Jauns Izpārdošana
Jaunu Cūku Automātiskais Ziepju Dozators Touchless Roku Sanitizer Vannas Maisītājs Viedo Sensoru Putu Šķidro Ziepju Dozators, lai Virtuves Skatīt lielāku

Jaunu Cūku Automātiskais Ziepju Dozators Touchless Roku Sanitizer Vannas Maisītājs Viedo Sensoru Putu Šķidro Ziepju Dozators, lai Virtuves

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€23.48

-35%

€36.13

Kopīgot

Vairāk informācijas

Informāciju par produktu Nosaukums: Little Pig Automātiskais Ziepju Dozators Materiāls: ABS+Ugunsdrošas PC Tilpums: 330ML Darba spriegums: 3 No. 5 baterijas/iebūvēts litija akumulators Darba strāva: Gaidīšanas strāva: ≤80UA Indukcijas attālums: 30-70mm Darba mitrums: 0%-89%RH

Piezīme: akumulatora modeļi nav iekļautas baterijas.

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visi majoy kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Jums bija mīklā veikt maksājumu, 3 dienas, vai nodarbojas ar atceltas.

Piegādes Adrese

Mēs tikai kuģis uz adresi, kas paredz www.winwithwow.lv.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Mēs neesam atbildīgi par nepareizu vai nevar piegādāt adresi.

Kuģniecības Metodes

Mēs esam sadarbojas ar DHL, UPS, FEDEX, EMS vai reģistrētu Aviopastu(China Post Air Mail vai citu Gaisa Pastu).Mēs izvēlēties ātru un uzticamu metodi, lai mūsu dārgie klienti.Saglabāt kuģniecības un droša piegāde ir mūsu mērķis.

Kuģniecības Laiks

Mēs sagatavosim un iepakojums iepakojumā, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.

Laikā Kuģniecības Laiks

Mēs sekotu kuģošanas informāciju un nosūta informāciju, lai jūs šajā laikā nosūtīšanas laiku.Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz ziņu informāciju.

Katru posteni, tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

Mums ir 2 gadu ierobežoto garantiju par katru nekvalitatīvu preci(Izņemot nepareiza darbība vai fiziski bojāts, ko pircējs)

Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā un oriģinālajā iepakojumā.Lūdzu piedāvāt mums izsekošanas numuru laiku, kā arī.Klients ir atbildīgs atgriešanās kuģniecības maksa.

Ja jūs vēlaties kompensāciju, jo objekts tiek bojāts vai var nebūt repaird.Lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet to.Mēs darīsim visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

Kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, mēs atradīsim tā labāko risinājumu priekš jums!!!

Mēs uzturēt augstus standartus attiecībā uz produktu kvalitāti, kā arī pārdošanas pakalpojumus.Mēs cenšamies 100% apmierinātību, mūsu dārgie klienti.Lūdzu atstājiet ir 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Tagi: vannas ziepes, turētājs ziepēm, kaste ziepes, trauku ziepes, izspiediet šampūnu, roku ziepes, iztikt, taisa ziepes, šķidrās ziepes, vannas ziepju trauku.

Datu lapa

Feature3 Putas, Šķidrās Ziepes Taisa
Feature1 touchless
Galvenais Materiāls ABS
Modeļa Numurs LK-SP0610-9
Feature5 ziepju dozators
Iezīme Automātiskais Ziepju Dozators
Veids Šķidro Ziepju Dozatori
Feature4 Vannas istabas piederumi
Feature2 VIEDO SENSORU
Šķidro Ziepju Dozators Tips Automātiskais Ziepju Dozators

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunu Cūku Automātiskais Ziepju Dozators Touchless Roku Sanitizer Vannas Maisītājs Viedo Sensoru Putu Šķidro Ziepju Dozators, lai Virtuves

Jaunu Cūku Automātiskais Ziepju Dozators Touchless Roku Sanitizer Vannas Maisītājs Viedo Sensoru Putu Šķidro Ziepju Dozators, lai Virtuves

Saistītie Produkti: