var viegli noņemt bez lipīga atlikuma.

4、Praktiskā Izmantošana: 10 ruļļi melnā zelta un papīra lentes, bērnu roku darbs multi-krāsu krāsains maskēšanas lentu uzstādītu, vairākas krāsas par savu DIY.

5、Dekoratīvās Izmantot: Izdaiļot jūsu tālruni, gadījumā, uzglabāšanas kārba, rakstāmgalds, kafijas galds, un sadzīves tehnika, kā arī foto rāmji, vai padarīt spīdīgu wall art, izmantojot populārus metāla materiālus.

Specifikācija:

Nosaukums: 10 Ruļļi Melnā Zelta Papīra Lentu

Garums: aptuveni 5m/16,4 pēdas

Biezums: standarta

Substrāts: Japāņu papīra

Platums: aptuveni 15 mm/0,59

Svars: aptuveni 105g / 10 ruļļi

Darbības joma: rokas grāmata apdare

Iepakojuma Saraksts:

10*Ruļļi, Lentes

Tagi: datums washi lentes, kancelejas preces iepakojuma washi lentes, dienasgrāmata zīmogs, maska lentes, persiku washi lentes, lentes washi, a4 melna papīra, diena, washi lentes zelta matt, melnā un zelta lentes washi.

Datu lapa

Līmlente Tips Maskēšanas Lentu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10 Ruļļi Iedeguma Papīra Lentes Melnā Zelta Lentes Washi Lentes 15MM

10 Ruļļi Iedeguma Papīra Lentes Melnā Zelta Lentes Washi Lentes 15MM

Saistītie Produkti: