Jauns Izpārdošana
Bezmaksas piegāde 10pcs/daudz TNMG 220408 volframa karbīda rīku ieliktņiem, daļēji-apdares un roughing nerūsējoša tērauda Skatīt lielāku

Bezmaksas piegāde 10pcs/daudz TNMG 220408 volframa karbīda rīku ieliktņiem, daļēji-apdares un roughing nerūsējoša tērauda

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€26.91

Kopīgot

Vairāk informācijas

bezmaksas piegāde 10pcs/daudz TNMG 220408 volframa karbīda rīku ieliktņiem, daļēji-apdares un roughing nerūsējoša tērauda

Art. - Nr.: TNMG 220408 Chipbreakers: MM(semi-apdares un roughing) Kategorija: nerūsējošā tērauda

1. Ilgu lietošanas mūžu un stabilu sniegumu. 2. Labas kvalitātes ar konkurētspējīgu cenu.Un mēs varam ražot karbīda ieliktņiem, saskaņā ar zīmējumu vai paraugu.

PRODUKTA RĀDĪT:

Veida šaušanas, produktu attēli, kas veikti natūrā, visas tiesības aizsargātas, kopēt rezervēts!

Piezīme: 1. Ja jūs vēlaties iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad mēs quote jums par labāko cenu.

2. Ja jums nav atrast veidu, kas jums ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums, lai redzēt, ja mums ir noliktavā.

Pircēja Paziņojuma Maksājums:

Mēs pieņemam DARĪJUMA (Alipay), Paypal, Western Union, bankas pārskaitījumu.

Piegāde:

1. Mēs kuģis visas pasaules, lai jūsu durvīm.Mēs neesam atbildīgi par ievedmuitas nodokļa (PVN) Custom.

2. Mūsu Rīkošanos laiks ir 5 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu, izsekošanas skaits tiks sniegta šajā laikā.

3. Lai ātra Piegāde, mēs kuģis savu paketi Express Mail Service ( EMS,DHL,UPS, u.c.), kas aizņem 5-10 darba dienās gandrīz jebkurā pasaules valstī.Jūs varat izsekot.Parasti izsekošanas skaits tiks sliežu iespēja uz šīm vietām 1 līdz 2 dienu laikā pēc tam, kad mēs kuģis ar precēm.

4. Mēs neesam atbildīgi par kavēšanos sakarā ar pārvadātāja nepareizu, muitas aizkavēšanos vai citiem apstākļiem, kuri ir ārpus mūsu kontroles.

5. Mēs parasti kuģis preces, DĀVANU zemāku vērtību, lai izvairītos no pircēja nodokli.Tomēr, nodoklis ir deterdmined ar pircēja pasūtījuma nav ar mums, dažādās valstīs dažādu nodokļu likmes, tāpēc, ja kāds nodoklis, tad pircējam ir jāveic tā.

6. Ja sakarā ar pircēja iemesla, tostarp "atsakās parakstīt kompleksā" vai "atsakās maksāt nodokli" vai "pircēja valsts post iemesla dēļ", un tā tālāk, pircējam ir jāuzņemas visi zaudē.Mēs esam atbildīgi par atbildību saglabāt preces pa kreisi ķīnas gludi, kad preces izved no ķīnas, tad pircējs būs atbildīgs par visu atbildību.

7. Jūs Varat norādīt savu personīgo prasību, piemēram, iepakojumu, vērtību, deklarācijas u. c., pie kyocera vēstījumu, ja jums vietu pasūtījumu.

8. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība.

Par Garantijas:

Jūs varat justies pārliecināti, pirkt no mums.Mums ir īpaši QA komanda, pārbaudot visus pasūtījumus, pirms nosūtīšanas, lai mūsu klientiem.Un mums ir labākā garantija, lai lielāko daļu no vienumiem.Ja tur ir dažas problēmas, no produktiem, kas nav nodarīts cilvēka, bet dzimtā, jūs varat viņiem nosūtīt mums atpakaļ 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs to saņem kompensāciju, šajā gadījumā, Atpakaļ nosūtīšanas maksā Pircējs.

Atsauksmes:

Ja jums ir jebkādas problēmas ar rezultātiem, darījuma vai produkta, lūdzu, neatbildiet ar negatīvu atgriezenisko saiti, pirms sazināties ar mums.Mēs esam ļoti lepni par mūsu klientu attiecības un atsauksmju vērtējums un centīsimies atrisināt visas problēmas.Mēs iesakām pircējs, sazinieties ar mums pa e-Pastu, kas var ietvert iepriekšējās sarunas, ja pircējs ir jautājums par objektu, lai mēs varētu zināt, kas notiks, konkrēti un atrisināt ātri.

Jūs esat laipni aicināti pasūtījumu no mums!Jums varētu būt interese arī turpmāk priekšmetiem:

Tagi: nagu gēls pencill, foto medības 3g, foto grand tikai, gredzens bff draugiem, eļļas sūkņa corolla, foto objektīvs koraļļu, moto g6 usb atmiņas kartes, farmall 140 sēdeklis, kook e karalis nomirst.

Datu lapa

Piegāde Spēja 100000pcs/mēnesī
Priekšrocības labas kvalitātes un ilgi lietot dzīve
Materiāls Volframa Karbīda
Iepakojums plastmasas kaste, 10pcs/kaste
Cietība starptautiskais standarts
Pārklājums CVD/PVD pārklājums
Materiāli 100% jauns materiāls
Nosaukums karbīda pagrieziena ieliktņiem
Modeļa Numurs TNMG 220408
Pakalpojums pēc tam-pārdot pakalpojumus un tehnoloģiju atbalsts ir pieejams
Pakāpe Nerūsējošā tērauda
Zīmola Nosaukums XRCCTL
Izmantošana virpošanas nerūsējošā tērauda
Izmērs starptautiskais standarts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bezmaksas piegāde 10pcs/daudz TNMG 220408 volframa karbīda rīku ieliktņiem, daļēji-apdares un roughing nerūsējoša tērauda

Bezmaksas piegāde 10pcs/daudz TNMG 220408 volframa karbīda rīku ieliktņiem, daļēji-apdares un roughing nerūsējoša tērauda

Saistītie Produkti: