Jauns Izpārdošana
Kājas Nepatiesu Caurspīdīgs Siltu Vilnas Zeķbikses Sievietēm Flīsu Oderēta Sabiezējumu Zeķbikses -MX8 Skatīt lielāku

Kājas Nepatiesu Caurspīdīgs Siltu Vilnas Zeķbikses Sievietēm Flīsu Oderēta Sabiezējumu Zeķbikses -MX8

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.79

-21%

€13.66

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kājas Nepatiesu Caurspīdīgs Siltu Vilnas Zeķbikses Sievietēm Flīsu Oderēta Sabiezējumu Zeķbikses -MX8 Objektu Specifikācija:

Funkcijas:

1. ZIEMAS ZEĶBIKSES.Šīs zeķbikses izskatās moderns, piemēram, caurspīdīgas zeķbikses, bet iekšējo flīsu saglabātu jums silts un ērts.Ar 220g versija ir fleeced iekšējā slāņa, kas ir mīksts, ērts un spēj, lai saglabātu jums silts pat -15 ° C (5 ° F).

2. SLIMS UN VEIDO JŪSU ĶERMENI.Tas arī efektīvi uzņēmumi kājas un pieplacina jūsu kuņģa par plānāks izskatu.

3. PERFECT MATCH, LAI JEBKURU APĢĒRBS.Ideāls sakrīt ar jūsu kleitas, svārki, garš džemperis, zābaki, augsti papēži, un vairāk!

4. SUPER ELASTĪGS.Tas nav pievienot lielgabarīta sajūta, kad valkāt atsevišķi vai zem drēbēm, kas ļauj pārvietoties bez ierobežojumiem.Viens izmērs der visām sievietēm visu izmēru

5. JŪSU IKDIENAS VALKĀŠANAI.To var valkāt arī par regulāru dienā, birojā, skolā, ikdienas reizes un stilīgs notikumiem.To ir viegli mazgāt un uzturēt, jo tas ir spēcīgs un izturīgs.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācija:

Nosaukums: Sieviešu Zeķbikses

Galvenais auduma sastāvs: neilons

Izmērs: viens izmērs, elastīgs

Motīvs: flīsu oderēta, sabiezinātas, 220g

Komplektā Ietilpst:

1 x Sieviešu Zeķbikses

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Tagi: zeķbikses siltuma, zeķbikses silts, zeķbikses vasaras, vilnas zeķbikses sievietēm, ledus neilona sievietēm, zeķbikses meitenēm, sievietēm, viltus kāju, biezas zeķbikses apdari, zeķbikses par toddler, toeless zeķbikses sievietēm.

Datu lapa

Modeļa Numurs Sieviešu Zeķbikses
Biezums Bieza (Ziemas)
Zīmola Nosaukums FOURONE
Materiāls Neilona
Seksuāli Divdomīgs No
Modelis Tips Cietie
Neķītrs Attēlu No

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Kājas Nepatiesu Caurspīdīgs Siltu Vilnas Zeķbikses Sievietēm Flīsu Oderēta Sabiezējumu Zeķbikses -MX8

Kājas Nepatiesu Caurspīdīgs Siltu Vilnas Zeķbikses Sievietēm Flīsu Oderēta Sabiezējumu Zeķbikses -MX8

Saistītie Produkti: