Jauns Izpārdošana
Afganistānas Oksidēta Sudraba Krāsas Metāla Rhinestone Ilgi Pušķis Auskari Sievietēm Boho Paziņojumu Rotaslietas turku Cilšu Puses Dāvanu Skatīt lielāku

Afganistānas Oksidēta Sudraba Krāsas Metāla Rhinestone Ilgi Pušķis Auskari Sievietēm Boho Paziņojumu Rotaslietas turku Cilšu Puses Dāvanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.49

-37%

€4.01

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni Paziņojums 1.Minimālais Pasūtījuma 2.Visi Bezmaksas Piegāde 3.Lai>= $200 , Bezmaksas Piegāde Ar DHL /EMS /Fedex /Aramex

4.Ja vēlaties pasūtīt vairāk nekā 200USD , lūdzu, izvēlieties "china post", bezmaksas piegāde pirmkārt,maksāt to tieši.Pēc tam, kad jūs maksājat, mēs mainīt, lai jums sūtīt ar DHL/EMS /Fedex /Aramex bezmaksas piegāde.Pēc 6-9 dienas,jums būs recive.

Nosūtīš. GAB:1 Pāris

Krāsa:Zils,sarkans,krāsains,kā rādīt attēlu

Materiāls:Sakausējuma,Rhinestone

Izmērs:3.3 cm*13.1 cm, kā rādīt attēlu

Svars: par 35g/pārī

Garantijas un Garantijas: 1. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 30 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

2. Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, Mēs nosūtīsim jums nomaiņa bez papildus lādētājs, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.

3. Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.

Citām Politikas Jomām:

1. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

2. Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, kas pēc tā saņemšanas.

3. Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Atsauksmes

1.Mēs esam apņēmušies nodrošināt jūs ar Labāko Klientu apkalpošanu un kvalitatīviem Produktiem.

2.Iegādājoties mūsu produktu, Pircējs piekrīt sazināties ar mums gadījumā, ja ir negatīva pieredze, pirms atstāj negatīvu vai neitrālu atsauksmes, lai dotu mums iespēju, lai atrisinātu problēmu.Lūdzu atstāt mums četras "5 Star" Pozitīvu atgriezenisko Saiti, ja jums ir apmierināti ar savu posteni, kad saņemta.Mēs labprāt darīt to pašu jums.

Tagi: deicide krekls, irāna rotaslietas, afganistānas āķis, zhini bohēmijas auskari, seno cilšu rotaslietas, pērkons rhinestone auskari, afganistānas kaklarota, kleita cilšu, cilšu tērpu apģērbs, cilšu.

Datu lapa

Stils vintage
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
Veids piliens auskari
Zīmola Nosaukums idealway
Vienuma Tips Auskari
Izmantošana Indijas,Turcijas,Cilšu,Čigānu,Āfrikas,Taizeme
pendientes mujer moda Pušķis Auskari
Metālu Tips cinka Sakausējums
Materiāls Sakausējuma,Rhinestone
bohemian auskari boucle d oreille
krāsa zils,sarkans,krāsains
bohemian sudraba auskars Godu Svētku ,Jubileju,Saderināšanās,Kāzu,Svinības,Dzimšanas Dienas Svinības
Dzimums dāmas,sievietes,līgavas ,boho,Meitenes,Sievietes,Bohemian
Brincos brincos vintage
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Auskari Tips Piliens Auskari
jhumka jhumki gudrs auskari vasaras
Stili Etniskās,Unikālu,Klasiskās,Modes,Punk
Sods vai Modes Modes
accesorios indijā auskari jaunums

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Afganistānas Oksidēta Sudraba Krāsas Metāla Rhinestone Ilgi Pušķis Auskari Sievietēm Boho Paziņojumu Rotaslietas turku Cilšu Puses Dāvanu

Afganistānas Oksidēta Sudraba Krāsas Metāla Rhinestone Ilgi Pušķis Auskari Sievietēm Boho Paziņojumu Rotaslietas turku Cilšu Puses Dāvanu

Saistītie Produkti: